4.8 arvio 

717

arvostelua

Tietopankki - Tietoa kullasta ja hopeasta

Verkkokulta kokemuksia

Verkkokulta kokemuksia sivustollamme on aitoja asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme.
Lue lisää >

Kuolinpesät ja konkurssipesät

Kuolin- ja konkurssipesien ostajat
Lue lisää >

Design-korut

Arvokoruilla tai Design- koruilla tarkoitetaan koruja, joissa on jotain muutakin kun materiaalia-arvoa. Periaatteessa kaikki ehjät korut ovat sellaisia, mutta käytännössä ei. Korun arvon määrittäminen ja myynti on monesti vaikeaa. Koru on niin arvokas, kun mahdollinen ostaja on halukas arvottamaan sen eli koruista, niin kuin mistä tahansa myyntituotteesta voi kyllä saada todella korkeita hintoja jos oikea ostaja löytyy.
Lue lisää >

Korut rahaksi

Monikaan ei tule ajatelleeksi, että laatikoiden pohjalla lojuvat kultakorut on mahdollista muuttaa rahaksi sen sijaan, että ne viruvat  käyttämättöminä tai rikkinäisinä tiedostamattomana omaisuutena. Monesti korut voivat myös olla perinnöksi saatuja, jolloin niiden arvosta ei myöskään ole tietoa. Asiaa kannattaa pohtia, sillä hyvin todennäköisesti laatikon pohjallasi on arvotavaraa ja vaihtamalla korut rahaksi voit ansaita helposti rahaa. Korujen sisältämä kulta on nimittäin jalometalli, joka ei menetä arvoaan, vaikka itse korut eivät enää olisikaan ajanmukaisia.
Lue lisää >

Näin tulkitset kullan merkit ja leimat

Kultaesineet tulee merkitä aina, sillä jo Suomen laki itsesssään määrää niin. Kultatuotteiden leimaamisella helpotetaan kaupan käyntiä ja kultaesineen alkuperän selvittämistä.
Lue lisää >

Romukulta

Romukulta nimekettä käytetään usein, kun puhutaan käytetyistä tai rikkinäisistä kultakoruista tai muista kultaesineistä, joille ei löydy enää käyttöä. Itse sana romukulta on kuitenkin hiukan harhaanjohtava. Kullasta maksetaan aina sen pitoisuuden mukaan, eikä ole väliä onko kulta romukultaa vai ei. Romukullanostajat ostavat esimerkiksi myös ehjiä koruja, mutta maksun perusteena on yleensä kullan määrä ja kultapitoisuus, kuten "romukullassakin".
Lue lisää >

Kullan aitous - Näin testaat kullan itse

Muutamalla keräämällämme konstilla saat helposti tietää onko kultakorusi todella kultaa. Helpoiten kullan tunnistaminen onnistuu leimoista.
Lue lisää >

Romuhopea

Romuhopean ajatellaan myös pääsääntöisesti tarkoittavan rikkinäisiä ja tarpeettomia hopeakoruja. Romuhopeaksi luetaan kuitenkin monia muitakin hopeatuotteita, sillä hopeatuotteiden kirjo on paljon laajempi kuin kultatuotteilla. Romuhopealla tarkoitetaankin lukemattomia erilaisia hopeaesineitä, joilla ei ole käyttäjälleen enää numismaattista arvoa tai niiden myynti esineinä on vähintäänkin haastavaa kuluneisuuden tai kaiverrusten vuoksi.
Lue lisää >

Kullan hinta

Sijoituskullan ja romukullan hinnoissa on eroa, sillä romukulta joudutaan käsittelemään ja prosessoimaan monimutkaisemmin kuin sijoituskulta. Kulta säilyttää kuitenkin aina arvonsa, riippumatta sen muodosta.
Lue lisää >

Kannattaako timantteja uhrata kullan myyntiin?

Moni suomalainen uskoo, että kultakauppiaat myyvät sormuksista löytyvät timantit. Keskustelufoorumeilla väitetäänkin, että kullanostajat tienaavat suuria summia myymällä timantteja ostamistaan koruista. Kullan myynti meille on kuitenkin täysin turvallista. Me emme myy irrotettuja timantteja ja muita jalokiviä eteenpäin, vaan palautamme ne lähettäjälle, mikäli lähettäjä niin toivoo. Ilmoita lähetyksen yhteydessä, mikäli haluat jalokivet takaisin. Yhtään timanttia emme ole koskaan myyneet eteenpäin, joten voit olla huoletta.
Lue lisää >

Kulta ei aina olekaan kultaa

Ostamme kultaa asiakkailtamme postitse. Toisinaan kultaesineeksi luultu ei välttämättä olekaan aitoa kultaa. Vastaanotamme paljon erilaisia jalometalleja sisältämättömiä esineitä kuten koruja, kelloja, silmälaseja, ruokailuvälineitä ja koriste-esineitä. Ulkonäkö ei ole tae esineen aitoudesta. Monet jäljitelmät näyttävät todella aidolta kullalta, vaikka eivät todellisuudessa sitä olekaan.
Lue lisää >

Puhdasta kultaa vai kultaseosta?

