Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä hinnasto

Ostamme kultaa yrityksiltä

Kulta rahaksi – nyt myös yrityksille

Verkkokulta Oy on erikoistunut ostamaan erilaisia jalometallieriä yksityisasiakkailta. Yhä laajenevissa määrissä saamme kuitenkin yhteydenottoja kultasepän liikkeistä sekä muilta alan yrityksiltä ja he tiedustelevat meiltä hintoja heidän kultaerilleen. Monet tarttuvatkin tekemiimme tarjouksiin ja myyvät kultaa meille säännöllisesti. Kasvavan tarpeen vuoksi olemme päättäneet avata palvelumme selkeämmin myös yritysasiakkaille. Tarjoamme yrittäjille palvelumme, jonka avulla saat muutettua niin isommat kuin pienemmätkin kultaerät nopeasti käteiseksi ja vielä todennäköisesti aikaisempaa paremmalla hinnalla.

 

Haluat nopeat kiertoajat sitomatta omaisuuttasi varastointiin ja mahdollisiin maksun odotteluihin?

Lähettäessäsi kullan meille, maksamme lähetyksesi aina muutaman tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Lähetyksen koolle ei ole mitään minimirajaa, vaan voit lähettää meille juuri niin pienen erän kultaa kuin parhaaksi näet.

 

Etusi

 

1. Ei tarvetta varastoida tiettyä määrä kultaa saadaksesi siitä hyvän hinnan.

 

2. Maksamme tilauksesi samana päivänä kuin vastaanotamme sen. Saat rahat nopeasti, jolloin voit ostaa riskittömämmin isoja eriä kultaa omilta asiakkailtasi, etkä sido omaisuutta varastoon. Nopeat kullan kiertoajat auttavat sinua kehittämään omaa liiketoimintaasi paremmin.

 

Hyödy kullan hinnan muutoksista

Kun kullan hinta on nousussa, niin voit lähettää kullan meille seuraavaksi päiväksi. Koska maksamme maksun sinulle samana päivänä, niin kullan hinta ei kerkeä laskemaan dramaattisesti, kuten joskus voi tapahtua jo viikonkin sisällä. 

 

Me kannamme riskin kullan hinnan laskusta puolestasi

 

Kun kerrytät kultaa omaan varastoosi tietyn määrän saadaksesi siitä hyvän hinnan, niin tämä vie aikaa. Lisäksi kun romukulta myydään eteenpäin ja se jalostetaan eri muotoihin, niin tämäkin vie aikaa. Kun olet maksanut kultaerästä omalle asiakkaallesi, niin saat usein rahat itse vasta viikkojen tai jopa kuukausien jälkeen. Tänä aikana kullan hinta on saattanut laskea. On selvää, että tällöin häviät selvää rahaa. Kun myyt kullan meille ja saat maksun heti, niin vältät tällaiset riskit. 

 

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian. 

 

 

Ostamme kultaa yrityksiltä (Ostamme kultaa yrityksiltä)
0 0.0 out of 5