4.8 arvio 

837

arvostelua

Kultasormus rahaksi

Kultasormus rahaksi

Suunnitelmissa vaihtaa kultasormus rahaksi?

  • Vaihda kultasormus rahaksi nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on kultasormus?

Kultasormus on sormessa pidettävä koru, joka on valmistettu kullasta. Kulta on arvokas ja kestävä metalli, jota käytetään usein koruissa sen kauniin ulkonäön ja arvon takia. Kultasormuksia käytetään yleisesti esimerkiksi kihla- ja vihkisormuksina, mutta niitä voi käyttää myös arkisemmin osana päivittäistä asustetta.

Kultasormukset voivat olla eri värejä riippuen kullasta, josta ne on valmistettu. Käytetyimmät kultasormukset ovat kelta-, valko- ja ruusukultaa. Keltaisessa kullassa on eniten aitoa kultaa, valkokulta on sekoitus kultaa ja muita metalleja ja ruusukulta on kultaa, jossa on kuparia seassa.

Kultasormuksen hinta riippuu sen kultapitoisuudesta, muotoilusta, painosta ja mahdollisista koristeluista. Kultasormusta valittaessa on hyvä ottaa huomioon myös oma tyyli ja käyttötarkoitus, jotta löytää juuri itselleen sopivan korun.

Verkkokulta on erikoistunut kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailta. Tarjoamme luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun, jonka avulla voit myydä kultasormuksesi helposti ja turvallisesti. Meille voit tuoda tai lähettää kultasormuksesi arvioitavaksi ja saat niistä kilpailukykyisen hinnan. Ostamme kaikenlaisia kultasormuksia, olivat ne sitten uusia, vanhoja, rikkinäisiä tai käytettyjä.

Mitä eri merkityksiä kultasormuksilla on ollut historian aikana?

Kultasormuksilla on ollut monia eri merkityksiä historian aikana, ja ne ovat olleet arvostettuja esineitä eri kulttuureissa ympäri maailmaa. Yksi merkittävä merkitys kultasormuksilla on ollut symbolinen arvo, sillä ne ovat usein olleet merkki vauraudesta, asemasta ja arvostuksesta. Kultasormukset ovat olleet suosittuja lahjoja ja perintöesineitä, jotka välittävät sukupolvien välistä arvokasta perintöä.

Toinen merkittävä merkitys kultasormuksilla on ollut rituaalinen ja seremoniallinen arvo. Kultasormuksia on käytetty erilaisissa seremonioissa, kuten häissä ja kihlajaisissa, symboloimaan sitoutumista ja yhteyttä kahden ihmisen välillä. Ne ovat olleet osa perinteisiä rituaaleja ja uskonnollisia juhlallisuuksia eri kulttuureissa.

Lisäksi kultasormuksilla on ollut käytännöllinen arvo, sillä ne ovat toimineet myös varallisuuden säilyttäjinä ja sijoituksina. Kulta on arvokas metalli, joka säilyttää arvonsa ajan saatossa, ja siksi kultasormus voi olla hyvä tapa sijoittaa varallisuutta. Monet ihmiset ovatkin käyttäneet kultasormuksia varallisuutensa säilyttämiseen ja kasvattamiseen.

Kaiken kaikkiaan kultasormuksilla on ollut monia eri merkityksiä ja ne ovat olleet arvostettuja esineitä kautta historian. Ne ovat symboloineet vaurautta, perinteitä ja rakkauden siteitä, ja niitä on pidetty arvokkaina ja kauniina koriste-esineinä. Kultasormus voi olla siis paljon enemmän kuin vain koru - se voi olla symboli menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Mitkä ovat suosituimpia tyylejä ja kuvioita kultasormuksissa?

Yksi suosituimmista tyyleistä kultasormuksissa on ehdottomasti klassinen ja ajaton sormus, jossa on yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu. Tämä tyyli sopii hyvin niille, jotka haluavat hillityn ja elegantin sormuksen arkeen ja juhlaan. Kultasormuksissa näkee myös usein erilaisia kuvioita, kuten ruusukullan tai valkokullan yhdistelmiä.

Toinen suosittu tyyli on vintage-henkinen kultasormus, jossa on esimerkiksi kauniita koristeellisia kaiverruksia tai timantteja. Tämä tyyli sopii erityisesti niille, jotka rakastavat vanhanajan charmia ja haluavat erottua massasta persoonallisella sormuksella.

Muita suosittuja kuvioita kultasormuksissa ovat esimerkiksi solitaire-sormukset, joissa on yksi suurempi keskikivi, sekä infinity-sormukset, joissa on kiehtova ja symbolinen äärettömyyden merkki. Nämä kuvioinnit ovat suosittuja erityisesti vihkisormuksissa, mutta sopivat myös muuhun käyttöön.

Kultasormuksissa näkee myös erilaisia modernimpia tyylejä, kuten minimalistisia sormuksia ilman koristeita tai geometrisia muotoja. Nämä sormukset sopivat niille, jotka arvostavat pelkistettyä ja trendikästä muotoilua.

Kaiken kaikkiaan kultasormusvalikoima on laaja ja monipuolinen, joten jokaiselle löytyy varmasti omaan makuun sopiva sormus. Olipa sitten klassisen kaunis, romanttisen vintage tai modernin pelkistetty kultasormus mielessä, valikoimastamme voit löytää etsimäsi.

