Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!

Hinnat

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Hopean hinta 13,30 € / oz
350 0.15 €
500 0.21 €
813 0.34 €
830 0.35 €
875 0.37 €
916 0.38 €
925 0.39 €
999 0.42 €

Maksamme paremmin kuin kilpailijamme

Miten pystytte maksamaan kullasta paremmin kuin perinteiset kultasepät tai kullanostopisteet? 

Ostamme kultaa ja hopeaa vain internetin kautta ja siksi kustannuksemme ovat huomattavasti alhaisempia kuin kalliiden kivijalkamyymälöiden.

 

Miten pystytte maksamaan muita internetissä toimivia kullanostajia paremmin? 

Suurin osa kullanostajista toimii myös kiinteissä ostopisteissä, joissa kulut ovat suuremmat. Kivijalkaliikkeiden hintataso myös määrittää hinnan, jonka kullanostaja maksaa internetissä.

Ulkomaalaiset yritykset toimivat Suomessa postimyynnin kautta ilman kivijalkaliikkeitä, mutta heillä lähetysten vakuuttaminen ja lähettäminen ulkomaille aiheuttaa lisäkustannuksia, joita meille ei ole. Verkkokulta Oy onkin Suomen suurin vain internetissä toimiva kullanostaja.

 

Hopean hinta kultalähetyksen yhteydessä

Kullan myyntipakkauksella saapuneesta hopeasta maksamme kiinteästi 0,15€/gramma. Mikäli sinulla on hopeaa yli 200 grammaa, tilaa tällöin hopean myyntipakkaus.

Yli 200 gramman hopealähetyksissä, hintamme muodostuvat hopeapitoisuuden ja painon mukaan. Maksamme hopeasta aina vähintään 60%  ja parhaimmillaan jopa 95% markkinahinnasta. Voit pyytä myös hopeasta tarjouksen jo ennen myyntiä.

Hopeaesineiden tulee sisältää pitoisuusleimat.

 

Maksamamme hinta

Maksamme kullasta päivittäin vaihtuvaan markkinahintaan perustuvan korvauksen. Maksettavaan grammahintaan vaikuttaa aina kullan määrä ja pitoisuus. Mitä isompi lähetys, sen paremmin pystymme maksamaan. Seuraamme jatkuvasti kilpailijoidemme hintatasoa ja pyrimme siihen, että maksamamme hinta olisi aina parempi. Pienimmissäkin lähetyksissä pyrimme maksamaan aina paremmin kuin kilpailijamme, vaikka lähetyksen sisältämä kultamäärä ei riittäisi kattamaan aiheutuneita kuluja. Lupaamme maksaa kullasta aina vähintään  60% maailman markkinahinnasta ja isoimmissa lähetyksissä pystymme maksamaan jopa 98% maailman markkinahinnasta. Saadaksesi parhaan hinnan, kilpailuta aina kullan hinta ja pyydä kirjalliset tarjoukset jo ennen kullan myyntiä. Pyydä tästä hintatarjouksemme

 

Verkkosivujemme kullan ja hopean hinnastot eivät päivity automaattisesti ja ne saattavat myös nousta eri verkkosivuilla esitettyjen virheellisten markkinahintojen vuoksi. Voit katsoa kullan reaaliaikaisen markkinanhinnan aina täältä.

 

Huomoithan, että hintatakuumme turvin saat aina parhaan hinnan kullasta!

 

Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysyttävää hinnoistamme. 

Minäkin käytän palveluita

Julia

Yllätyin positiivisesti! Hinta ok ja maksu tuli jo heti seuraavana päivänä lähetettyäni kultakuoren.

Tuula

Huippu kullanhinta ja nopeaa toimintaa.

heidi

hyvä tapa myydä–

Jyrki

Terve!

Halusin tulla antamaan tänne palautetta koska sitä niin harvoin saatte ja alkuun olin itse todella epäileväinen. Luin eri nettikeskusteluista paljon juttuja ja melkein jätin tämän vuoksi ottamatta yhteyttä. Soitin ja kyselin paljon asioita ja herra langan päässä vastaili parhaansa mukaan. Kertoi selkeästi, että isommista kultamääristä saa enemmän kuin pienistä. Lopuksi pyysin tarjousta puhelimessa mutta tähänkin sanottiin että on myös minun kannaltani parempi jos tekevät tarjouksen sähköpostilla jolloin se on myös kirjallisessa muodossa. kysyin miksi heistä on juttuja eri nettikeskusteluissa jonka herra myös selitti. Yli 20000 asiakasta ja vain ei tyytyväiset kirjoittelevat heistä ja myös osa on toisten yritysten kirjoittamia. Lisäksi joillain saattaa olla liian suuret odotukset tai sitten eivät oiken ymmärrä kullan hintaa. Sain tarkalleen saman summan mitä minulle oli etukäteen luvattu ja oli laskelmieni mukaan jotain 90 prosenttia markkinahinnasta. olin tyytyväinen!

Lisää kommentti

*

Kullan ja hopean hinta (Kullan ja hopean hinta)
15 3.2 out of 5