4.8 arvio 

837

arvostelua

Kultaharkko 100g hinta

Kultaharkko 100g hinta

Mistä paras kultaharkko 100g hinta?

  • Meiltä paras kultaharkko 100g hinta hintatakuulla
  • Myy arvoesineet rahaksi nopeasti ja turvallisesti
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa kultaharkko?

Kultaharkko on fyysinen kultaesine, joka on valmistettu puhdasta kultaa. Kultaharkkoja käytetään yleisesti sijoitus- ja varallisuuden säilyttämistarkoituksissa. Ne ovat yleisimmin saatavilla eri painoluokissa, kuten 1 gramma, 5 grammaa, 10 grammaa, 1 unssi ja 100 grammaa.

Kultaharkkojen hinta määräytyy kulta- ja jalometallimarkkinoiden hinnan perusteella. Hinnanmuutoksiin vaikuttavat useat tekijät, kuten maailmantalouden tila, inflaatio, kysyntä ja tarjonta sekä geopoliittiset tapahtumat. Kultaharkkojen hinnat päivittyvät jatkuvasti ja ne voivat vaihdella päivittäin.

Verkkokulta tarjoaa laajan valikoiman erikokoisia kultaharkkoja asiakkailleen. Kultaharkot ovat suosittu tapa sijoittaa kultaan ja hankkia fyysistä kultaa omaan sijoitussalkkuun. Verkkokulta pyrkii tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja ja laadukkaita kultaharkkoja asiakkailleen.

Jos olet kiinnostunut ostamaan kultaharkkoja, tutustu Verkkokullan valikoimaan ja ota yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan kultaharkon ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen kultasijoittamiseen.

Miten kultaharkko tehdään?

Kultaharkko valmistetaan yleensä sulattamalla puhdasta kultaa ja valamalla se muotin avulla halutun kokoiseksi harkoksi. Kulta on alun perin louhittu maaperästä ja käsitelty eri menetelmin ennen harkon valmistamista. Yleisimmin kultaharkko painaa 100 grammaa ja se leimataan valmistajan tunnuksella, harkon painolla ja kultapitoisuudella. Tämä varmistaa harkon aitouden ja auttaa sen jälleenmyyntiarvon määrittämisessä.

Kultaharkon valmistuksessa on tärkeää käyttää kultaa, jolla on korkea puhtausaste, yleisimmin 99,9 %. Kultaharkkojen arvo perustuu niiden painoon, puhtaudelle ja markkinahintaan. Kullan hinta voi vaihdella päivittäin markkinoiden mukaan, ja siksi sijoittajien on hyvä seurata kullan hintakehitystä ennen harkkojen ostamista tai myymistä.

Kultaharkkoja voi ostaa eri jalometalliliikkeistä ja pankeista, ja niitä käytetään usein sijoituskohteena turvallisena arvonsäilyttäjänä. Kultaharkkojen hinta muodostuu kullan markkinahinnan lisäksi valmistuskuluista ja myyjän voittomarginaalista. Tästä syystä kannattaa tutustua eri myyjien tarjontaan ja kilpailuttaa hinnat ennen ostopäätöksen tekemistä.

Mikä on 100 gramman kultaharkko ja miten se eroaa muista kultaharkoista?

100 gramman kultaharkko on kultaseppien valmistama kultaharkko, joka painaa tarkalleen 100 grammaa ja on valmistettu puhdasstä kullasta. Kultaharkot ovat yleisesti käytettyjä sijoituskohteita, sillä niiden arvo perustuu kullan markkinahintaan. Kultaharkot ovat myös helposti säilytettäviä ja niiden aitous on helppo todentaa.

100 gramman kultaharkko eroaa muista kultaharkoista ensisijaisesti painonsa ja koon puolesta. 100 gramman kultaharkko on kooltaan pienempi kuin esimerkiksi 1 kilon kultaharkko, mutta suurempi kuin 50 gramman kultaharkko. Lisäksi kultaharkkojen valmistajat voivat vaihdella, ja eri valmistajien kultaharkoissa voi olla erilaisia painatuksia ja merkintöjä.

Kuluttajan kannattaa kiinnittää huomiota hankkiessaan kultaharkkoa sen valmistajaan ja aitoustodistukseen. Tunnetut ja arvostetut kultasepät takaavat kultaharkkonsa aitouden ja laadun. Kultaharkkojen hinta vaihtelee kullan markkinahinnan mukaan, ja 100 gramman kultaharkon hinta on yleisesti ottaen edullisempi kuin suurempien kultaharkkojen.