Mikä vaikuttaa kultasormuksen hintaan ja arvoon?

Monet tekijät vaikuttavat kultasormuksen hintaan ja arvoon. Yksi merkittävimmistä tekijöistä on kultasormuksen karaattimäärä eli kullan puhtaus. Mitä korkeampi karaatti, sitä arvokkaampi sormus on. Yleisimmin käytetyt karaatit ovat 14 karaatin ja 18 karaatin kulta. 24 karaatin kulta on puhtainta kultaa, mutta sitä käytetään harvemmin sormuksissa, sillä se on pehmeämpää ja alttiimpi naarmuuntumaan.

Toinen tärkeä tekijä on sormuksen paino. Mitä painavampi sormus, sitä enemmän siinä on kultaa ja sitä korkeampi sen arvo on. Lisäksi sormuksen design ja valmistustapa voivat vaikuttaa sen hintaan. Uniikki ja taidokkaasti valmistettu kultasormus voi olla arvokkaampi kuin massatuotettu yksilö.

Kullan markkinahinta vaikuttaa myös kultasormuksen hintaan ja arvoon. Kullan hinta vaihtelee päivittäin maailmanmarkkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan. Ostajan onkin hyvä seurata kullan hintakehitystä ennen kultasormuksen ostoa tai myyntiä.

Kultasormuksen kunto on myös tärkeä tekijä hinnan määrittämisessä. Naarmuuntunut tai vaurioitunut sormus voi olla vähemmän arvokas kuin hyväkuntoinen vastaava yksilö. Kulta on kuitenkin kestävä materiaali, joten hyvin huollettu ja puhdistettu sormus säilyttää paremmin arvonsa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kultasormuksen hintaan ja arvoon vaikuttavat karaattimäärä, paino, design, kullan markkinahinta ja sormuksen kunto. Ostajan on hyvä ottaa nämä tekijät huomioon arvioidessaan kultasormuksen arvoa ja hintaa.

Miten kultasormuksen aitouden voi tunnistaa?

Jos haluat varmistaa kultasormuksen aitouden, sinun tulee ensinnäkin tarkastella sormuksen leimoja. Useimmissa aidoissa kultasormuksissa on leimat, jotka kertovat sormuksen valmistajasta, kultapitoisuudesta ja valmistusmaasta. Tunnollinen valmistaja merkitsee sormuksen aina asianmukaisilla leimoilla, joten tarkista nämä ensin.

Toiseksi voit suorittaa kullan testauksen ammattilaisen toimesta. Kultaseppä tai kultasepänliike pystyy testaamaan sormuksen kultapitoisuuden käyttäen erilaisia kemiallisia testeja tai sormuksen raaputus- ja hiontatekniikoita. Tällä tavoin voit varmistua sormuksen todellisesta kultapitoisuudesta.

Väärän kultasormuksen tunnistamiseksi voit myös kiinnittää huomiota sen ulkonäköön ja laatuun. Aidon kultasormuksen tulisi olla tasalaatuinen, painava ja sen värin tulisi olla kirkas ja kullankeltainen. Jos epäilyksiä herää esimerkiksi sormuksen keveydestä tai värin epätasaisuudesta, kannattaa sormus tarkistuttaa ammattilaisella.

Viimeisenä keinona voit tarvittaessa pyytää kultasormuksen arviointia ja todistusta auktorisoidulta taholta, kuten kulta-alan asiantuntijalta tai sertifiointilaitokselta. Tällä tavoin voit saada virallisen vahvistuksen sormuksen aitoudesta, mikä antaa sinulle lisää varmuutta ja turvallisuutta sormuksen ostamiseen tai myyntiin liittyen.

Miksi vaihtaa kultasormus rahaksi?

Miksi vaihtaa kultasormus rahaksi? Kultasormuksen vaihtaminen rahaksi voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on sormus, jota et enää käytä tai joka ei ole enää sinulle merkityksellinen. Sen sijaan, että sormus lojuisi käyttämättömänä laatikossa, voit vaihtaa sen rahaksi ja käyttää varat johonkin muuhun tarpeelliseen tai haluamaasi asiaan.

Kultasormuksen vaihtaminen rahaksi voi myös olla hyvä ratkaisu, jos tarvitset nopeasti rahaa esimerkiksi odottamattoman laskun maksamiseen tai äkillisen hankinnan tekemiseen. Kulta on arvokas metalli, joten kultasormus voi tuoda mukavan summan rahaa, jonka avulla voit selvitä taloudellisista haasteista tai toteuttaa unelmiasi.

Verkkokulta on luotettava kumppani kultasormuksen vaihtamisessa rahaksi. Voit lähettää meille kultasormuksesi postitse tai tuoda sen myymäläämme arvioitavaksi. Saat meiltä reilun ja kilpailukykyisen tarjouksen kultasormuksestasi ja voit halutessasi hyväksyä tarjouksen ja saada rahat tilillesi nopeasti ja vaivattomasti.

Kultasormuksen vaihtaminen rahaksi Verkkokullan kautta on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä kierrätämme ja hyödynnämme vanhat kultaesineet uudelleen tehden niistä arvokasta raaka-ainetta uusien korujen valmistukseen. Näin osallistut kestävään kehitykseen ja voit olla ylpeä siitä, että toimit vastuullisesti myös kultaesineiden kierrätyksen osalta.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.