Miksi valita meidät?

 Sinun ei täydy uskoa pelkästään meidän sanaamme – Asiakkaamme ovat puhuneet.

Me Verkkokullalla olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme positiivisen myyntikokemuksen ja palvelun johon he voivat luottaa. Suomalaisena, korkeimpaan luottoluokkaan kuuluvana ja Kappalehden Menestyjä-yrityksenä asiakkaamme tietävät, että he voivat kääntyä puoleemme saadakseen parhaan myyntikokemuksen ja korkeimmat hinnat.

Olemme tarjonnet palveluitamme verkossa jo vuodesta 2010 lähtien ja erikoistuneet erityisesti kultakorujen ostamiseen. Käytämme parhainta mahdollista tekniikkaa arvioidaksemme jokaisen vastaanottamamme esineen huolella ja tarkan laadunvalvonnan alla, jotta voimme määritellä esineille mahdollisemman tarkan ja luotettavan arvon.

Ilmainen ja postivakuutettu lähetys, sekä vastaanottopäivänä suoritettava maksumme takaa kaikille asiakkaillemme turvallisen, kätevän ja nopean tavan vaihtaa kulta rahaksi.

Älä tuhlaa enää aikaasi kiertelemällä eritasoisilla kultakauppiailla. Tilaa ilmainen kullan myyntipakkaus, lähetä kultaesineesi ja me hoidamme lopun.

Sinun ei tarvitse uskoa pelkästään meidän sanaamme, vaan voit lukea alta AITOJEN asiakkaidemme omilla nimillään antamia palautteita.

Margit Ojatalo

Myyty kultaesineet ja olen tyytyväinen sisaruksieni kanssa saatuun hintaan.

Sirkka Puustelli

Kiitos nopeasta toiminnasta.

Erkki Hellborg

Kiitos asiallisuudesta. 

Sari Riihimäki

Kiitos paljon hyvästä palvelusta kaiken kaikkiaan!

Heikki Aatonen

kiitos nopeasta ja asiallisesta palvelusta!

Pirkko Karhu

Kiitos! Nopea ja hyvä palvelu!

Auli Saarinen

Kiitos asiallisesta ja luotettavasta palvelusta. Suosittelen.

Andrei Arikainen

Asiallinen ja luotettava palvelu. Olen tyytyväinen. Kiitos!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK