Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

KultaRahaksi Oy lopettanut toimintansa?

Verkkokulta on nyt Suomen suurin verkossa toimiva kullanostaja

Reilu viikko sen jälkeen, kun Kauppalehti kertoi KultaRahaksin olevan maksuvaikeuksissa, niin KultaRahaksi näyttäisi lopettaneen toimintansa. KultaRahaksi on eilen 5.3.2014 nettisivuillaan www.kultarahaksi.fi ilmoittanut, ettei se vastaanota

 

Ostetaan-kultaa-620x270toistaiseksi uusia kultapakettitilauksia. Lisäksi KultaRahaksin toimipisteessä Helsingin Mannerheimintiellä oli ovessa lappu, jossa ilmoitettiin toimipisteen olevan toistaiseksi suljettu.

 

KultaRahaksi on ollut Suomen suurin toimija internetissä ja lisäksi Kultarahaksin pisteet, joissa asiakas on voinut myydä kultansa paikan päällä, ovat kattaneet suuren osan Suomesta.

 

Verkkokulta on nyt kulta-alan suurin verkossa toimiva kullanostaja

 

Me Verkkokullassa olemme olleet poikkeus alusta asti kultamarkkinoilla. Kustannustehokkuus ja kullasta maksettavat hinnat ovat erottaneet meidät muista alan toimijoista ja toimintamme on keskittynyt ainoastaan verkon kautta tapahtuvaan kullan myyntiin.

 

Alusta asti olemme luottaneet siihen, että asiakkaat siirtyvät enenevässä määrin verkon puolelle vaikka kullan myyminen verkossa vaatii asiakkailta todella suurta luottamusta ostajaa kohtaan. Uskoimme kuitenkin, että tässä käy samalla tavalla kuin aikanaan verkkokaupoille. Alkuun kenenkään ei ollut helppoa luottaa näihin palveluihin, mutta ajan myötä yhä useammat huomasivat toiminnan olevan taloudellisesti järkevämpää kuin liikkeissä juokseminen. Tässä olemme osuneet oikeaan jameillä onkin ollut jo yli 10.000 asiakasta. 

 

Vaikka Verkkokulta on alan ensimmäisiä toimijoita, emme lähteneet rakentamaan kiinteitä ostopisteitä edes kultabuumin ollessa korkeimmillaan, toisin kuin monet muut kullanostajat, KultaRahaksi mukaanlukien. Nyt kun kultakaupassa on ollut selkeä laskusuunta ja asiakkaat eivät myy enää kultaansa samaan tahtiin kuin aikaisemmin, niin isojen kustannusrakenteiden ja kivijalkaliikkeiden ylläpitäminen on käynyt vaikeaksi ja verkossa toimivana kullanostajana meille on käynyt päinvastoin kuin muille kullanostajille. Meidän yrityksemme on jatkanut kasvuaan, kun taas lähes poikkeuksetta muut toimijat ovat joutuneet supistamaan toimintaansa tai löytämään uusia kullan ostoa tukevia ratkaisuja ostopisteisiinsä. Tässä on syy miksi Verkkokulta on päässyt kasvamaan Suomen suurimmaksi kullanostajaksi.

 

Kullan myynti Verkkokullalle on nopeaa, helppoa ja vaivatonta. Tilaa myyntipakkaus tai tutustu palveluumme paremmin etusivulla.

 

Miten KultaRahaksille käy ja miten heidän vanhojen asiakkaiden kannattaa toimia?

 

KultaRahaksille on nostettava hattua. He aloittivat koko alan toiminnan lähes tyhjästä ja ovat työllistäneet parhaimmillaan kymmeniä, ellei jopa satoja, ihmisiä ympäri Suomen. Ulkopuolisena meidän on mahdotonta sanoa jatkaako KultaRahaksi toimintaansa, sillä emme tiedä mitä yhtiön taustalla tehdään. Kauppalehti kuitenkin kertoi, että yhtiö on tällä hetkellä maksuvaikeuksissa ja Kauppalehden analyytikko Ari Rajala piti asiaa vakavana yhtiön toimintaedellytyksille.

 

KultaRahaksilta ei voi ainakaan toistaiseksi tilata kultapaketteja. Mikäli asiakas on kuitenkin ehtinyt tilaamaan KultaRahaksin kultapaketin, niin tällöin kannattaa olla yhteydessä Kultarahaksin asiakaspalveluun ja kysyä miten toimia, ennen kuin lähettää kultapaketin arvoesineineen heille. 

 

Kulta-ala on mullistuksen edessä

 

9_KultaRahaksiOyKultaRahaksi ei ole ainoa alan yritys, joka on kohdannut ongelmia. Aikaisemmin toimintansa Suomessa on jo lopettanut moni muukin palvelu. Tunnetuin näistä on viime kesänä lopettanut Postikulta. Kullan myyjiä on yhä vähemmän ja kultaa tullaan jatkossa myymään vähemmän. Kullan myyntimäärien vähentyessä kullan myynnistä kuitenkin yhä suurempi osa tulee tapahtumaan verkon kautta. Me olemme valmistautuneet tähän paremmin kuin yksikään muu kullanostaja ja olemme valmiita tarttumaan verkossa tapahtuvan kasvun haasteisiin.

 

Verkkokulta on Suomen suurin kullanostaja verkossa. Olemme todistaneet olevamme asiakkaidemme antaman luottamuksen arvoisia ja olemme pystyneet maksamaan heille todella korkeita hintoja kullasta. Kun myyt kultaa, suosittelemme kilpailuttamaan kullan hinnan pyytämällä kullanostajilta sitovat hintatarjoukset. Tiedämme, että tarjouksemme on paras.

Lisää kommentti

*

KultaRahaksi Oy lopettanut toimintansa? (KultaRahaksi Oy lopettanut toimintansa?)
1 1.0 out of 5