4.8 arvio 

799

arvostelua

Hopea rahaksi

Hopea rahaksi. Hopea kolikoita, Hopeakoruja, hopeaesineitä ja hopea aterimia.

Muuta hopea rahaksi tilaamalla hopean myyntipakkaus 

Olemme Suomen vanhin ja luotetuin hopean ostopalvelu. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella, sertifikaateilla ja hopean rahaksi muuttamiseen hintatasomme on alan paras!

Tilaa hopean myyntipakkaus täyttämällä alla oleva tilauslomake tai vaihtoehtoisesti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, p. 010 229 2080 tai  asiakaspalvelu@verkkokulta.fi. Toimitamme hopean myyntipakkauksen ja ohjeet hopean lähettämistä varten. Hopean myyntipakkaus sisältää turvapussin hopeaesineitä varten, osoitekortin lähettämistä varten, sopimuspaperit sekä ohjeet. Hopean lähettämiskuori on aina maksettu ja vakuutettu puolestasi ja koko myyntiprosessi on ilmainen alusta loppuun asti! Alla tarkemmat ohjeet ja vaihtoehdot hopea rahaksi myyntiä varten.

Hopean hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

 • 999 kuvakuvakuvakuva
 • 925 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 900 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 916 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 875 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 830 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 813 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 800 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 500 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 350 kuvakuvakuvakuvakuva

Tilaa hopean myyntipakkaus

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Hopea rahaksi lähettäminen

Täytä myyntisopimus ja pakkaa se hopeaesineiden kanssa turvapussiin. Toimita turvapussi postin kuljetettavaksi, ja ota postin antama kuitti vakuudeksi lähetyksestäsi. Hopeaa voi lähettää 35 kiloon asti yhdellä myyntipakkauksella. Jos hopean turvapussi ei riitä tilavuudeltaan esineille, niin voitte laittaa esineet omaan pakettiin, johon kiinnitätte osoitekortin. Emme suosittele ainoastaan muutaman hennon koru lähettämistä meille hopean myyntipakkauksella. Pienemmät hopeaerät voi sisällyttää hyvin kullan mukana kullan myyntipakkaukseen.

Arviointi ja maksu

Turvapussi saapuu meille 1-2 arkipäivän kuluessa. Vastaanotettuamme lähetyksenne arvioimme hopeaesineet ja maksamme hopeasta rahat tilille 12 tunnin sisällä.

Hopean myynnistä

Tilauksen yhteydessä toimitamme sähköpostiinne linkin, josta pääsette seuraamaan tilausta. Näette tilausjärjestelmästämme tilauksenne tilan. 

Jos jokin askarruttaa, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme neuvoo sinua mielellään.

Verkkokulta- Smart/ Nopea myynti

Verkkokulta- Smart palvelumme on postin ohittava vielä nopeampi tapa myydä hopeaa. Lue lisää täältä: https://www.verkkokulta.fi/ostetaan-kultaa-helsinki 

Kiirellisissä tapauksissa voit lähettää hopeaesineesi suoraan Verkkokulta Oy:lle. Liitä lähetyksen mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja tilinumerosi. Vastaanotettuamme lähetyksesi ja arvioinnin valmistuttua saat tekstiviestin/sähköpostin, jossa on linkki, jolla pääset seuraamaan tilaustasi. 

Hyvitämme postituskulut maksun yhteydessä yli 200 gramman lähetyksistä.

Osoite, johon lähetykset tulee osoittaa:
 

Verkkokulta Oy
PL 58
00981 Helsinki

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK