Hopean hinta kultalähetyksen yhteydessä

Kullan myyntipakkauksella saapuneesta hopeasta maksamme kiinteästi 0,15€/gramma. Mikäli sinulla on hopeaa yli 200 grammaa, tilaa tällöin hopean myyntipakkaus.

Yli 200 gramman hopealähetyksissä, hintamme muodostuvat hopeapitoisuuden ja painon mukaan. Voit pyytä myös hopeasta tarjouksen jo ennen myyntiä.

Hopeaesineiden tulee sisältää pitoisuusleimat.

Maksamamme hinta

Maksamme eri jalometalleista päivittäin vaihtuvaan pörsseissä ilmoitettuun jalometallien hintaan perustuvan korvauksen. Maksettavaan hintaan vaikuttaa aina jalometallien määrä ja pitoisuus. Mitä isompi lähetys, sen paremmin pystymme maksamaan. 

Isoimmissa lähetyksissä pystymme maksamaan jopa 98% kullan hinnasta. Saadaksesi parhaan hinnan kullasta, kilpailuta aina kullan hinta ja pyydä kirjalliset tarjoukset jo ennen kullan myyntiä. 

Pyydä tästä hintatarjouksemme

Verkkosivujemme kullan ja hopean hinnat eivät päivity aina automaattisesti ja ne saattavat myös nousta tai laskea eri verkkosivuilla esitettyjen virheellisten hintojen vuoksi. Voit katsoa jalometallien reaaliaikaisen hinnan aina täältä. Maksamme aina tietyn prosenttiosuuden jalometallien hinnasta ja tähän vaikuttaa lähettämäsi kullan määrä ja kultapitoisuus.

Huomoithan, että hintatakuumme turvin saat aina parhaan hinnan kullasta!
 
Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysyttävää hinnoistamme.