Puhdas kulta on sellaisenaan niin pehmeää, että sitä voidaan vuolla puukolla. Tästä syystä koruteollisuudesta on kautta aikaen käytetty kultaseoksia, joissa kultaan on lisätty muita jalometalleja tuomaan kovuutta ja muita ominaisuuksia, kuten esimerkiksi eri sävyisiä värejä. Kultaseoksia on eri tarkoituksia varten lukuisia, joten päätimme koostaa niistä pienen informaatiopaketin.
Lue lisää >

Myy hopeaa

Hopean arviointi tapahtuu aina asiantuntijoidemme osaavassa käsittelyssä ja maksamme hopeasta jo saman päivän aikana korvauksen tilillesi.  Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen maksamaamme kauppasummaan tai tulet muuten katumapäälle hopean myynnin suhteen, niin voit aina perua kaupan kolmen vuorokauden sisällä veloituksetta!
Lue lisää >

Hintatakuu - Paras hinta kullasta

Emme suotta mainosta tarjoavamme kullasta parasta hintaa –“ me takaamme sen. Koska keskeisimpänä toiminta-ajatuksenamme on jo yrityksen alusta alkaen ollut pyrkiä tarjoamaan asiakkaille vain ja ainoastaan markkinoiden paras hinta kullasta, olemme lanseeranneet niin sanotun hintatakuu-palvelun.
Lue lisää >

Myy romukultasi meille! Ostamme kultaa parhaaseen hintaan

Monet ovat kuulleet romukullasta ja sen myynnistä, mutta eivät välttämättä tiedä mitä romukullalla tarkoitetaan. Kullan myymisestä puhutaan paljon ja monet tietävät että sillä voidaan tehdä rahaa mutta miten? Meille tulee paljon kysymyksiä siitä mitä romukulta on ja ostammeko me myös vioittuneita kultaesineitä. Me selitämme mitä romukulta on, ja miksi kullan myyminen kannattaa.
Lue lisää >

Romukullan myynti - Näin voit saada rahaa

Maksamaamme hintaan vaikuttaa aina kullan määrä ja kultapitoisuus. Voit kuitenkin katsoa täältä esimerkkejä maksamistamme kauppasummista eri esineiden kohdalla.
Lue lisää >

Kulta rahaksi Lappeenranta

Myy kulta rahaksi lappeenranta alueella alan kokeneimmalle, vakavaraiselle ja luotettavalle toimijalle. Tarvitsetko hieman ylimääräistä rahaa tai haluat muuten vain päästä turhista kultaesineistäsi eroon nyt kun kullan hinta on korkealla.
Lue lisää >

Kulta rahaksi Joensuu

Myy kulta rahaksi Joensuun alueella alan kokeneimmalle, vakavaraiselle ja luotettavalle toimijalle. Tarvitsetko hieman ylimääräistä rahaa tai haluat muuten vain päästä turhista kultaesineistäsi eroon nyt kun kullan hinta on korkealla. Olemme Suomen vanhin ja luotetuin kullan ostopalvelu. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella, sertifikaateilla ja kullan rahaksi muuttamiseen hintatasomme on alan paras! Vaihda kulta rahaksi suoraan meille ilman välikäsiä joensuusta!
Lue lisää >

Kulta rahaksi- Turku

Kulta rahaksi turun myyntipakkauksen tilaus ja koko prosessimme on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Saat halutessasi veloituksetta takaisin kaikki esineet, jotka eivät ole jalometalleja (mm. kivet). Aito tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin saat lähettämäsi esineet takaisin veloituksetta ilman useiden kymmenien eurojen peruutusmaksua.  Paras hinta kullasta suoraan meiltä ilman välikäsiä - Aidolla ja toimivalla hintatakuulla! (Kompetenssilla ja kustannustehokkaalla palvelulla)
Lue lisää >

Kulta rahaksi Vaasa

Myy kulta rahaksi vaasan alueella alan kokeneimmalle, vakavaraiselle ja luotettavalle toimijalle. Tarvitsetko hieman ylimääräistä rahaa tai haluat muuten vain päästä turhista kultaesineistäsi eroon nyt kun kullan hinta on korkealla.
Lue lisää >

