Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Kullan myynti

Kullan myynti Verkkokullalle

 

Kullan myynti Verkkokullalle aloitetan tilaamalla myyntipakkaus. Toimitamme sen sinulle viipymättä 1.luokan kirjeenä. Sen tulisi saapua jo heti seuraavana arkipäivänä. Saat kotiisi palautuskuoren, jolla voit lähettää kullan myytäväksi. Kun kulta saapuu käsittelykeskukseemme, niin suoritamme sille erilaisia testejä, joilla varmennamme kullan määrän ja pitoisuuden. Maksunkin saat saman päivän aikana. Kullan myynti ei ole koskaan ollut näin helppoa.

 

Kullan myynti prosessina

 

korut rahaksiKullan myynti prosessina nykyään on helppo ja yksinkertainen. Voit tilata kullan myyntipakkuksen suoraan sivuiltamme tai vaihtoehtoisesti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Toimitamme myyntipakkaukset aina arkipäivisin klo. 16:00 Itellan kuljetukseen. Myyntipakkaukset tipahtavatkin postiluukustä pääsääntöisesti jo seuraavana päivänä.

 

Kun olet saanut myyntipakkauksen, niin kullan myynti voi alkaa. Kerää vanhat kultaesineesi laatikonpohjalta. Esineiden kunnolla ei ole väliä. Voit siis myydä meille niin ehjät kuin rikkinäisetkin esineesi.

 

Kun olet saanut kerättyä kultaesineet, niin listaa ne saamaasi sopimukseen esimerkin mukaisesti. Kun olet saanut täytettyä sopimuspaperin, niin pakkaa se yhdessä kultaesineiden kanssa turvapussiin. Turvapussi pakataan vielä palautuskuoreen, jonka vakuutus- ja postimaksut olemme aina huolehtineet puolestasi.

 

Palautuskuori tulee viedä aina asiamiespostiin tai postikonttoriin. Täällä postivirkailija kirjaa lähetyksen ja saat itsellesi kuitin, joka toimii vakuutena, mikäli lähetys sattusi katoamaan. Ole kuitenkin huoletta, yksikään kymmenistä tuhansista lähetyksistämme ei ole kadonnut. Jos näin kuitenkin kävisi, niin vakuutus maksaa sinulle lähetyksen vakuutusarvon mukaisen summan (5000€-15000€). Summa onkin aina suurempi kuin lähetyksessä olevan kullan arvo.

 

Palautuskuori saapuu meille 1-2 arkivuorokauden kuluessa. Kun olemme vastaanottaneet palautuskuoren, niin arvioimme ja maksamme sen mahdollisimman nopeasti, aina kuitenkin 12 tunnin sisällä.

 

Palvelumme on sinulle täysin riskitön. Mikäli et olisi jostain syystä tyytyväinen, niin voit perua kaupan. Asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo se, että 99,7% asiakkaistamme toteuttaa kaupat kanssamme. Siis vain kolme ihmistä tuhannesta peruu kaupan. Tällöinkin syy on yleensä siinä, ettei kullan arvoa olla osattu arvioida realistisesti. Yleensä asiakkaamme yllättyvät tosin tavoin. Kullan arvo on arvioitu alakanttiin ja kauppasumma on suuri ja positiivinen yllätys.

 

Enää ei tarvitse kierrällä useilla kullanostajilla tai kultasepänliikkeissä. Postin turvatut ja valmiiksi vakuutetut lähetykset mahdollistavat kullan lähettämisen postitse.  Kullan lähettäminen on turvallista ja maksettavat hinnat ovat kustannusrakenteiden vuoksi huomattavasti paremmat kuin kiinteissä ostopisteissä.

Minäkin käytän palveluita

Helen

Alusta lähtien tuli vaikutelma hyvästä ja luotettavasta palvelusta. Asiakaspalvelussa osattiin kertoa kaikki oleellinen ja kullan myynti oli juuri niin helppoa kuin ymmärsinkin. Rahat tulivat nopeasti tilille.

Ville

Kyllä on kullan myynti tehty helpoksi.

Lisää kommentti

*

Kullan myynti (Kullan myynti)
2 5.0 out of 5