Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Tilaa Kultapaketti

Kultapaketilla vaihdat kultaesineet rahaksi

suomalaista palveluaKultapaketilla voit myydä kultaesineesi ilman, että sinun tarvitsee nähdä suurta vaivaa juoksemalla itse paikallisten kultaseppien ja kullanostajien luona. Kultapaketimme sisältää kaiken mitä kullan myyntiin tarvitset.

 

Kultapaketti sisältää:

 

  • Ohjeet kullan myymiseen
  • Sopimuspaperit
  • Turvapussin
  • Palautuskuoren joka on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvoisesti

 

Näin kultapaketti toimii

 

Kullan myyminen aloitetaan tilaamalla kultapaketti, eli kullan myyntipakkaus. Kullan myyntipakkaus lähetetään ensimmäisen luokan kirjeenä ja se saapuu perille pääsääntöisesti jo seuraavana arkipäivänä. Lähetämme tilauksesi yhteydessä sähköpostiisi seurantalinkin sivuillemme, josta voit seurata lähetyksesi kulkua ja näet myös kuinka paljon hyvitämme kultaesineistäsi (mikäli sähköpostia ei ole, niin saat seurantalinkin tekstiviestillä).

 

Kun olet vastaanottanut kultapaketin, niin seuraavaksi sinun tulee täyttää yhteystietosi ja kuvailla myymäsi kultaesineet jalometallien myyntisopimukseen. Laita täytetty sopimus yhdessä kultaesineiden kanssa turvapussiin ja sulje turvapussi irroittamalla sinettiteippi pussista. Laita turvapussi palautuskuoreen ja sulje kuori.

 

Palautuskuori on valmiiksi maksettu ja vakuutettu. Katoamistapauksessa vakuutus kattaa esineiden arvon 5000 euroon asti, joten kullan lähettäminen on erittäin turvallista. Palautuskuori tulee viedä postivirkailijalle, jotta vakuutus tulee voimaan. Saat myös virkailijalta lähetyskortin päällimmäisimmän osion takaisin leimattuna, joka toimii vakuutuksen kuittina. Säilytä se kunnes olemme maksaneet hyvityksen kultaesineistäsi.

 

Kullan palautuskuori saapuu meille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Vastaanotettuamme lähetyksi arvioimme sisällön ja maksamme rahat tilillesi saman päivän aikana.

 

Muistathan, että mikäli et ole tyytyväinen palveluumme tai maksettavaan kauppasummaan, niin sinulla on aina kolme vuorokautta aikaa perua kauppa. 

 

Kenelle kultapaketti on tarkoitettu

 

Kultapaketti on kaikille tarkoitettu turvallinen ja nopea tapa myydä kultaa. Se oli tarkoitettu alunperin asiakkaille, joilla ei ollut halua näyttäytyä paikallisissa panttilainaamoissa tai muutoin ollut tarvetta myydä kultaa kasvotusten. Kullan myynti kultapaketin avulla on kuitenkin kehittynyt viimeisten vuosien aikana huimasti ja nykyään se on jopa kannattavin tapa myydä kultaa. Kustannustehokkuuden vuoksi pystymme usein maksamaan paikallisia kullanostajia huomattavasti parempia hintoja. Yhä useampi on myös huomannut, että kullan lähettäminen on turvallista vakuutetun palautuskuoremme ansiosta. Tämän vuoksi kullan myynti on siirtynyt yhä enemmän kultapaketin varaan fyysisten liikkeiden sijaan. 

 

Lue myös:

 

Verkkokulta Blogi: Näin myyt kultaa – 5 Ohjetta turvalliseen kultakauppaan

Verkkokulta Blogi: Kullan hinta vaihtelee reilusti eri ostajien välillä

Verkkokulta: Näin takaamme hintojemme olevan alan parhaita – Hintatakuu

Verkkokulta: Tiedätkö mitä olet myymässä? Pyydä sitova hintatarjous jo etukäteen

Verkkokulta: Mitä kaikkea kultaa ostamme?

 

Lisää kommentti

*

Tilaa Kultapaketti (Tilaa Kultapaketti)
0 0.0 out of 5