4.8 arvio 

717

arvostelua

Hintatakuu - Paras hinta kullasta

Takaamme parhaan hinnan kullasta ja romukullasta

Emme suotta mainosta tarjoavamme kullasta parasta hintaa vaan me takaamme sen. Koska keskeisimpänä toiminta-ajatuksenamme on jo yrityksen alusta alkaen ollut pyrkiä tarjoamaan asiakkaille vain ja ainoastaan markkinoiden paras hinta kullasta, olemme lanseeranneet niin sanotun hintatakuu-palvelun.

Tarjoamme parempaa hintaa kuin kilpailijamme

Toisin kuin suuri osa kilpailijoistamme, harjoitamme kullan ostoa nimemme mukaisesti ainoastaan internetin kautta, eikä meillä ole kivijalkaliikettä, kuten monilla muilla alan yrityksillä. Tämän johdosta yrityksemme kiinteät kustannukset ovat toimipaikkakulujen osalta pienemmät, joka heijastuu suoraan hintatasoomme. Kun kaikki toimintamme tapahtuu yhdessä osoitteessa Suomessa, pystymme kilpailemaan myös ulkomaalaisten yritysten kanssa, joiden hintaa usein rajoittavat hinnakkaat toimitukset ja kirjeiden vakuuttaminen ulkomaille. Kustannustehokas toimintamallimme jättää meille varaa tarjota asiakkaille muita parempaa hintaa kullasta liikoja voittoja tavoittelematta. Olemme myös alan vanhin toimija internetin puolella ja näin alan kokemuksemme ja verkostomme vaikuttavat myös tehokkuuteemme ja asiakkaille maksettuihin hintoihin positiivisesti. 

Hintamme ovat avoimesti saatavilla

On tärkeää, että voit asiakkaana nähdä ja vertailla tarjoamamme kullan hinnat selkeästi ennen kullan lähettämistä. Näin ollen, tietäessäsi kultaesineidesi pitoisuudet ja painon, voit aina pyytää sitovan hintatarjouksen. Näin tiedät valmiiksi kullastasi saaman korvauksen.

Hintatakuu

Koska olemme vakuuttuneita siitä, että tarjoamamme hinnat edustavat aina markkinoiden kärkeä, uskallamme tarjota asiakkaillemme hintatakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että löytäessäsi kullallesi korkeamman tarjouksen, lupaamme laittaa hinnan vieläkin paremmaksi! Etenkin suurempien kultaerien kohdalla palvelumme antaa sinulle mahdollisuuden myydä kultaa riskittömästi, sillä lupaudumme ostamaan kullan kilpailjoiden saamaasi tarjousta parempaan hintaan. Luonnollisesti hintatakuumme pätee mihin tahansa kultaesineisiin, hammaskullasta sijoituslaattoihin, ja rikkinäisistä koruista rippiristeihin.

Kuinka hintatakuu toimii?

Jos jokin muu kultaa ostava palvelu tai kultasepänliike maksaa kullasta paremman hinnan kuin Verkkokulta, lähetä meille kirjallinen kopio saamastasi tarjouksesta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjouksesta on käytävä ilmi myytävät kultaesineet, niistä tarjottu hinta, pitoisuudet, painot, tarjouksen päiväys ja sen tehneen yrityksen nimi, ja sen on oltava sitova sopimus. Kullan hinta vaihtelee kaiken aikaa markkinoiden mukaan, joten vastatarjouksemme on voimassa yhden vuorokauden kilpailevalta yritykseltä saamasi tarjouksen jälkeen.

Kun olemme saaneet tiedot tarjouksesta, voimme lähettää sinulle uuden hintatarjouksen, joka on korkeampi kuin aikaisempi, mutta kuitenkin maksimissaan 96% kullan sen hetkisestä markkinahinnasta. Sen jälkeen sinun tulee ainoastaan lähettää kultaesineet meille, ja nauttia suomen parhaimmasta kultatarjouksesta! Lue lisää kullan hintatakuusta.

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK