Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Kullanostajat

Kullanostajat ostavat nimesä veroisesti kultaa. Kullanostajat voidaan kategoroida neljään eri ryhmään; kiinteissä ostopisteissä toimivat, kiertueostajat, kultasepät ja internetissä toimivat kullanostajat. Osa kullanostajista saattaa toimia monessa eri kategoriassa, eli kullanostajalla saattaa olla kiinteä ostopiste esimerkiksi internet toiminnan lisäksi. Tehokkain ja asiakkaan näkökulmasta järkevin vaihtoehto on yleensä internetissä toimiva kullanostaja.

 

Internetissä toimiva kullanostaja

 

Kullanostajat, jotka toimivat internetissä ovat yleensä asiakkaan näkökulmasta paras vaihtoehto. Kustannustehokkuus ja laaja asiakaskunta mahdollistavat huomattavasti korkeammat kullan hinnat asiakkaille. Nykyaikana myös postivakuutetut suomalaista palvelualähetykset ovat jopa turvallisempi tapa myydä kultaa kuin itse lähtisi kuljettamaan niitä liikkeisiin.

 

Kullan myyjän tulisi kuitenkin aina tarkistaa kenelle on myymässä kultansa. Internetissä on helppoa naamioitua sivustojen taakse. Esimerkiksi osa kullanostajista toimii ulkomailta käsin. Www-sivustot ovat kuitenkin niin hyvin käännettyjä, että niitä voisi luulla kotimaisiksi palveluntarjoajiksi. 

 

Verkkokullan saamalla Avainlippu tunnustuksella voidaan todeta yrityksen toimivan Suomessa.  

 

Kiinteissä ostopisteissä toimivat kullanostajat 

 

Kiinteät ostopisteet luovat turvallisen kuvan kullan myyjälle. Kauppa tapahtuu aina kasvokkain. Tämän vuoksi ne ovatkin erittäin suosittuja kaupunkikuvassa. Harvassa ovat ne kaupungit, joissa ei olisi kullan ostopistettä. Mikäli läheltä löytyy kiinteä ostopiste, niin voi se olla kullan myyjälle hyvä vaihtoehto äkillisessä rahantarpeessa. Kiinteiden ostopisteiden ainoa varjopuoli on kullasta maksettava hinta. Näyttävät asiakastilat maksavat, ja työntekijöille on maksettava istumisesta silloin kun kauppa ei käy. Asiakastiloista kun ei voi poistua tekemään oikein muuta järkevää työtä siksi aikaa kun on hiljaista.

 

Kiertueostajat

 

Kiertueostajat ovat ehkäpä kaikkein huonoimmassa asemassa kullanostajista. Väliaikaiset tilat maksavat maltaita. Ostotilaisuuden markkinointi on kallista ja lisäksi työntekijöille tulee maksaa palkan lisäksi erilaisia päivärahoja sekä kilometrikorvauksia. Kiertueostajien hinnat ovatkin kaikista huonoimmat kullan myyjälle. Yhtään hyvää tai järkevää syytä ei löydy, miksi kultaa kannattaisi myydä kiertueostajille.

 

Kultasepät toimivat myös kullanostajina

 

Osa kultasepänliikkeistä ostaa myös kultaa. Näissä liikkeissä hintatasot voivat poiketa todella paljon toisistaan. Kullan hinta on yleensä isoissa ketjuissa huono, mutta taas yksittäiset paikalliset kultasepät voivat tarjota todella korkeaa hintaa kullasta. Kultasepänliike voikin nähdä kullan ostamisen asiakaspalvelutyönä, jonka ei tarvitse itsessään tuottaa voittoa, vaan se toimii hyvänä markkinointikanavana. Kultasepänliikkeisiin kannataa myydä kultaa, jos on oikeasti aikaa kierrellä ja vertailla hintoja.

Lisää kommentti

*

Kullanostajat (Kullanostajat)
0 0.0 out of 5