4.8 arvio 

815

arvostelua

Myy kultakoruja

Myy kultakoruja

Haluatko lisätuloja? Myy kultakoruja meille

  • Myy kultakoruja nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä ovat kultakorut?

Kultakorut ovat koruja, jotka on valmistettu kullasta. Kulta on arvokas ja kestävä metalli, jota käytetään koruissa sen kauniin ulkonäön ja kestävyyden vuoksi. Kultakoruja valmistetaan eri tekniikoilla, kuten valamalla, taivuttamalla, kiertämällä ja vääntämällä kultalankoja erilaisiin muotoihin.

Kultakoruja on erilaisia tyylejä ja malleja, kuten kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia ja korvakoruja. Ne voivat olla yksinkertaisia ja elegantteja tai näyttäviä ja koristeellisia. Kultakorut voivat olla joko massiivisia kultalevyjä tai kullattuja, riippuen korun hintaluokasta ja valmistustavasta.

Kultakorut ovat suosittuja lahjaideoita eri juhlatilaisuuksissa, kuten syntymäpäivillä, hääpäivillä ja valmistujaisjuhlissa. Ne ovat myös suosittuja omia käyttötarkoituksia varten, kuten arkipäivän asusteina tai juhlapukeutumisen täydentäjinä.

Verkkokulta tarjoaa laadukkaita kultakoruja asiakkailleen eri hintaluokissa ja tyyleissä. Voit tutustua verkkokaupan valikoimaan ja löytää juuri sinulle sopivan kultakorun, olipa sitten kyseessä lahja rakkaalle tai itselle iloksi.

Millaisia kultakorujen muotoja ja malleja markkinoilla yleisesti on?

Kultakorut ovat erittäin suosittuja koruja, jotka ovat saatavilla monissa eri muodoissa ja malleissa markkinoilla. Yleisimpiä kultakoruja ovat esimerkiksi sormukset, rannekorut, kaulakorut, korvakorut ja riipukset.

Sormuksia löytyy monenlaisia, kuten solitaire-sormuksia, timanttisormuksia, vihkisormuksia ja cocktail-sormuksia. Rannekorut voivat olla klassisia ketjumallisia koruja tai modernimpia leveitä rannekoruja. Kaulakoruja on saatavilla eri pituisina ja eri kokoisilla riipuksilla, ja korvakorut voivat olla riippuvia korvakoruja tai nappeja.

Lisäksi markkinoilta löytyy myös erilaisia erikoiskoruja, kuten naamio-koruja, sormusten pinottavia versioita ja monirivisiä kaulakoruja. On myös mahdollista tilata räätälöityjä kultakoruja oman mieltymyksen mukaan.

Kultakorut voivat olla valmistettu erilaisista kultaseoksista, kuten kelta-, valko- ja punakullasta sekä eri karaateista. Näin ollen löytyy varmasti jokaiselle sopiva kultakoru valikoimasta riippumatta.

Onko kultakorujen hinta sidoksissa kullan maailmanmarkkinahintaan?

Kyllä, kultakorujen hinta on sidoksissa kullan maailmanmarkkinahintaan. Kullan maailmanmarkkinahinta määräytyy kullan tarjonnan ja kysynnän perusteella globaaleilla markkinoilla. Kun kullan hinta nousee maailmanmarkkinoilla, myös kultakorujen hinta yleensä nousee.

Monet kultasepät ja kulta-alan yritykset hinnoittelevat kultakorunsa kullan päivän maailmanmarkkinahinnan perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että kultakorujen hinta voi vaihdella päivittäin sen mukaan, miten kullan hinta kehittyy maailmanmarkkinoilla.

Kuitenkin on hyvä huomioida, että kultakorujen hintaan vaikuttavat myös muut tekijät, kuten korun design, valmistustapa, jalokivet ja brändi. Näitä tekijöitä käytetään usein perustelemaan kultakorun hintaa, vaikka pohjimmiltaan kullan maailmanmarkkinahinta vaikuttaa korun hintaan merkittävästi.

Miten kultakorujen laatua voi mitata?

