Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Paras hinta kullasta

Miten me pystymme maksamaan parhaiten kullasta?

Verkkokulta Oy on ainoa kulta-alan yritys, joka on pystynyt kasvamaan yhtäjaksoisesti viimeisen viiden vuoden aikana. Suosiomme kasvulle on syynsä. Olemme ymmärtäneet, että pitkässä juoksussa asiakkaalle tärkeimmät asiat ovat palvelun luotettavuus ja kullasta maksettu korvaus. Tämän vuoksi palveluprosessimme tehokkuus on huippuun hiottu, mistä johtuen pystymme maksamaan paremman hinnan kullasta kuin monet kilpailijamme verkossa tai kivijalkaliikkeissä. 

 

Miten saat parhaan hinnan kullasta?

Valitettavaa on, että nykyään myyjä ei aina voi sokeasti luottaa erilaisiin hintalupauksiin. Avoin hintavertailu on nykyään mahdotonta. On erilaisia kiinteitä hintoja, sekä lupauksia erilaisista kampanjahinnoista. Tämän vuoksi suosittelemme aina, riippumatta siitä mihin olet kultasi myymässä, että pyydät sitovan hintatarjouksen jo ennen kuin lähetät tai olet lähdössä myymään kultaa mihinkään. Mikäli kullanostaja ei pysty tekemään minkäänlaista tarjousta, niin älä myy tällaiseen paikkaan kultaa koskaan. Kun kauppasumma on sovittu jo etukäteen, niin kaupanteon hetkellä ei tule yllätyksiä.

 

Miksi minun kannattaa pyytää teiltä tarjous?

Kun pyydät meiltä tarjouksen, niin ymmärrämme yhden tärkeän asian, joka monelta kilpailijaltamme unohtuu. Ymmärrämme markkinoinnin voiman. Kun sinä olet tyytyväinen palveluumme, niin saatat suositella meitä myös muillekin. Tämän vuoksi kun pyydät tarjouksen, niin oletamme, että olet kilpailuttamassa kullan hintaa myös muualla ja teemme niin hyvän tarjouksen kuin mahdollista. Koska tiedämme, että palveluprosessimme on tehokkain ja pystymme maksamaan parhaan hinnan kullasta, niin uskomme, että tartut siihen. Kun kauppasumma on maksettu, niin meillä on taas yksi tyytyväinen suosittelija lisää.  

 

Tarjouksen voit pyytää täältä

 

Hintatakuumme takaa: Meiltä aina paras hinta kullasta

Kun teemme sinulle tarjouksen, uskomme sen olevan paras mahdollinen. Jos jostain syystä näin ei ole, niin annamme käyttöösi hintatakuumme. Jos jokin toinen yritys tarjoaa paremman hinnan, niin me korotamme tarjoustamme – vaikkakin se olisi meille tappiollinen.

 

Lisää hintatakuustamme

 

Kullan hinta perustuu aina Lontoon pörssihintoihin. Koska toimimme ainoastaan postin ja internetin välityksellä, ei meille aiheudu ylimääräisiä toimipaikkakuluja. Näin ollen pystymme tarjoamaan hintamme.

 

Kilpailuta kullan hinta

Koska olemme varmoja, että maksamamme hinta on alan paras, niin annamme sinulle vielä pienen käytännön ohjeen. Kerromme, miten voit selvittää helposti, missä maksetaan paras hinta kullasta.

 

Kirjoita sähköposti, jossa kerrot mitä olet myymässä. Pyydä vastaanottajaa laittamaan takaisin hintatarjouksen, joka on sidottu maailman markkinahintaan (ei päivän hintoihin). Laita vielä kaikki sähköpostin vastaanottajat samaan kenttään, siten, että he näkevät kenelle kaikille olet viestin lähettänyt. Näin yritykset tarjoavat parhaan hintansa. Lähetä tämä sähköposti mahdollisimman monelle kullanostajalle. Sähköpostin pystyt myös lähettämään  paikallisille kultasepille. Kunnolliset kullanostajat vastaavat tähän viestiin yleensä antaen parhaan mahdollisimman tarjouksen. Jos et saa jostain vastausta, niin voit suosiolla unohtaa tämän kullanostajan.

 

Esimerkki

 

Hei,

olen myymässä tarpeettomaksi jääneitä kultakoruja. Minulla olisi 14 karaatin kultaa 10 grammaa ja 18 karaatin kultaa 6 grammaa. Saanko teiltä maailman markkinahintaan sidotut tarjouksen edellä mainitusta kultaerästä? Myyn kultani mahdollisimman nopeasti, joten laittakaa tarjous pikaisesti.

 

Terveisin, 

 

Matti & Liisa

 

Jos et tiedä kullan merkinnöistä ja pitoisuuksista, niin tästä blogista voi olla apua: http://www.verkkokulta.fi/blogi/kullan-merkinnat-ja-leimat-nain-tulkitset-kullan-merkit/

 

 

 

Minäkin käytän palveluita

Margit

Lupausten mukaisesti paras hinta. Nopea maksu!

Lisää kommentti

*

Paras hinta kullasta (Paras hinta kullasta)
1 5.0 out of 5