Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Kulta rahaksi

Kulta rahaksi palvelumme avulla saat parhaan hinnan kultaesineistäsi!

Me Verkkokullalla olemme toimineet alalla vuodesta 2010 lähtien. Olemme nykyisin Suomen suurin kullan ostaja verkossa ja palvelemme vuosittain useita tuhansia yksityisasiakkaita.Kauppalehden menestyjä sertifikaatti Olemme saavuttaneet korkeimman mahdollisen luottoluokituksen ja  Kauppalehti on myöntänyt meille 2015 Vuoden Menestyjät sertifikaatin. Lisäksi meille on myönnetty arvostettu avainlipputunnus, joka osoittaa, että toimimme Suomessa, eikä kultaa lähetetä ulkomaille arviointeja varten.

 

Pyrimme aina maksamaan kullasta parhainta hintaa. Mitä isompi lähetyksen koko on, niin sen parempaa grammahintaa pystymme maksamaan. Kaikista pienimmissäkin lähetyksissä maksamma selkeästi keskivertoa parempaa hintaa ja näissäkin luonnollisesti hintatakuumme on voimassa. Suosittelemme aina kilpailuttamaan kullan hinnan ja meiltä voit pyytää tarjouksesi täältä.

 

Näin kulta rahaksi -palvelumme toimii

1. Kullan myyntipakkauksella voit lähettää kultaesineesi meille nopeasti ja turvallisesti. Postimaksu on valmiiksi maksettu ja lähetys on vakuutettu puolestasi.

 

2. Vastaanotettuamme kultalähetyksesi arvioimme kultaesineidesi arvon.

 

3. Kun arviointi on suoritettu, maksamme rahat tilillesi saman päivän aikana 12 tunnin sisällä. 

 

Turvallista kultakauppaa

Emme väitä olevamme ainoa turvallinen ja luotettava palveluntarjoaja, mutta kun etsit ja vertailet kulta rahaksi -palveluita, on tärkeää, että löydät ennen kaikkea turvallisen palvelun.

 

“Kultakuume” on saanut alalle monia epämääräisiä toimijoita ja yhä tänä päivänä alalla toimii useita sivustoja, joissa luvataan maksaa korkeita kauppasummia, jotka eivät ole todellisia. Meidän sivuillamme kullan hinnasto näyttää aina kuinka paljon kullan todellinen arvo on. Me maksamma tästä lähetyksen koosta riippuen 60-98 prosenttia. Mikäli jollain toisella sivustolla olevat hinnat ovat suurempia, niin on hyvin suurella todennäköisyydellä kysymyksessä huijaus. Kun vaihdat kultaa rahaksi, niin on suotavaa vertailla hintoja, mutta vain luotettavien ja toimiviksi todettujen yritysten kesken. Vanha sananlasku pitää yhä paikkaansa; jos se on liian hyvää ollakseen totta, se ei ole totta. Lisäksi (kuten edellä mainittu) kannattaa pyytää aina sitova hintatarjous jo etukäteen, etenkin jos kullan määrä ja pitoisuudet ovat tiedossa. 

 

Suomen nopein ja luotetuin kulta rahaksi -palvelu

Me Verkkokullalla olemme alusta asti halunneet painottaa palvelussamme asiakastyytyväisyyttä, turvallisuutta, sekä olemme pyrkineet maksamaan kullasta niin korkeata kulta rahaksi suomessahintaa kuin mahdollista. Maksamme aina kauppasumman tilillesi jo 12 tunnin sisällä lähetyksesi vastaanottamisesta.

Verkkokulta on ainoa kullan ostamiseen keskittynyt yritys, jonka suosio ja liikevaihto ovat kasvaneet yhtäjaksoisesti viiden vuoden ajan. Voit myydä meille mitä tahansa kultaesineitä. Ostamme sormuksia, ketjuja, korvakoruja, kolikoita, sijoituslaattoja, kultahippuja, hammaskultaa ja muita kultaesineitä välittämättä niiden kunnosta. Saat aina parhaan hinnan käyttämällä hintatakuutamme ja voit myös pyytää meiltä tarjouksen jo ennen myyntipakkauksen tilaamista. Näin tiedät tasan tarkkaan kuinka paljon saat rahaa kullastasi. Mikäli et olisi kuitenkaan jostain syystä tyytyväinen kauppasummaamme, tai tulet muuten vain katuma päälle, niin voit aina perua kaupan kolmen vuorokauden kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta.

