Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Ostamme kultaa

Me verkkokullassa ostamme kultaakorut rahaksi

Ostamme kultaa romukullasta kultaharkkoihin ja kaikkea siltä väliltä. Ostamme kultaa ja maksamme keltakullasta ja valkokullasta kaikessa muodossaan. Ostamme kultaa sekä leimatussa että leimaamattomassa muodossa. Kullan alkuperällä ei ole väliä, ostamme suomalaista ja ulkomaalaista kultaa.

 

Mitä kultaa ostamme?

Maksamme kullasta sen pitoisuuden ja painon mukaan. Kullan muoto, korujen tai esineiden kunto eivät vaikuta koruista saatavaan hintaan, vaan kaikenlainen kulta ja kultakorut muuttuvat palvelussamme rahaksi. Kaikenlaiset kultakorut, kuten sormukset, ketjut, korvakorut, kolikot, laatat, harkot, hiput, kalvosinnapit, rintamerkit, mitalit, kellot, koriste-esineet sekä hammaskulta käyvät, sillä sulatamme kaiken kullan harkoiksi. Ostamme mitä vain, kunhan se on kultaa!

 

Miksi myydä kultaa internetissä?

Asiakkaat miettivät usein, onko parempi myydä kultaa Suomessa internetin kautta vai muuttaa kulta rahaksi liikkeessä? Ostopisteiden kulut yksinkertaisesti syövät mahdollisuutta tarjota samaa hintaa kullasta ja siksi ostamme kultaa internetissä ja pystymme tarjoamaan siitä parhaat hinnat. Ostamme kultaa internetin välityksellä myös, koska internetin kautta voi tänä päivänä sekä ostaa kultaa että myydä kultaa helposti ja turvallisesti. Me verkkokullalla ostamme kultaa, kun asiakkaamme päättävät myydä kultaesineitään. Asiakkaan kannalta onkin olennaista, että palvelu toimii, ja kullan hinta on kohdallaan.

 

Mitä kultaa ostamme?

Verkkokulta Oy ostaa kaikki esineet, jotka sisältävät kultaa. Esineiden kunnolla ei ole merkitystä; myytäväksi kelpaavat niin ehjät kuin rikkinäisetkin esineet. 

Romukullaksi luetaan mm.

Kihlasormukset, vihkisormukset, kultasormukset, kultahampaat, kultaharkot, kultahiput, kultakellot, kultaketjut, kultakolikot, kultakorut, kultakorvakorut, kultalanka, kultalastut, kultalevyt, kultamerkit, kultanapit, kultapinssit, kultarannekorut, kultarintakorut, kultaseokset, rannekorut, rikkinäiset ja käyttämättömät kultaesineet ja korut jne.

 

Sijoituskulta mm.

 

Sijoitusharkot, leimatut laatat, leimatut kolikot jne.

Minäkin käytän palveluita

Jani H

Hinnat eivät pitäneet täysin paikkaansa mitä etusivuilla luvattiin. Tästä kyllä kerrottiin, että ovat ainoastaan suuntaa antavia, mutta ihmettelen kuinka tällä tavalla voi markkinoida? Myöss kaikilla muilla ostajilla on ilmeisesti samalla tavalla tuo hinnoittelu tai päälle tulee jotain kuluja tai joudut maksamaan itse postikulut. Loppujen lopuksi sain kuitenkin parhaan tarjouksen Verkkokullalta (joiltain yrityksiltä en saanut minkäänlaista vastausta edes tarjouspyyntööni). Toimi nopeasti ja etukäteen sovittu kauppasumma maksettiin täysimääräisenä, eikä siitä tehty mitään vähennyksiä.

Maria

Lisää kommentti

*

Ostamme kultaa (Ostamme kultaa)
2 4.5 out of 5