Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Romukulta

Romukulta on kultaa jolla ei ole enää käyttöarvoa. Romukullaksi luetaan kaikki sellaiset kultaesineet joille ei siis ole käyttöä enää. Tällaisia ovat siis esimerkiksi kaikki vanhat ja tarpeettomat kultakorut. Romukullan arvo määräytyy aina esineen kultapitoisuuden ja painon mukaan. Sijoituskultaan verrattuna romukullan arvo ei ole vähäisempää, mutta sen käsittelykulut ovat suuremmat. Romukulta siis joudutaan puhdistamaan eri menetelmin jotta siitä saadaan puhdasta kultaa.

 

Romukullan myynti

10_Kultarahaksi

Me Verkkokullalla olemme erikoistuneet romukullan ostamiseen. Kierrättämällä romukultasi kauttamme teet aina ekoteon, mutta ennen kaikkea saat nopeaa, asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua, unohtamatta tietenkään rahasummaa jonka saat romukullastasi. Vaihda romukulta rahaksi.

 

Ostamiamme romukultaesineitä

 

Ostamme romukultaa päivittäin ja olemme vastaanottaneet kymmeniä- tai jopa satojatuhansia erilaisiä kultaesineitä. Sivun alle olemme keränneet esimerkkejä ostamastamme romukullasta. Jokaiseen esineeseen liitty aina jokin tarina tai pieni neuvo. Lisää esimerkkejä tulossa.

 

Tiesitkö?: Romukulta ala muuttui täysin vuonna 2009

 

Romukulta alalla tapahtui suuria muutoksia vuonna 2009, kun aikanaan Suomen suurin kullanostaja KultaRahaksi Oy aloitti toimintansa (KultaRahaksi ajautui maksuvaikeuksiin ja lopulta konkurssiin 2014 alkupuolella). Romukullan ostaminen alkuun oli todella kannattavaa. Tämän vuoksi kullanostajia oli parhaimmillaan useita kymmeniä samanaikaisesti, mainoksia oli jokapuolella ja kaikkialla ostettiin romukultaa. Romukullan myymisestä tehtiin helppoa postin välityksellä, mikä sai yhä useamman myymään laatikonpojalle kertyneen romukullan. Romukullan myynnin helppouden lisäksi siitä maksettavat hinnat nousivat todella paljon. Kullan maailmanmarkkinahinta nousi ja samanaikaisesti kullanostajat kilpailivat korkeilla hinnoilla. Romukullasta saikin yht´äkkiä paljon paremman hinnan kuin oli aikaisemmin saanut paikallisilta kultasepiltä. Kova kilpailu vei kuitenkin veronsa. Moni aikanaan toiminut romukullanostaja joutui lopettamaan toimintansa tai päätyi konkurssiin.

Romukulta ala muuttui kuitenkin lopullisesti. Romukullan myynti on nykyään helpoa, maksettavat hinnat ovat korkeita ja lisäksi myyjän ei tarvitse enää mennä itse paikalle, vaan kullan pystyy myymään melko anonyymisti.

 

Katkennut kultaketju

Katkennut kultaketju

Pariton korvakoru

Pariton korvakoru

 

 

Lisää kommentti

*

Romukulta (Romukulta)
0 0.0 out of 5