Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Romukulta

Romukulta, mitä se on?

 

Romukulta nimekettä käytetään usein, kun puhutaan käytetyistä tai rikkinäisistä kultakoruista tai muista kultaesineistä, joille ei löydy enää käyttöä. Romukultana myydään mitä ihmeellisempiä esineitä, kuten kultakolikoita, hampaita ja kelloja. Itse sana romukulta on kuitenkin hiukan harhaan johtava. Kullasta maksetaan aina sen pitoisuuden mukaan, eikä ole väliä onko kulta romukultaa vai ei. Romukullanostajat ostavat myös ehjiä koruja.

 

Romukulta on siis kultaa, jota ei voi enää myydä eteenpäin kultaesineenä. Tällöin esineestä saatu korvaus perustuu vain sen sisältämän kullan määräään, eikä numismaattiseen arvoon. Esimerkiksi uuden veroista kultasormusta ei kannata myydä romukultana, vaan kannattaa kokeilla myydä sormus esimerkiksi kaverilleen  joka voi maksaa siitä yli kullan arvon. Kullasta maksettava korvaus perustuu esineiden kultapitoisuuteen.

 

Ostamme romukultaa

korut rahaksi 

Verkkokulta on Suomessa suurin vain internetissä toimiva kullanostaja. Ostammamme romukulta on perinteisesti vanhoja ja rikkinäisiä koruja. Ostamme kuitenkin kultaa sen kaikissa muodoissa. Mikäli sinulla on tarpeettomia kultaesineitä tilaa kullan myyntipakkaus.

 

Myy romukulta, säästät luontoa!

 

Yhden kultasormuksen tekemiseen vaadittava kultamäärä tuottaa perinteisin keinoin, eli kullankaivuulla, jopa 20 tonnia jätettä. Kullan kaivuussa käytetään lisäksi erittäin vahvoja myrkyllisiä aineita kuten syanidia.  Kierrätä romukulta ja näin olet säästämässä luontoa kanssamme. Mitä enemmän romukullanostajat pystyvät tuomaan markkinoille kierrätettyä kultaa, sitä vähemmän on tarvetta kullan kaivuulle.

 

Harhaluulo: Romukulta, sitä myydään vain rahan tarpeessa!

 

Myy hopeaaToisin kuin yleensä monet ajattelevat, romukulta myydään meille ilman äkillistä rahan tarvetta. Asiakkaamme tekevät suursiivouksen ja löytävät rikkinäisiä tai tarpeettomia kultaesineitä. Yleensä näille esineille ei löydy käyttöä ja ne ovat olleet jopa vuosia laatikoiden pohjalla. Uudella romukulta -rahaksi palvelumme avulla asiakkaat voivat myydä meille kultaa helposti ja vaivattomasti, eivätkä kultakorut jää laatikoiden pohjalle lojumaan.

 

 

 

Minäkin käytän palveluita

Ville Lappalainen

Olin hiukan pettynyt saamaani kauppasummaan. Vaikka romukultaa olikin, niin ei kai sentään romua..

VERKKOKULTA ASIAKASPALVELU

Hei Ville, esineidesi joukossa oli tosiaan paljon esineitä jotka eivät olleet kultaa tai hopeaa. Voimme halutessasi palauttaa ne veloituksetta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat esineet takaisin

Ville Lappalainen

Esineet tulivat takaisin ja nyt on kyllä muutamalla lahjan antajalla selitettävää 🙂

Lisää kommentti

*

Romukulta (Romukulta)
4 4.0 out of 5