Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Kulta rahaksi

Näin myyt kultaa helposti meille

Kun tarvitset hieman ylimääräistä rahaa tai haluat muuten vain päästä turhista kultaesineistäsi eroon, voit myydä kultaa meille helposti noudattamalla alla olevia ohjeita. Me Verkkokullalla olemme toimineet alalla jo vuodesta 2010 lähtien. Kauppalehden menestyjä sertifikaattiNykyisin olemme Suomen suurin kullanostaja verkossa palvellessamme kuukausittain useita satoja asiakkaitamme. Laadukkaan ja luotettavan konseptimme ansiosta olemme ainoa kulta-alan yritys, joka on pystynyt kasvattamaan asiakasmääriään ja liikevaihtoaan yhtäjaksoisesti viimeisen viiden vuoden ajan. Kauppalehti on myöntänyt meille 2015 Menestyjä sertifikaatin.

 

Menestyjä-yritys kuuluu suomalaisten yritysten ykkösluokkaan. Heillä on näkemystä, taitoa ja rohkeutta tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.” -Kauppalehti-

 

 1. Kun haluat myydä kultaa, aloita tilaamalla myyntipakkaus.

  Ensimmäinen askel kullan myyntiin on tilata verkkosivuiltamme tai puhelimitse 010 229 2080 kullan myyntipakkaus. Pakkauksen avulla myyt kultaa todella helposti ja vaivattomasti. Paketin mukana tulee selkeät ohjeet, kuinka sinun tulee toimia myydäksesi kultaa meille. Myyntipakkaus sisältää turvapussin arvoesineille, sopimuspaperit sekä palautuskuoren, joka on valmiiksi vakuutettu 5000 euron edestä. Postimaksu on valmiiksi maksettu.

  image-example1

 2. Pakkaa myytävä kulta ja täytä sopimuspaperi

  Kun olet saanut myyntipakkauksen, pakkaa myytävät kultaesineesi turvapussiin ja laita se vakuutettuun palautuskuoreen. Muista täyttää pakkauksen mukana tuleva sopimuspaperi ja yhteystietosi tarkasti, jotta voimme maksaa hyvityksen tilillesi. Toimita kuori postiin ja muista ottaa postista mukaasi kuitti lähetyksen vakuudeksi. Säilytä kuitti tarkoin siihen saakka kunnes olemme maksaneet hyvityksen tilillesi.

  kullan ostaja netissä

 3. Palkkio myymästäsi kullasta

  Myymäsi kulta saapuu meille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Arvioimme kultaesineesi pian pakkauksen saapumisesta ja maksamme kauppasumman tilillesi 12 tunnin kuluessa. Kun myyt kultaa meille, voit olla varma, että saat kunnollisen korvauksen. Hintamme on alan parhaimmistoa.Tilauksen yhteydessä lähetämme sinulle seurantalinkin sähköpostiin, jolla voit seurata tilauksesi etenemistä verkkosivuiltamme.

  rahaa kullasta

 4. Haluatko myydä kultaa nopeammin?

  Jos haluat myydä kultaa nopeammin, kiireellisissä tapauksissa voit lähettää esineesi suoraan Verkkokullalle ilman myyntipakkausta. Muista liittää lähetykseesi omat yhteystietosi: oma nimesi, puhelinnumerosi sekä tilinumerosi. Kun olemme arvioineet kultaesineesi, lähetämme sinulle seurantakoodin tekstiviestillä tai sähköpostilla. Koodin avulla voit kirjautua verkkopalveluumme ja seurata tilauksesi etenemistä. Lisäämme postikulut palkkioosi.

   

  Lähetysosoite:

  Verkkokulta Oy

  PL 58

  00981 Helsinki

  kultasormukset

 5. Jäikö sinulle kysyttävää?

  Haluaisitko myydä kultaa, mutta tunnet olosi vielä hieman epävarmaksi? Ei hätää! Voit olla yhteydessä meihin joko sähköpostilla tai puhelimitse. Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin kullan myyntiä koskien.

  Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@verkkokulta.fi tai 010 229 2080

  ota-yhteytta

 6. Onko kullan myynti turvallista?

  Tarjoamme helpon ja turvallisen tavan tienata hieman ylimääräistä. Kullan myyntipakkaukset ovat vakuutettuja 5000 euroon asti ja valmiiksi maksettuja puolestasi, jotta voit myydä kultaa meille täysin turvallisesti ja parhaalla hinnalla. Verkkokulta Oy:llä on avainlipputunnus, joka myönnetään vain kotimaisille palveluille. Lisäksi olemme olemme kuuluneet viimeisen viiden vuoden ajan korkeimpaan AAA-luottoluokkaan ja viimeisin tunnustus pitkäjänteisestä ja laadukkaasta toiminnastamme on Kauppalehden myöntämä Menestyjät-sertifikaatti. 

  turvallinen kullan ostaja

Minäkin käytän palveluita

Taina

Kaikki toimi kuten lupasitte, mutta asiakaspalveluun ei vastattu

VERKKOKULTA ASIAKASPALVELU

Hei Taina, lupaamme, että puhelinpalvelumme on auki arkisin 9-13. Toki vastaamme puheluihin, mikäli olemme paikalla vielä myöhemminkin.

Heikki Virtanen

Kerrankin positiivisesti yllättynyt, kaikki toimi juuri kuten tällä sivulla annetaan ymmärtää. Iso kiitos!!

Jani

Todella kätevä ja nopea palvelu.Suosittelen muillekin.

Jussi

Nopea ja maksettiin kuten oli ennalta sovittu. Käytän jatkossakin palveluanne, mikäli tulee tarve.

Sara

Kaikki toimi ja rahaa tuli juuri sen verran mitä oli etykäteen sovittu. Rahat tulivat kuitenkin vasta maanantaina vaikka lähetys oli arvioitu perjantaina ja seurannan mukaan maksettukin. Kannaittaisi harkitä mielestäni jos ottaisitte käyttöön myös muita pankkeja, niin asiakkaat saisivat kiiressä rahat jo samana päivänä eikä joutuisi oottelemaan seuraavan pankkipäivään, mikä minulla venyi nyt maanantaille.

Marianne

Iso Kiitos! Olen tyytyväinen. Kaikki toimi, ja sain asiakkaan etua, vaikka minulta oli jäänyt jotain ymmärtämättä. Hyvää palvelua!

Saana

Kilpailuttamalla sain parhaan hinnan. Kiitos.

Tomi

Nopeudesta plussat. Hinta Ok.

Maria

Super tyytyväinen. Helppoa ja nopeaa. Kiitos!

Maria

Tähdet unohtui:)

Lisää kommentti

*

Kulta rahaksi (Kulta rahaksi)
16 3.8 out of 5