4.8 arvio 

837

arvostelua

Kultaharkkojen ostaminen

Kultaharkkojen ostaminen

Tarvitsetko palvelua kultaharkkojen ostaminen?

  • Kultaharkkojen ostaminen nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on kultaharkon määritelmä?

Kultaharkon määritelmä on yksinkertaisesti kultaa sisältävä harkkomuotoinen jalometalliesine, joka on yleinen tapa omistaa fyysistä kultaa sijoituksena. Kultaharkot voivat painaa eri määriä kultaa, yleisimpiä painoluokkia ovat esimerkiksi 1 g, 5 g, 10 g, 1 oz, 50 g ja 100 g harkot.

Kultaharkot ovat yleisiä sijoitusmuotoja, koska ne ovat helposti säilytettävissä, vaihdettavissa ja niiden arvo noudattaa kullan markkinahintaa. Kultaharkon ostaminen voi olla hyvä tapa hajauttaa sijoitussalkkua ja suojautua mahdollisilta taloudellisilta riskeiltä.

Kultaharkkojen ostaminen voi tapahtua esimerkiksi jalometallikauppiaiden kautta, kuten Verkkokullan. Verkkokulta tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kultaharkkoja eri painoluokissa ja tunnetuilta valmistajilta. Asiakkaat voivat ostaa kultaharkkoja turvallisesti ja luotettavasti Verkkokullasta, joka on erikoistunut kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen ja myyntiin.

Minkä kokoisia kultaharkkoja on olemassa?

Kultaharkkoja on olemassa monen kokoisia. Yleisimmin markkinoilla näkee kultaharkkoja, joiden paino vaihtelee muutamasta grammasta aina useaan kiloon. Pienemmät harkot, kuten 1 grammaa, 2 grammaa tai 5 grammaa, sopivat hyvin pienemmille sijoittajille tai lahjaksi annettavaksi. Suuremmat harkot, kuten 1 kilogrammaa tai 5 kilogrammaa, taas soveltuvat paremmin suuremmille sijoituksille.

Jotkut valmistajat tekevät myös erikoiskokoisia kultaharkkoja, kuten 10 grammaa tai 100 grammaa. Näitä harkkoja voi olla hieman vaikeampi löytää, mutta ne tarjoavat vaihtoehdon perinteisille painoluokille.

Kultaharkon koko valinta riippuu siis sijoittajan preferensseistä ja sijoitusstrategiasta. On tärkeää ottaa huomioon myös kultaharkon säilytys ja turvallisuus, kun valitsee sopivaa kokoa.

Miten kultaharkot tehdään?

Kultaharkot valmistetaan yleensä sulattamalla kulta ja muovaamalla se halutun muotoiseksi. Valmistusprosessi alkaa raakakullan hankinnasta, joka voidaan saada joko kaivoksista tai kierrätyksestä. Useimmiten kulta sulatetaan korkeissa lämpötiloissa uunissa tai sulatusuunissa. Sulatetusta kullasta valmistetaan sitten harkkoja käyttämällä erilaisia valu- tai puristustekniikoita.

Kultaharkot voivat olla eri kokoisia ja painoisia riippuen valmistajasta ja tarkoituksesta. Ne voivat painaa esimerkiksi muutamasta grammasta useaan kiloon. Kultaharkkoihin painetaan yleensä merkintöjä, kuten valmistajan nimi, harkon paino ja kultapitoisuus. Tämä varmistaa harkon aitouden ja auttaa tunnistamaan sen alkuperän.

Kultaharkkojen valmistuksessa käytetään tarkkoja mittaus- ja valmistusmenetelmiä, jotta varmistetaan harkon puhtaus ja laatu. Kulta voi olla eri puhtausasteista riippuen siitä, miten paljon siinä on muita metalleja sekoittuneena. Yleisimmin kultaharkot ovat 99,99 % puhtaita eli ne sisältävät hyvin vähän muita metalleja.

Kultaharkkojen ostaminen voi olla hyvä tapa sijoittaa kultaan ja hajauttaa omaisuuttaan. Ennen kuin ostaa kultaharkkoja, kannattaa tutustua eri valmistajiin ja niiden maineeseen markkinoilla. On tärkeää ostaa harkkoja luotettavilta ja tunnetuilta valmistajilta, jotta varmistetaan niiden laatu ja aitous.

Mitkä asiat vaikuttavat kultaharkkojen ostohintoihin markkinoilla?

