Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Ostetaan kultaa, mutta millä hinnalla?

Me Verkkokullassa ostamme kultaa ja uskomme, että pystymme maksamaan siitä aina paremmin kuin kilpailijamme. Nykyisellä hinnoittelumallillamme jokaisen kannattaa pyytää meiltä ainakin tarjous kultaesineistään ja vertailla sitä tämän jälkeen muihin tarjouksiin.

 

Pelkästään verkkosivujen erilaisten hintataulukoiden tai laskurien mukaan hintavertailu voi kuitenkin olla todella vaikeaa erilaisten hinnoittelumallien vuoksi. Vaikka monissa paikoissa ostetaan kultaa ja esillä on selkeä hintataulukko, niin et välttämättä saa hintataulukon mukaista hintaa. Tämän vuoksi kerromme hiukan, kuinka eri hinnoittelumallit toimivat. Kun teet kullan hintavertailua, niin tämän sivun lukeminen loppuun asti on suositeltavaa.

 

Erilaiset kullan hinnoittelumallit

Erilaisille kullan hinnoittelumalleille on aina omat syynsä. Toisissa palveluissa kullan myynnistä halutaan tehdä myyjälle mahdollisimman helppoa, jolloin maksettaviin hintoihin on laskettu postikulut, jotka ostaja maksaa myyjän puolesta jo etukäteen. Toisissa palveluissa taas myyjä saattaa itse joutua maksamaan postikulut, jolloin käteen jäävä summa saattaa olla pienempi, vaikkakin näennäisesti grammahinta olisikin parempi. Lisäksi löytyy erilaisia kampanjahinnoitteluja ja hintalaskureita, joissa ei aina ota selvää kuinka paljon voit todellisuuudessa saada kultaesineistäsi. Alla on viisi kaikista yleisintä hinnoittelumallia ja pyrimme esittelemään taulukoiden avulla, kuinka hinnat muodostuvat eri määrille. Ennen kuin päädyt myymään kultasi jollekin kullanostajalle, niin sinun tulisi vähintään tunnistaa, että mihin hinnoittelumalliin kauppasumma tulee todella perustumaan.

 

1. Kiinteät kullan hinnat + ilmaiset postikulut

Tämä hinnoittelu malli on kullan myyjälle siinä helppo, että hän tietää tarkalleen kuinka paljon saa kultaesineistään, riippumatta siitä kuinka paljon hänellä on kultaa. Sivuilla on selkeä maininta käytännössä aina, mikäli hintataulukon hinta on juuri se, mitä kullasta maksetaan. Tässä mallissa grammahinnat ovat yleensä alhaisia, mutta ne saattavat sopia myyjälle, joka on myymässä vain yhden pienen sormuksen tai kevyet korvakorut. Kiinteä grammahinnoittelu perustuu siihen, että se tuottaa niukasti voittoa jo hyvin alhaisilla grammamäärillä. Isoissa erissä kiinteä hinnoittelu ei yleensä ole järkevin vaihtoehto kullan myyjälle.

 

Created with Compare Ninja

 

2. Kiinteät kullan hinnat – postikulut maksettava itse

Tämä hinnoittelumalli toimii samalla periaatteella kuin  ensimäinenkin malli. Ainoa ero on, että grammahinta on yleensä hiukan korkeampi, mutta joudut itse maksamaan postikulusi. Postivakuutettu lähetys maksaa aina vähintään 16,50 euroa, jolloin parin gramman lähetyksissä käteen jäävä osuus saattaa olla korkeammasta grammahinnasta huolimatta pienempi.

 

Created with Compare Ninja

 

3. Kullan kampanjahinnoittelu

Erilaiset kullan kampanjahinnat ovat usein vain tapa houkutella kullan myyjää tilaamaan myyntipakkaus. Kampanjahinta on yleensä todella korkea ja kampanjan ehdot sitäkin tiukemmat. Hyvin harvoin kuitenkaan missään ostetaan kultaa todella näin korkeilla hinnoilla ja pääsääntöisesti kampanjahinnoilla vain “huijataan” asiakasta, joka ei tutustu sen tarkemmin sivustoon, vaan uskoo sokeasti hintataulukkoa. Mikäli kullanostajalla on tällainen hinnoittelumalli käytössään, niin älä koskaan lähetä kultaa ennen kuin olet saanut kirjallisena sähköpostiisi, että sinulle oikeasti maksetaan tuo hinta.

 

Created with Compare Ninja

 

4. Hintalaskurit

Kun sivulla esitetään vain jonkinlainen hintalaskuri, niin kannattaa tutkia hiukan pintaa syvemmälle. Monella on tapana vain katsoa, että kuinka paljon yhdestä grammasta maksetaan laskurin mukaan ja tehdä tämän hinnan perusteella vertailua muihin sivuihin. Tällöin asiat menevät pieleen. Monissa laskureissa näyttää siltä, että yhdestä grammasta maksetaan todella korkeaa summaa ja näin varmasti onkin. Kun laskuriin ilmoitetaankin määräksi 10 grammaa, niin huomataan, että siitä ei saa kymmentä kertaa niin paljon kuin yhdestä grammasta saisi vaan summa on paljon alhaisempi. Kun tällaisia laskureita tutkii, niin huomaa nopeasti, että parista ensimmäisestä grammasta maksetaan korkeaa hintaa, jonka jälkeen hinta saattaa olla paljon muita huonompi. Tällaisissa tapauksissa kultaa ei kannata myydä yhtä tai kahta grammaa enempää.

 

Created with Compare Ninja

 

5. Yksilölliset kullan hinnat eri määrille

Tämä on meidän tapamme maksaa kullasta. Maksamme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti, emmekä käytä kiinteää grammakohtaista hinnoittelumallia. Mitä isompi kultalähetys on, niin sen paremmin pystymme maksamaan. Lupaustemme mukaisesti maksamme aina vähintään 60% markkinahinnasta ja parhaimmillaan pystymme maksamaan isoissa lähetyksissä jopa 98% markkinahinnasta. Sivuillamme näet aina kullan markkinahinnan ja sitovan hintatarjouksen voit pyytää aina etukäteen täältä. Näin tiedät aina jo etukäteen kuinka paljon maksamme kullastasi.

 

Created with Compare Ninja

 

 

Minäkin käytän palveluita

Kati

Suosittelen! Kultaa ostetaan jokapuolella, mutta harvoin asiat toimii niin kuin verkkokullalla.

Jesse N

Alalla on tosiaan laaja kirjo erilaisia ostajia. Itse otin huomioon valitessani yritystä, että se on suomalainen(Avainlipputunnus), AAA-luottoluokitus löytyy ja että yritys on toiminut pitkään. Näitä meriittejä ei epärehelliset yritykset vaan saa. Pieni tarkastelu kannatti ja homma toimi.

Lisää kommentti

*

Ostetaan kultaa, mutta millä hinnalla? (Ostetaan kultaa, mutta millä hinnalla?)
2 5.0 out of 5