 

Kullan myyntipakkaus on aina vakuutettu 5000 euroon asti (posti- ja vakuutusmaksut hoidettu puolestasi), joten lähettäminen ohjeiden mukaan on turvallista. Olemme käsitelleet yli 20.000 lähetystä, eikä yksikään lähetys ole koskaan kadonnut.

 

Näin muutat kullan rahaksi

Prosessimme koostuu kolmesta helposta askeleesta, ja koko homma kultaesineiden pakkaamisesta rahojen saapumiseen tilille on ohi 2 vuorokaudessa. Kultaa myydessä toimi seuraavalla tavalla: 

 

1. Tilaa maksuton kullan myyntipakkaus
Myyntipakkauksen voit tilata täältä täyttämällä siihen vaaditut tiedot. Myyntipakkaus sisältää sopimuksen, ohjeet, turvapussin kultaesineille, sekä valmiiksi maksetun ja postivakuutetun palautuskuoren.

 

2. Pakkaa esineet ja lähetä
Täytä myyntipakkauksen mukana tulleet sopimuspaperit ja laita ne palautuskuoreen turvapussissa olevien kultaesineiden kanssa. Tämän jälkeen voit toimittaa kuoren postiin, sillä olemme maksaneet postikulut sekä vakuutusmaksut puolestasi. Muista pyytää postissa kuitti, joka toimii vakuutena lähetyksestä. Jos lähettämissäsi koruissa on jalokiviä, saat ne veloituksetta takaisin ilmoittamalla siitä meille lähetyksen yhteydessä.

 

3. Nauti kullasta saamistasi rahoista
Kun kuori saapuu meille, asiantuntijamme arvioi kultaesineet ja maksamme rahat tilillesi 12 tunnin kuluessa. Saat myyntipakkauksen tilattuasi sähköpostitse seurantakoodin, jolla pääset näkemään reaaliaikaisesti kultalähetyksesi tilan verkkopalvelustamme. Uskomme sinun olevan tyytyväinen maksamaamme kauppasummaan, mutta jo et kuitenkaan syystä tai toisesta ole tyytyväinen, voit perua kaupan vaivattomasti kolmen vuorokauden sisällä olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Minäkin käytän palveluita

Riikka

näitä kulta rahaksi yrityksiä on ihan älyttömästi. Itse myin aluksi esineeni toiseen yritykseen. Hinta oli puolet siitä mitä luvattiin. Peruin kaupan ja soitin tämän yrityksen asiakaspalveluun. Sovittiin maksettava summa jo etukäteen, ennen kuin lähetin kultani. Kaikki toimi kuten luvattiin ja yllätyin nopeudesta vaikka lukihan tuo nettisivuilla.

Niklas

Hyvää palvelua! Ainoa miinus lyhyestä asiakaspalvelun aukio-olo ajasta 🙂

Jykä

VERKKOKULTA ASIAKASPALVELU

Kiitos Niklas palautteestasi. Vastaamme tosiaan puheluihin arkisin 9-13 aikana. Pyrimme olemaan tehokkaita ja hoitamaan asiakaspalvelun tuona aikana. Vaihtoehtona olisi ulkoistaa asiakaspalvelu, mutta mielestämme asiakkaan kuuluu saada tällä alalla oikeasti asiantuntevaa neuvontaa suoraan asiantuntijoilta.

Birgit V

Helpompaa tapaa ei ole vaihtaa kultaa rahaksi. Lupaan suositella teitä muillekin, kiitos.

Heikki

Kiitos, asiat toimivat kuten luvattiin.

timo

Homma toimi, kuten lupasivat. Ehkä viikonlopun vuoksi vähän viivettä, mutta arvioituun summaan olen tyytyväinen.

Tuomo K

Markkinoiden paras hinta. Prosessissa kesti vaan liian kauan( 3 päivää) . Tarvitsin rahat nopeammin!

Virpi Rovasto

Onneksi peruin kaupat, kun laitoin ensiksi puhelimitse kultaa ostavalle yritykselle esineeni. Hinta tuntui todella alhaiselta ja kun peruin ja lähetin verkko kulta Oy:lle niin sain noin 30% paremman hinnan kultaesineistäni. Suosittelen!!

Roni N

Positiivinen kokemus kaikin puolin!!

Lisää kommentti

*

Kulta rahaksi (Kulta rahaksi)
10 4.4 out of 5