Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta
8K/333
Lue lisää
9K/375
Lue lisää
10K/417
Lue lisää
14K/585
Lue lisää
18K/750
Lue lisää
20K/833
Lue lisää
21K/875
Lue lisää
22K/916
Lue lisää
23K/958
Lue lisää
24K/999
Lue lisää
Näytä hinnasto

Hinta ja maksaminen

Maksamme kullasta päivittäin vaihtuvaan markkinahintaan perustuvan korvauksen. Maksettavaan grammahintaan vaikuttaa aina kullan määrä ja pitoisuus. Seuraamme jatkuvasti kilpailijoidemme hintatasoa ja pyrimme siihen, että maksamamme hinta olisi aina parempi. Pienimmissäkin lähetyksissä pyrimme maksamaan aina paremmin kuin kilpailijamme, vaikka lähetyksen sisältämä kultamäärä ei riittäisi kattamaan aiheutuneita kuluja. Tällä hetkellä alin hintatasomme on n. 60% maailman markkinahinnasta. Isoimmissa lähetyksissä maksamme jopa 98% maailman markkinahinnasta.

 

Hintatakuun turvin takaamme aina kullasta parhaimman hinnan. Verkkokulta Oy takaa asiakkailleen hintojen ja toteutuneiden kauppasummien olevan alan parhaimpia. Mikäli asiakas saa vastaavalta toiselta palveluntarjoajalta korkeamman sitovan tarjouksen, Verkkokulta Oy lupautuu maksamaan tarjousta paremman hinnan -> Hintatakuu

 

Hintataulukoissa olevat hinnat kuvastavat ainoastaan esineiden sisältämän kullan maailman markkinahintaa, eivätkä ne kuvasta maksettuja kauppasummia. Sijoitustuotteita lukuun ottamatta, esineet joudutaan käsittelemään, jotta kulta saadaan eroteltua muista metalleista.

 

Huomoithan hintavertailussa, että osa kullanostajista ilmoittaa virheellisesti maksavansa jopa yli markkinahintojen. Kun haluat varmistua hinnasta, tai olet myymässä isompaa erää kultaa, niin pyydä aina sitova hintatarjous.

 

Pyydä tarjous

Asiakas voi myydä kultansa aina Verkkokulta Oy:lle ilman hintatarjousta. 

Mikäli tiedossa on kullan pitoisuus ja määrä, niin kannattaa aina pyytää kuitenkin sitova hintatarjous. Tällöin tarjoamme parhaan mahdollisen hintamme, hinta on aina ennalta sovittu ja hintojen heilahtelu ei vaikuta kauppasummaan. Näin et myöskään koskaan koe ikäviä yllätyksiä lopullisessa kauppasummassa.

Minäkin käytän palveluita

Marko T

Tämä selvensi hyvin epäselvyydet. Tarjous oli paras, jonka sain.

Heidi Muronen

Paras hinta. Peukku

Lisää kommentti

*

Hinta ja maksaminen (Hinta ja maksaminen)
3 3.3 out of 5