Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Katkennut kultaketju

 

312,60€

312,60€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yllä olevasta katkenneesta kultaketjusta maksoimme 312,80 euroa.

 

Katkenneen tai muuten rikkoutuneen kultaketjun korjaamisen sijaan voi olla järkevää myydä ketju romukultana ja ostaa saaduilla rahoilla uusi ketju katkenneen tilalle. Etenkin vanhojen ja painavien kultaketjujen arvo romukultana on kasvanut joissain tapauksissa jopa yli sen alkuperäisen ostohinnan. Nykytekniikalla onttojen panssariketjujen tekeminen on halventunut paljon, jonka vuoksi vanhan umpipanssariketjun rahoilla saa helposti uuden onton ketjun ja tämän jälkeen voi jäädä rahaa vielä muuhunkin.

Kultaketjun korjaaminen

Katkenneen kultaketjun korjaaminen voi tulla yllättävän kalliiksi. Katkenneen kultaketjun korjaaminen kuuluu kultaseppien työhön ja kultasepät ja kultaliikkeet hinnoittelevat työnsä hyvin eriarvoisiksi. Tärkeää onkin, että löytää kultasepän tai liikkeen jolle korjaustyöt toimivat osana asiakaspalvelua. Eräs helsinkiläinen kultaseppä kertoo korjaustöiden olevan hänelle lähinnä asiakaspalvelua. Kultaseppä uskoo, että näin saadaan tyytyväisiä asiakkaita, jotka palaavat myöhemmin liikkeeseen asioimaan ja tilaamaan mahdollisesti teetetyn kihlasormuksen josta se leipä sitten ansaitaan. “Tietenkin korjaustyöstä veloitetaan, mutta ei siitä vyön alle jää mitään. Kultaketjun korjaaminen ei kauheasti aikaa vie ja veloituskin on vain muutaman kympin”, kultaseppä kertoo. Isoon kultaliikeketjuun kuuluva liike saattaa taas veloittaa ketjun korjauksesta kymmeniä tai jopa satoja euroja. Kultasepän työt kun hinnoitellaan kannattavaksi liiketoiminnaksi siinä missä kaikki muukin toiminta.

Yleisesti ottaen kultaketjun korjaaminen maksaa siis muutamasta kympistä satoihin euroihin. Oikean ja halvan kultasepän etsiminen siis on kannattavaa.

Lisää kommentti

*

Katkennut kultaketju (Katkennut kultaketju)
0 0.0 out of 5