Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Myy hopeaa

Myy hopeaa Verkkokullalle

Myy hopeaa nopeasti ja turvallisesti

Kun olet myymässä hopeaa, niin me olemme valmiita ostamaan sen ja maksamaan siitä vielä parhaimman hinnan.Myy hopeaa

 

Koko myyntiprosessi on todella nopea, helppo, sekä tietenkin turvallinen. Voit tilata sivuiltamme hopean myyntiin tarkoitetun hopean myyntipakkauksen. Toimitamme postin välityksellä kotiisi myyntipakkauksen, joka sisältää kaikki ohjeet ja lähetysmateriaalit. Kun lähetät hopean postilla, niin vastaanotamme sen pääsääntöisesti jo seuraavana arkipäivänä.

 

Hopean arviointi tapahtuu aina asiantuntijoidemme osaavassa käsittelyssä ja maksamme hopeasta jo saman päivän aikana korvauksen tilillesi.  Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen maksamaamme kauppasummaan tai tulet muuten katumapäälle hopean myynnin suhteen, niin voit aina perua kaupan kolmen vuorokauden sisällä maksusta.

 

Voit pyytää aina tarjouksen hopeasta ennen sen lähettämistä, mutta näet myös maksamamme hinnan hopean hintataulukosta.

 

Myy hopeaa – mitä ostamme?

 

Verkkokulta ostaa kaiken hopean mikä sisältää hopean pitoisuusleimat. Pitoisuusleima on esineessä oleva kolminumeroinen leima. Esimerkiksi 830 leima tarkoittaa esineen olevan 83 prosenttisesti hopeaa. Maksamamme hinta hopeasta on aina laskettu maailman markkinahinnasta.

Yleisimpiä myytyjä hopeaesineitä ovat erilaiset astiastot ja aterimet; veitset, haarukat, lusikat, kannut, tarjottimet, pikarit, jne. Myös erilaisten hopeakorujen myynti on erittäin suosittua. Lisäksi ostamme myös tietenkin harvinaisempia hopeaesineitä, kuten tuhkakuppeja, savukerasioita ja keräily esineitä. Huomioithan kuitenkin, että maksamme ainoastaan hopeasta, emmekä esimerkiksi keräilyarvosta. Pääsääntöisesti kaikki hopea sulatetaan ja jalostetaan uusiokäyttöön.

Ostamme myös sijoitushopeaa! 

 

Myy hopeaa – postikulut?

 

Hopean myyntipakkauksessa postikuluja ei ole maksettu, toisin kuin kullan myyntipakkauksessa. Tämä johtuu siitä, että hopealähetysten painon vaihtelu on huomattavasti suurempi kuin kultalähetyksissä ja sen vuoksi postikulut voivat vaihdella enemmän. Maksamme kuitenkin kaikki postikulut kokonaisuudessaan, kun hopeaa on yli 200 grammaa.

 

Minäkin käytän palveluita

Jere

Uskomattoman helppoa. Todella loistava idea laittaa toiminta pyörimaan netin ja postin välityksellä. Itse ei olisi ainakaan tullut raahattua esineitä koskaan kultasepän luokse (ostavatko ne edes hopeaa). Tilaamani paketti tuli kahden päivän kuluttua, mutta täällä tuo postin kulku on välillä hidasta. Ohjeet olivat todella selkeät ja tyhmempikin ne ymmärsi. Postiin vein paketin ja seuravana iltana oli maksu jo tullut tilille, mikä oli pienoinen pettymys. Soitin asiakaspalveluun ja kysyin hinnan perusteita ja selvisi, että laittamani palkintolautaset eivät olleetkaan hopeaa. Ne sain kuitenkin takaisin. thanx 🙂

Lisää kommentti

*

Myy hopeaa (Myy hopeaa)
1 5.0 out of 5