Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Kullan osto, muuta kulta rahaksi

Kullan osto alkaa kun tilaat kotiisi kullan myyntipakkauksen. Kullan myyminen on helppoa nopeaa ja turvallista kauttamme. Kullan myyntipakkaus on valmiiksi maksettu ja vakuutettu puolestasi. 

 

Lähetä turhat kultaesineesi palautuskuorella ja me maksamme rahat tilillesi jo samana päivänä kun vastaanotamme tilauksesi.

 

Kullan osto tapahtuu aina luottamuksellisesti. Verkkokulta Oy on sinivalkoinen valintasi, sillä Verkkokulta Oy on saanut palvelulleen arvostetun avainlipputunnuksen.

 

Kullan osto

 

Kullan osto -palvelumme on täysin kotimainen. Tästä tunnustuksena meille on myönnetty arvostettu avainlipputunnus. Lisäksi olemme Suomalaisen Työn liiton jäsen. Kullan osto on prosessi, jossa mahdolliset tiedustelut ja ongelmatilanteet pitää pystyä ratkomaan nopeasti ja luottamukselliseti. Ulkomaalaisilla palveluilla on ollut paljon ongelmia näiden asioiden kanssa ja tämän takia olemme ylpeitä saadusta tunnustuksesta.suomalaista palvelua

 

Kullan ostaminen ja kierrättäminen säästävät luontoa. Tämän takia kullan osto on aina myös ekoteko.

 

Kullan osto Suomessa

 

Kullanostajat ostavat kultaa joko omaan käyttöönsä tai edelleen kierrätettäväksi. Kullanostajat aloittivat Suomessa toimintansa näkyvästi internetin kautta vasta vuonna 2009. Tätä ennen kullan kierrättäminen oli käytännössä ainoastaan paikallisten kultaseppien armoilla. Kilpailun vähyyden takia tavallinen ihminen sai kullasta vain pienen osan sen todellisesta arvosta.

 

Nykyään vertailemalla eri sivustoja saa kullastaan jopa lähes kullan markkinahinnan verran. Osalla kullanostajista hinnat ovat sen verran kovat joissakin pitoisuuksissa, että niitä ei kuitenkaan kannata niellä purematta. Parhaiten saat tietää yritysten maksaman kullan hinnan kilpailuttamalla ja pyytämällä sitovat hintatarjoukset sähköpostitse.

 

Verkkokullan sitova hintatarjous

 

Kullan osto – Miten se sitten toimii?

 

Kullanostajat käyttävät usein vastaavaa tapaa kullan ostamisessa kuin Verkkokulta. Asiakas pystyy tilaamaan www-sivuilta kullan myyntipakkauksen, jossa on etukäteen maksettu ja postivakuutettu palautuskuori, turvapussi, ohjeet sekä sopimuspaperit.

 

Kullan myyjä täyttää sopimuksen ja lisää sen kultaesineiden kanssa turvapussiin. Turvapussi laitetaan ennalta maksettuun postivakuutettuun kirjekuoreen.

 

Postivakuutettu lähetys tulee aina viedä postikonttoriin, koska lähetys on usein vakuutettu 5000 euron edestä. Vakuutus tulee voimaan kun luovutat lähetyksen postivirkailijalle.  Muista ottaa virkailijan leimaama tosite itsellesi, jotta voit seurata lähetystä ja ongelma tapauksissa se toimii kuittinasi.

 

Kultaesineet arvioidaan ja maksetaan myyjän ilmoittamalle tilinumerolle.

 

Yleensä myyjällä on kaupan perumiseen oikeus – tarkista aina tämä.

Lisää kommentti

*

Kullan osto, muuta kulta rahaksi (Kullan osto, muuta kulta rahaksi)
0 0.0 out of 5