Hopean hinta kultalähetyksen yhteydessä

Kullan myyntipakkauksella saapuneesta hopeasta maksamme kiinteästi 0,35€/gramma alle 50 gramman määrästä. Muutoin hopean markkinahintaan perustuen. Mikäli sinulla on hopeaa yli 200 grammaa, tilaa tällöin hopean myyntipakkaus.

Yli 200 gramman hopealähetyksissä, hintamme muodostuvat hopeapitoisuuden ja painon mukaan. Voit pyytä myös hopeasta tarjouksen jo ennen myyntiä.

Teemme aina jalometalleille esineen vaatimat testaukset ja jalometalleja voi lähettää missä muodossa tahansa. Leimattua tai leimaamatonta.

Maksamamme hinta

Maksamme eri jalometalleista päivittäin vaihtuvaan pörsseissä ilmoitettuun jalometallien hintaan perustuvan korvauksen. Maksettavaan hintaan vaikuttaa aina jalometallien määrä, pitoisuus ja jalometallien pörssihinta. Mitä isompi lähetys, sen paremmin pystymme maksamaan. Mahdollisen numismaattisen arvon katsomme aina erikseen, joka voi nostaa vielä korvausta.

Isoimmissa lähetyksissä pystymme maksamaan jopa 98% jalometallin hinnasta. Mitä isompi lähetys on sen relevantimpaa kilpailuttaminen on ja sen kirkkaammin hintamme on alan parasta. Saadaksesi parhaan hinnan jalometalleista, kilpailuta aina jalometallien hinta ja pyydä kirjalliset tarjoukset jo ennen kullan myyntiä. 

Pyydä tästä hintatarjouksemme

Verkkosivujemme kullan ja hopean hinnat eivät päivity aina automaattisest. Jalometallien hinnat elävät joka sekunnilla ja pieni heilunta ei päivity sivuillamme. Ne saattavat myös nousta tai laskea alan kilpailutilanteen mukaan. Voit katsoa jalometallien reaaliaikaisen hinnan aina täältä. Maksamme aina tietyn prosenttiosuuden jalometallien hinnasta ja tähän vaikuttaa lähettämäsi esineiden määrä,pitoisuus ja jalometallien markkinahinta.

Huomoithan, että hintatakuumme turvin saat aina parhaan hinnan jalometalleistasi!
 
Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysyttävää hinnoistamme.