Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä kullan hinta

Pariton korvakoru

4,65€

4,65€

 

 

 

Yllä olevasta paritomasta korvakorusta maksoimme 4,65 euroa.

 

Pariton korvakoru on yksi yleisimmin ostamamme tuote.  Korvakorujen paino on yleensä alhainen, mutta monesta kodista voi löytyä tällaisia tarpeettomia kultaisia korviksia useampikin kappale, jolloin kokonaispainosta saa jo mukavan summan rahaa. Parittomien korvakorujen myyminen erilaisissa nettipalveluissa on hyvin haastavaa, sillä harvoin kukaan suostuu ostamaan vain yhtä korvakorua, vaikka se olisi käyttämätönkin ja aivan uuden veroinen. 

Tarkista nämä asiat kun myyt korvakorut romukultana

Merkkikorvakorut

Korvakorut kuuluvat usein kultasepänliikkeen halvimpiin tuottesiin. Korvakorujen materiaalikulut ovat pieniä ja useimmiten ne ovat myös massatuotantoa. Poikkeuksia kuitenkin löytyy. Esimerkiksi Kalevalan eri sarjojen kultaiset korvakorut ovat arvossaan ja niistä voi saada moninkertaisen hinnan jos ne saa myytyä vaikkapa huuto.net palvelussa. Tarkista siis, että korvakorut eivät ole tunnetun ja halutun valmistajan tekemiä. 

Kultaa vai kullattua

Korvakoruja kullataan todella paljon. Tämä tarkoittaa, että niiden pinnalla on hyvin ohut kerros kultaa. Tällaisissa tapauksissa kullan erottaminen ei ole taloudellisesti järkevää, eikä niistä makseta hyvitystä, elleivät ne ole hopeaa. Mikäli korvakoruista ei löydy minkäänlaisia leimoja edes pienellä, niin ne saattavat olla tällöin kullatut.

Timanttikorvakorut 

Hyvin harvoin korvakoruissa on timantteja, joka nostaisi niiden arvoa huomattavasti. On kuitenkin hyvä olla tietoinen, että jos korvakorussa on halkaisijaltaan yli 0,3mm timantti, niin sen arvoi voi olla kymmen- tai jopa satakertainen. 

Lisää kommentti

*

Pariton korvakoru (Pariton korvakoru)
0 0.0 out of 5