Verkkokulta tarjoaa laadukkaita ja aitoja 100 gramman kultaharkkoja kilpailukykyiseen hintaan. Voit tutustua valikoimaamme ja tehdä turvallisen ostoksen helposti verkkosivuillamme. Osta 100 gramman kultaharkko sijoitukseksi tai lahjaksi ja hyödy sen tuomasta arvosta ja arvonnousupotentiaalista.

Mitkä tekijät vaikuttavat kultaharkkojen hintoihin markkinoilla?

Kultaharkkojen hintoihin markkinoilla vaikuttaa monia eri tekijöitä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on kullan maailmanmarkkinahinta, joka määräytyy päivittäin pörssissä. Kullan hintaan vaikuttavat muun muassa geopoliittiset tilanteet, talouden tila, inflaatio ja kysynnän ja tarjonnan suhde.

Lisäksi kultaharkkojen hintoihin vaikuttavat myös valmistuskustannukset. Kulta on arvokas metalli, ja sen louhiminen, jalostaminen ja muokkaaminen harkoiksi vaatii työtä sekä materiaaleja. Näiden kustannusten lisäksi hintaan vaikuttavat myös valmistajan voittomarginaali ja mahdolliset välittäjien palkkiot.

Kultaharkkojen hintaan voi myös vaikuttaa niiden koko ja laatu. Yleisimmin kaupassa nähtävät kultaharkot ovat 1g - 1kg välillä, ja niiden hinta nousee yleensä harkon painon mukaisesti. Lisäksi erilaiset kultaharkot voivat olla eri puhtausasteisia, mikä vaikuttaa niiden hintaan.

On tärkeää seurata kullan hintakehitystä ja markkinatilannetta, jos aikoo ostaa kultaharkkoja sijoitustarkoituksessa. Näin voi tehdä harkittuja päätöksiä ja hyötyä mahdollisista hintavaihteluista markkinoilla.

Miten 100 gramman kultaharkon pitoisuus vaikuttaa sen hintaan?

100 gramman kultaharkon pitoisuus vaikuttaa suoraan sen hintaan, sillä kultaostojen hinnoittelussa käytetään yleisesti kultaesiintymien pitoisuutta eli kultapitoisuutta. Mitä korkeampi kultapitoisuus, sitä enemmän kultaa harkossa on ja sitä arvokkaampi se on.

Kultaharkkojen pitoisuus ilmoitetaan yleensä karatoina tai promilleina, eli esimerkiksi 24 karaatin kultaharkko on puhdasta kultaa, kun taas 18 karaatin kultaharkossa on 75% kultaa ja loput muita metalliseoksia. Mitä korkeampi kultapitoisuus, sitä enemmän kultaharkko painaa ja sitä arvokkaampi se on markkinoilla.

Kultaharkon hinta määräytyy kullan päivän spot-hinnan perusteella, mutta pitoisuus vaikuttaa siihen, paljonko asiakas lopulta saa rahaa kultaharkostaan. Kultasepät arvioivat kultaostojen yhteydessä kultaharkon pitoisuuden ja punnitsevat sen, jotta voidaan laskea tarkka ostohinta.

Verkkokulla tarjoaa palveluita kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailta. Jos sinulla on kultaharkkoja myytävänä, kannattaa ottaa yhteyttä Verkkokultaan saadaksesi parhaan mahdollisen hinnan kultaharkostasi, oli sen pitoisuus sitten mikä tahansa.

Miksi kultaharkko kannattaa myydä?

Kultaharkko kannattaa myydä monesta eri syystä. Ensinnäkin, kultaharkkojen arvo perustuu kullan hintaan maailmanmarkkinoilla, joten voit hyötyä kultaharkkosi arvonnoususta myymällä sen oikeaan aikaan. Lisäksi, kultaharkkojen myyminen voi olla hyvä tapa saada nopeasti käteistä rahaa tarpeen vaatiessa.

Toiseksi, kultaharkkojen säilytys ja turvallisuus voivat olla haasteellisia. Kultaharkot vaativat asianmukaista säilytystä, jotta ne eivät vahingoitu tai katoa. Myymällä kultaharkkosi voit välttää nämä haasteet ja mahdolliset riskit.

Lisäksi, kultaharkkojen myyminen voi olla hyvä tapa monipuolistaa sijoitusportfolioasi. Kun myyt kultaharkkosi, voit käyttää saamasi varat muihin sijoituskohteisiin tai tarpeisiisi. Tällä tavalla voit optimoida sijoituksesi ja saada mahdollisesti parempia tuottoja.

Yhteenvetona, kultaharkkojen myyminen voi olla hyvä ratkaisu monista eri syistä. Olipa syynä sitten tarve saada nopeasti käteistä, säilytysongelmat tai sijoitusstrategiasi muuttuminen, kannattaa harkita kultaharkon myyntiä ja hyödyntää sen arvo markkinoilla.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.