Kultaharkkojen ostohintoihin markkinoilla vaikuttavat useat eri tekijät. Yksi merkittävimmistä tekijöistä on kullan maailmanmarkkinahinta. Kullan hinta määräytyy globaaleilla markkinoilla tarjonnan ja kysynnän perusteella, ja se vaihtelee päivittäin. Kullan hinnan noustessa myös kultaharkkojen ostohinnat nousevat, ja päinvastoin.

Toinen tärkeä tekijä on kullan puhtaus eli kultaharkkojen karaatti. Mitä korkeampi karaatti, sitä arvokkaampi kultaharkko on. Kultaesineiden karaatti ilmoitetaan yleensä siten, että 24 karaatin kulta on täysin puhdasta kultaa. Muiden karaattien kulta sisältää erilaisia seoksia, esimerkiksi hopeaa tai kuparia.

Kolmas merkittävä tekijä on kullan jalometallipitoisuus. Kultaharkkojen ostohintaan vaikuttaa se, kuinka paljon harkko sisältää muita jalometalleja. Puhtaan kullan harkin arvo on suurempi kuin kullan seoksella olevan harkin arvo.

Lisäksi kultaharkkojen ostohintoihin vaikuttavat myös kultaostojen määrä, markkinoiden volatiliteetti, valuuttakurssit ja kaupankäyntikulut. On tärkeää seurata kullan hintakehitystä ja markkinatilannetta, jotta voi tehdä kannattavia sijoituksia kultaharkkoihin.

Miten myytävänä olevan kultaharkon arvo voidaan määrittää?

Myytävänä olevan kultaharkon arvon määrittämisessä on useita tekijöitä, jotka vaikuttavat harkon hintaan. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on harkon paino, eli kuinka monta grammaa tai unssia kultaa harkko sisältää. Mitä enemmän kultaa harkko sisältää, sitä arvokkaampi se on.

Toinen tärkeä tekijä on kulta-arvon päivittäinen vaihtelu maailmanmarkkinoilla. Kullan hinta määräytyy kullan kysynnän ja tarjonnan perusteella, ja hinta voi vaihdella päivittäin. Siksi kultaharkon hintaa kannattaa tarkastella aina ajankohtaisen kullan hintakehityksen perusteella.

Lisäksi kultaharkon arvoon vaikuttaa harkon kunto ja laatu. Mitä parempi kunto ja korkeampi puhtausaste harkolla on, sitä arvokkaampi se on. Myös harkon valmistaja voi vaikuttaa harkon arvoon, sillä tunnetut ja arvostetut valmistajat voivat nostaa harkon hintaa.

Kun haluat tietää myytävänä olevan kultaharkon arvon, kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen. Kulta- ja jalometallialan yritykset, kuten Verkkokulta, voivat arvioida kultaharkon arvon puolestasi ja tarjota reilun hinnan harkostasi. Ammattilaiset osaavat ottaa huomioon kaikki edellä mainitut tekijät ja antaa sinulle tarkan arvion kultaharkkosi arvosta.

Miksi kultaharkot kannattaa myydä?

Kultaharkot kannattaa myydä monesta eri syystä. Ensinnäkin, kultaharkkojen arvo on usein korkea ja niistä voi saada hyvän hinnan myymällä ne luotettavalle ostajalle, kuten Verkkokullalle. Myymällä kultaharkot voi saada nopeasti käteistä rahaa, jota voi käyttää esimerkiksi sijoituksiin tai muihin tarpeisiin.

Toiseksi, kultaharkkojen arvo voi vaihdella markkinatilanteen mukaan, joten on hyvä hetki myydä ne silloin kun niiden arvo on korkeimmillaan. Verkkokulta ostaa kultaharkkoja reiluun hintaan ja tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja asiakkailleen.

Lisäksi, jos kultaharkot ovat olleet käyttämättöminä tai ne eivät enää sovi omaan sijoitusstrategiaan, kannattaa ne myydä ja realisoida niistä saatava arvo. Näin voi vapauttaa pääomaa uusiin sijoituksiin tai muihin tarpeisiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kultaharkkojen myyminen kannattaa, koska niistä voi saada hyvän hinnan nopeasti, niiden arvo voi vaihdella ja myymällä ne voi vapauttaa pääomaa muihin tarkoituksiin. Verkkokulta on luotettava kumppani kultaharkkojen myynnissä, joten kannattaa harkita heidän palveluidensa käyttöä.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.