Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Ostetaan kultaa

Ostamme kultaa välittämättä sen kunnosta tai muodosta. Tarjoamme hintatakuumme turvin aina parhaan hinnan kullasta. Saadessasi siis paremman tarjouksen joltain toiselta palveluntarjoajalta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin pyytääksesi paremman tarjouksen.

 

Esimerkkejä kullasta jota ostamme

Ostetaan kultaa:

10_Kultarahaksi

  • Kultaiset korut
  • Kultaiset kellot
  • Kultahampaat
  • Kultarae
  • Kultalanka
  • Kultahiput
  • Kultaiset esineet
  • Sijoituskulta 

 

Ostamme kaikki kultaiset esineet. Kullan muodolla, pitoisuudella, painolla tai värillä (valkokulta, keltakulta) ei ole väliä. Myöskään esineen kunto ei vaikuta ostopäätökseemme, joten ostamme siis myös rikkinäiset kultaesineet.

 

 

Ostamme kultaa ainoastaan internetin ja postin välityksellä, jonka vuoksi toimintamme on erittäin kustannustehokasta. Yli 25.000 suomalaista on myynyt kultaa Verkkokullalle, joka kertoo saamastamme luottamuksesta. Meillä on avainlipputunnus tunnustuksena kotimaisesta palvelusta ja korkein mahdollinen luottoluokitus joka osoittaa, että olemme hoitaneet maksuasiamme moitteitta. Kullan myyntipakkaukset on myös vakuutettu 5000€ arvosta, jonka vuoksi kullan lähettäminen on turvallista. Lue lisää kuinka palvelumme toimii ja tilaa myyntipakkaus täältä

 

Viisi syytä, miksi myydä kultaa juuri Verkkokullalle

 

1) Ostetaan kultaa parhaalla hinnallaaaa kultarahaksi

 

Ostamme kultaa ainoastaan verkossa, jonka vuoksi kustannustehokkuus on muita kilpailijoitamme huomattavasti edellä. On sanomatta selvää, että asiakas- ja ostotilat ovat kalliita. Kulurakennettamme eivät rasita kalliit kivijalkaliikkeet. Lisäksi isot volyymit tekevät kullan käsittelystä edullisempaa moniin muihin toimijoihin nähden.

 

 

kultarahaksi suomalainen

2) Verkkokulta on suomalainen kullanostaja

Vaikka kaikki kullanostajien sivut ovat kirjoitettu taidokkaasti suomeksi, niin osa heistä toimii kuitenkin ulkomailla. Tällöin kulta lähetetään ulkomaille arvioitavaksi, jolloin myyntiprosessi pitkittyy ja ongelmatilanteissa asiakaspalvelua ei välttämättä saa suomeksi. Verkkokulta on suomalainen kullanostaja ja toimimme myös ainoastaan Suomessa. Tämän vuoksi meille on myönnetty avainlipputunnus, joka kertoo kotimaisuudesta. Tämä erottaa meidät ulkomaalaisista kullanostajista, sillä heillä ei ole oikeutta käyttää tuota tunnusta.

 

 

3) Sitovat hintatarjoukset jo ennen kullan lähettämistäkullan hintatakuu

Mikä olisikaan parempaa kuin tietää tarkka kauppasumma jo ennen kullan lähettämistä? Meillä se onnistuu ja suosittelemmekin aina pyytämään hintatarjoukset kirjallisestiennen kullan myyntiä. Mikäli tiedät kultaesineidesi painon ja pitoisuuden, niin voit pyytää meitä sitovan hintatarjouksen jo ennen kullan myyntipakkauksen tilaamista. Pyydä sitova hintatarjous

 

 

Kauppalehden menestyjä sertifikaatti4) Tyytyväisyystakuu

 

Me tiedämme mitä menestys vaatii. Se vaatii hyvin yksinkertaisesti sitä, että voit olla varma siitä, ettet joudu pettymään asioidessasi kanssamme. Mikäli et olisi tyytyväinen maksamaamme summaan tai muuten vain haluat perua tilauksen, niin se onnistuu aina kolmen vuorokauden sisällä hetkestä, jolloin olemme vastaanottaneet lähetyksenne. Kaupan peruminen kustantaa 30 euroa, jolla ei kateta kokonaisuudessaan edes materiaali-, posti-, ja vakuutuskustannuksia molempiin suuntiin. Tämänkokoiset peruutuskustannukset ovat välttämättömät, jotta voimme ehkäistä ilman myyntiaikeita olevat turhat ja kalliit arvioituttamiset. Näin saamme pidettyä kustannuksemme alhaisina, josta jokainen asiakkaame hyötyy saadessaan paremman hinnan kullastaan.

 

 

5rahaa kullasta ja hopeasta) Hintatakuu

Mikäli jokin toinen palvelu lupaisi ostaa kultaa paremmalla hinnalla, niin me lupaamme korottaa tarjoustamme. Hintatakuumme on aito ja toimiva, mutta mainittakoon, että viimeisen vuoden aikana hintatakuullamme ei ollut kertaakaan käyttöä hintojemme ollessa jo valmiiksi parhaat.

Tiedämme, että kaikkialla ostetaan kultaa parhaalla hinnalla (ainakin mainosten mukaan). Koska olemme varmoja, että maksamamme hinta on oikeasti paras, niin suosittelemme, että kilpailutat kultaesineesi pyytämällä tarjoukset myös muilta kullanostajilta. 

Lisää kommentti

*

Ostetaan kultaa (Ostetaan kultaa)
0 0.0 out of 5