Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Sijoituskulta

Sijoituskulta on rahaa. Se suojaa omaisuuttasi inflaatiota vastaan, sillä sijoituskulta säilyttää perinteisesti ostovoimansa paremmin kuin paperiraha (EUR, USD, jne). Sijoituskulta ei todellisuudessa kasvata arvoaan kovinkaan paljoa. Kullan hinnan nouseminen johtuu paperirahan heikkenemisestä suhteessa kultaan. Samaan aikaan kun inflaatio siis syö eurojesi ostovoimaa tililläsi, sijoittamalla kultaan ostovoimasi säilyy ja jopa kasvaa. Sijoita fyysiseen kultaan johdannaisten sijaan.

 

Sijoituskulta turvaa tulevaisuutesi6_SuomalPalvelua_Sin_rgb

Verkkokulta Oy on alunperin kotimainen romukullanostaja. Ostamme kultaa sen muodosta riippumatta (sormukset, kellot, korut sijoituskullan). Sijoituskullan jatkuvan kysynnän vuoksi näimme tarpeelliseksi myös tarjota asiakaskunnallemme mahdollisuuden ostaa sijoituskultaa.

Yhteistyökumppaniksemme valitsimme tunnetun ja luotettavan KP Invest Oy:n. Yhteistyömme ansiosta voit ostaa sijoituskultaa halvemmalla kuin mistään muualta Suomesta. Kierrätetystä kullasta valmistetut sijoituskultaharkot ovat myös ainutlaatuisia, sillä tiedät, ettei ympäristöä ole kuormitettu sijoituksesi vuoksi.

 

Sijoituskulta on yhä useamman sijoittajan turvasatama. Kysynnän lisääntyessä saatte palvelumme kautta tilattua sijoituskultaa edullisemmin kuin muualta. Sijoituskulta on myös erittäin likvidi, eli se on helppo muuttaa tarvittaessa rahaksi. Tutustu sijoituskulta valikoimiimme. Huomioithan, että osaa tuotteista ei ole myytävä kuin muutamia kappaleita, joten toimi nopeasti.

Lisää kommentti

*

Sijoituskulta (Sijoituskulta)
0 0.0 out of 5