Kultakorujen laadun voi mitata useilla eri tavoilla. Yksi tärkeimmistä mittareista on korun kultapitoisuus. Kulta koruissa on yleensä seosmateriaalien kanssa, kuten hopean tai kuparin kanssa, jotta koru olisi kestävämpi ja helpompi muotoilla. Kultapitoisuus ilmoitetaan yleensä karaattimääränä, esimerkiksi 24 karaattia on puhdasta kultaa. Mitä suurempi karaattimäärä, sitä enemmän koruissa on kultaa.

Toinen tapa mitata kultakorujen laatua on tarkastella korun valmistustapaa ja viimeistelyä. Laadukkaat kultakorut on yleensä valmistettu huolella ja ammattitaidolla, jolloin ne kestävät pitkään käytössä ilman että ne vahingoittuvat helposti. Viimeistelyssä kiinnitetään huomiota esimerkiksi korun pinnan tasaisuuteen ja kiillon säilyttämiseen.

Kolmas tärkeä mittari kultakorujen laadun arvioinnissa on korujen leimat ja tunnistusmerkinnät. Laadukkaissa kultakoruissa tulee olla valmistajan leimat ja kultaisten korujen tunnistusmerkinnät, kuten kultasepän leimat ja kultasepän vastuumerkki. Nämä merkinnät osoittavat, että koru on valmistettu ammattitaidolla ja se on aito ja alkuperäinen koru.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kultakorujen laadun arvioimiseen vaikuttaa kultapitoisuuden lisäksi korun valmistustapa, viimeistely sekä leimat ja tunnistusmerkinnät. Näiden seikkojen perusteella kuluttaja voi tehdä tietoisen valinnan ja hankkia laadukkaan kultakorun, joka kestää käytössä pitkään ja säilyttää arvonsa ajan kuluessa.

Miten kultakoruja voi huoltaa ja säilyttää parhaalla mahdollisella tavalla?

Kultakoruja kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta ne säilyvät kauniina ja kiiltävinä pitkään. Yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä on korujen puhdistaminen. Kultakoruja voi puhdistaa esimerkiksi astianpesuaineella ja pehmeällä harjalla. Vältä kuitenkin voimakkaiden kemikaalien käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa koruja.

Kultakoruja säilyttäessä on tärkeää pitää ne erillään muista koruista, jotta ne eivät naarmuunnu tai vahingoitu. Kulta on pehmeä metalli, joten se voi helposti taipua tai vääntyä, jos sille aiheutetaan painetta. Siksi korut kannattaa säilyttää pehmeässä pussissa tai korurasian sisällä. Lisäksi on hyvä välttää korujen altistamista voimakkaalle kuumuudelle tai kosteudelle, jotta ne säilyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Jos kultakoruissa esiintyy vaurioita tai kulumaa, kannattaa ne viedä korupuodin ammattilaisen tarkastettavaksi ja korjattavaksi. Ammattilainen osaa arvioida korujen kunnon ja tarvittavat korjaustoimenpiteet. Näin varmistetaan, että korut säilyvät kauniina ja käyttökelpoisina vielä pitkään.

Mitkä ovat kultakorujen myymisen hyödyt?

Kultakorujen myymisellä on useita hyötyjä niin yksityishenkilölle kuin yrityksellekin. Yksi merkittävimmistä hyödyistä on tietysti rahallinen hyöty. Kultakorujen myyminen voi tuoda mukavan summan ylimääräistä rahaa, jota voi käyttää esimerkiksi laskujen maksamiseen, matkustamiseen tai säästämiseen.

Toinen hyöty kultakorujen myymisessä on tilan vapautuminen. Monilla meistä on kaapit täynnä vanhoja koruja, joita emme enää käytä. Kun myymme kultakorut, saamme tilaa uusille esineille ja pidämme kodin siistimpänä.

Lisäksi kultakorujen myyminen on ekologinen valinta. Kierrättämällä vanhat korut vähennämme tarvetta louhia uusia metalleja, mikä puolestaan vähentää ympäristön kuormitusta. Tällä tavoin voimme osaltamme vaikuttaa positiivisesti ympäristön tilaan.

Verkkokulta tarjoaa helpon ja luotettavan tavan myydä kultakorut. Voit lähettää korut postitse arvioitavaksi ja saat niistä reilun hinnan. Näin voit hyödyntää kultakorujen myynnin monet edut ilman ylimääräistä vaivaa.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.