Kulta rahaksi Tampere

Olemme Suomen vanhin ja luotetuin kullan ostopalvelu. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella, sertifikaateilla ja kullan rahaksi muuttamiseen hintatasomme on alan paras! Vaihda kulta rahaksi suoraan meille ilman välikäsiä Tampereelta!
Lue lisää >

Kulta rahaksi pori

Myy kulta rahaksi porin alueella alan kokeneimmalle, vakavaraiselle ja luotettavalle toimijalle. Tarvitsetko hieman ylimääräistä rahaa tai haluat muuten vain päästä turhista kultaesineistäsi eroon nyt kun kullan hinta on korkealla.
Lue lisää >

Kulta rahaksi Oulu

-Kulta rahaksi Oulun myyntipakkauksen tilaus ja koko prosessimme on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. -Saat halutessasi veloituksetta takaisin kaikki esineet, jotka eivät ole jalometalleja (mm. kivet). -Aito tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin saat lähettämäsi esineet takaisin veloituksetta ilman useiden kymmenien eurojen peruutusmaksua.  -Paras hinta kullasta suoraan meiltä ilman välikäsiä - Aidolla ja toimivalla hintatakuulla! (Kompetenssilla ja kustannustehokkaalla palvelulla)
Lue lisää >

Kulta rahaksi Lahti

Kulta rahaksi ilman välikäsiä luotettavasti myös lahden alueella.  Myy kulta rahaksi lahden alueella alan kokeneimmalle, vakavaraiselle ja luotettavalle toimijalle. Tarvitsetko hieman ylimääräistä rahaa tai haluat muuten vain päästä turhista kultaesineistäsi eroon nyt kun kullan hinta on korkealla.
Lue lisää >

Kulta rahaksi Kuopio

Myy kulta rahaksi kuopion alueella alan kokeneimmalle, vakavaraiselle ja luotettavalle toimijalle. Tarvitsetko hieman ylimääräistä rahaa tai haluat muuten vain päästä turhista kultaesineistäsi eroon nyt kun kullan hinta on korkealla.
Lue lisää >

Kulta rahaksi Kouvola

Ensimmäinen askel kullan myyntiin kouvolasta käsin on tilata verkkosivuiltamme tai puhelimitse 010 229 2080 kullan myyntipakkaus. Pakkauksen avulla myyt kultaa nopeasti, helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Myyntipakkaus sisältää turvapussin arvoesineille, sopimuspaperit sekä palautuskuoren, joka on valmiiksi vakuutettu 5000 euron edestä. Postimaksu on tietenkin valmiiksi maksettu ja mukana tulee vielä selkeät ohjeet, kuinka sinun tulee toimia lähetyksen kanssa.
Lue lisää >

Kulta rahaksi jyväskylä

Onko kullan rahaksi myynti jyväskylästä käsin postin kautta turvallista? Meillä on käytössämme avainlipputunnus, joka myönnetään vain 100% kotimaisille palveluille. Lisäksi olemme olemme kuuluneet viimeisen 8 vuoden ajan korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Tunnustusta pitkäjänteisestä ja laadukkaasta toiminnastamme on tullut myös Kauppalehden myöntämän Menestyjät-sertifikaatin(viimeisimpänä 2022) ja asiakastiedon Suomen vahvimmat Korkeimman sertifikaatin muodossa. Bisnoden Korkein monena vuotena ansaitsemamme lowest credit risk ja Highest credit worthness sertifikaatit todentavat vakavaraisuutta ja maksukykyämme. 
Lue lisää >

Kulta rahaksi Hämeenlinna

Myy kulta rahaksi hämeenlinnan alueella alan kokeneimmalle, vakavaraiselle ja luotettavalle toimijalle. Tarvitsetko hieman ylimääräistä rahaa tai haluat muuten vain päästä turhista kultaesineistäsi eroon nyt kun kullan hinta on korkealla. Olemme Suomen vanhin ja luotetuin kullan ostopalvelu. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella, sertifikaateilla ja kullan rahaksi muuttamiseen hintatasomme on alan paras! Vaihda kulta rahaksi suoraan meille ilman välikäsiä hämeenlinnasta!
Lue lisää >

Kulta rahaksi Espoo

Kulta rahaksi myös espoosta käsin. Tarjoamme alan parhaan hintatason kullan rahaksi muuttamiseen. Tilaa kullan myyntipakkaus ja muuta kulta rahaksi helposti ja
Lue lisää >

Ostetaan kultaa-Turku

Ostetaan kultaa myös turusta asti. Verkkokulta ostaa kultaa myös turusta postimyynnin kautta.
Lue lisää >

Kulta rahaksi- Vantaa

Kulta rahaksi vantaalta myyntipakkauksella tai smart-palvelumme kautta.
Lue lisää >

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva

Tilaa myyntipakkaus

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK