4.8 arvio 

717

arvostelua

Kulta rahaksi- Vantaa

Kulta rahaksi vantaan alueelta alan parhaaseen hintaan. Tilaa myyntipakkaus tai käytä Verkkokulta-smart palveluamme!

Kulta rahaksi ilman välikäsiä luotettavasti myös vantaan alueella. 

Myy kulta rahaksi Vantaan alueelta alan kokeneimmalle, vakavaraiselle ja luotettavalle toimijalle. Tarvitsetko hieman ylimääräistä rahaa tai haluat muuten vain päästä turhista kultaesineistäsi eroon nyt kun kullan hinta on korkealla.

Olemme Suomen vanhin ja luotetuin kullan ostopalvelu. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella, sertifikaateilla ja kullan rahaksi muuttamiseen hintatasomme on alan paras! Vaihda kulta rahaksi suoraan meille ilman välikäsiä vantaalta!

Huomioithan, että vain me tarjoamme asiakkaille seuraavan kokonaisuuden:

 • Kulta rahaksi espoon myyntipakkauksen tilaus ja koko prosessimme on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.
 • Saat halutessasi veloituksetta takaisin kaikki esineet, jotka eivät ole jalometalleja (mm. kivet).
 • Aito tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin saat lähettämäsi esineet takaisin veloituksetta ilman useiden kymmenien eurojen peruutusmaksua. 
 • Paras hinta kullasta suoraan meiltä ilman välikäsiä - Aidolla ja toimivalla hintatakuulla! (Kompetenssilla ja kustannustehokkaalla palvelulla)

Voit myydä kultaa meille helposti tilaamalla alta myyntipakkauksen. Alla myös ohjeet ja tietoa kullan rahaksi muuttamiseen. 

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

 • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva

Kulta rahaksi vantaa. Tilaa tästä.

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

1. Kun haluat vaihtaa kullan rahaksi Vantaa, aloita tilaamalla myyntipakkaus.

Ensimmäinen askel kullan myyntiin vantaalta käsin on tilata verkkosivuiltamme tai puhelimitse 010 229 2080 kullan myyntipakkaus. Pakkauksen avulla myyt kultaa nopeasti, helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Myyntipakkaus sisältää turvapussin arvoesineille, sopimuspaperit sekä palautuskuoren, joka on valmiiksi vakuutettu 5000 euron edestä. Postimaksu on tietenkin valmiiksi maksettu ja mukana tulee vielä selkeät ohjeet, kuinka sinun tulee toimia lähetyksen kanssa.

2. Pakkaa myytävä kulta ja täytä sopimuspaperi

Kun olet saanut myyntipakkauksen, pakkaa myytävät kultaesineesi turvapussiin ja laita se vakuutettuun palautuskuoreen. Muista täyttää pakkauksen mukana tuleva sopimuspaperi ja yhteystietosi tarkasti, jotta voimme maksaa hyvityksen tilillesi. Toimita palautuskuori postiin ja muista ottaa postista mukaasi kuitti lähetyksen vakuudeksi. Säilytä kuitti tarkoin siihen saakka kunnes olemme maksaneet hyvityksen tilillesi.

3. KULTA RAHAKSI vantaa- Palkkio myymästäsi kullasta

Myymäsi kulta saapuu meille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Arvioimme kultaesineesi pian pakkauksen saapumisesta ja maksamme kauppasumman tilillesi aina 12 tunnin kuluessa. Tilauksen yhteydessä lähetämme sinulle seurantalinkin sähköpostiin, jolla voit seurata tilauksesi etenemistä verkkosivuiltamme ja näet kuinka paljon maksamme kultaesineistäsi. Kustannustehokkuutemme, pitkän ammattitaitomme, toisen vuosikymmenen kokemuksemme ja kompetenssimme myötä pystymme tarjoamaan parempaa hintaa kuin kilpailijamme.

Haluatko myydä kultaa nopeammin?

Jos haluat myydä kultaa nopeammin vantaalta, kiireellisissä tapauksissa voit lähettää esineesi suoraan Verkkokullalle ilman myyntipakkausta. Muista liittää lähetykseesi omat yhteystietosi: oma nimesi, puhelinnumerosi sekä tilinumerosi. Kun olemme arvioineet kultaesineesi, lähetämme sinulle seurantakoodin tekstiviestillä tai sähköpostilla. Koodin avulla voit kirjautua verkkopalveluumme ja seurata tilauksesi etenemistä. Kulta rahaksi hinta näkyy tilausseurannassamme ja lisäämme postikulut palkkioosi. 

Lähetysosoite:
Verkkokulta Oy
PL 58
00981 Helsinki

Voit myös tuoda esineesi Helsingin vuosaaren kauppakeskus- columbukseen. Verkkokulta- Smart palvelumme ohittaa postin kuljetuksen ja rahat saat tilille jo muutamissa tunneissa! Tutustu tarkemmin Smart- palveluumme seuraavaa linkkiä painamalla: 

https://www.verkkokulta.fi/ostetaan-kultaa-helsinki

Jäikö sinulle kysyttävää kullan rahaksi muuttamisesta?

Haluaisitko myydä kultaa, mutta tunnet olosi vielä hieman epävarmaksi? Ei hätää! Voit olla yhteydessä meihin joko sähköpostilla tai puhelimitse. Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin kullan myyntiä koskien.

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@verkkokulta.fi tai 010 229 2080

Onko kullan rahaksi myynti vantaalta käsin postin kautta turvallista?

On selvää, että moni miettii juuri tätä kysymystä. Tämän vuoksi olemme tehneet palvelustamme asiakkaillemme täysin riskitöntä. Asiakkaillemme ei koskaan aiheudu mitään kuluja. Mikäli et ole tyytyväinen esimerkiksi kauppasummaan, niin voit aina perua tilauksen veloituksetta, jolloin lähetämme kultaesineesi takaisin. 

Kullan myyntipakkaukset ovat vakuutettuja minimissään 5000 euroon asti ja valmiiksi maksettuja puolestasi. Olemme vastaanottaneet yli 100.000 lähetystä ilman minkäänlaisia ongelmia toimituksissa. Yksikään lähetys ei ole vielä historiamme aikana kadonnut. Postivakuutettu lähetys kulkee täysin turvattua ja omaa reittiä erillään postin normaalista kulusta.

Meillä on käytössämme avainlipputunnus, joka myönnetään vain 100% kotimaisille palveluille. Lisäksi olemme olemme kuuluneet viimeisen 8 vuoden ajan korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Tunnustusta pitkäjänteisestä ja laadukkaasta toiminnastamme on tullut myös Kauppalehden myöntämän Menestyjät-sertifikaatin(viimeisimpänä 2022) ja asiakastiedon Suomen vahvimmat Korkeimman sertifikaatin muodossa. Bisnoden Korkein monena vuotena ansaitsemamme lowest credit risk ja Highest credit worthness sertifikaatit todentavat vakavaraisuutta ja maksukykyämme. 

Vaihda parhaalla hinnalla kulta rahaksi myös vantaan alueelta käsin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK