Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva
8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva Lue lisää
Näytä hinnasto

Usein kysyttyä

Kulta ja hopea

Kullan lisäksi myös hieman hopeaa, voinko laittaa ne samaan kullan myyntipakkaukseen?

Voit sisällyttää pienet hopeamäärät kullan myyntipakkaukseen kultaesineiden kanssa. Mikäli sinulla on hopeaa yli 200 grammaa, tilaa tällöin hopealle oma hopeanmyyntipakkaus.

Esineet jotka eivät sisältäneet kultaa, voinko saada ne takaisin?

Saat halutessasi kaikki kultaa sisältämättömät esineet takaisin veloituksetta (1.luokan kirjeenä). Lisää palautuspyyntö lähetyksen mukaan.

Kuka arvioi kultani?

Kullan arvioi aina kulta-asiantuntijamme, joilla on pitkä kokemus alalta.

Mitä tapahtuu kun vastaanotamme kultasi?

Kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi, arvioimme sen ja suoritamme maksun 12 tunnin sisällä. Yleensä näet maksun jo muutamassa tunnissa.

Mitä kaikkea kultaa ostatte?

Kullan muodolla, kunnolla tai värillä ei ole väliä. Ostamme kultaa kaikissa muodoissa. Niin ehjät kuin rikkinäiset korut, sijoituslaatat, kolikot, hammaskullan, rakeet, hiekan jne. Lue lisää tästä.

Maksu

Kuinka paljon maksatte kullasta?

Maksamme kullasta päivittäin vaihtuvaan markkinahintaan perustuvan korvauksen. Maksettavaan grammahintaan vaikuttaa aina kullan määrä ja pitoisuus. Seuraamme jatkuvasti kilpailijoidemme hintatasoa ja pyrimme siihen, että maksamamme hinta olisi aina parempi. Pienimmissäkin lähetyksissä pyrimme maksamaan aina paremmin kuin kilpailijamme, vaikka lähetyksen sisältämä kultamäärä ei riittäisi kattamaan aiheutuneita kuluja. Tällä hetkellä alin hintatasomme on n. 60% maailman markkinahinnasta. Isoimmissa lähetyksissä maksamme jopa 98% maailman markkinahinnasta. Saadaksesi tietää tarkan kauppasumman etukäteen jo ennen kullan myyntiä, voit pyytä meiltä aina sitovan hintatarjouksen. Huomoithan, että hintatakuumme turvin saat aina parhaan hinnan kullasta!

Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysyttävää hinnoistamme.

Milloin saan maksun kullastani

Maksu tapahtuu 12 tunnin sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Maksu näkyy reaaliajassa Nordean ja Sampon pankeissa. Muissa pankeissa maksu näkyy seuraavana aamuna.

Jos en ole tyytyväinen hintaan jonka maksoitte?

Mikäli et ole tyytyväinen maksamaamme summaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme kolmen vuorokauden sisällä. Kaupan peruminen on helppoa ja vaivatonta.

Muut

Ostatteko timantteja tai muita jalokiviä?

Emme osta timantteja tai jalokiviä,  mutta saat ne halutessasi aina ilmaisena palautuksena takaisin. Liitä tällöin vapaamuotoinen palautuspyyntö niistä  lähetykseen. Voit ottaa myös yhteyden asiakaspalveluumme, niin neuvomme miten tällaisten esineiden kanssa kannattaa toimia.

Mitä jos lähetetyt esineet katoavat postinkulussa?

Postivakuutettu lähetys on vakuutettu 5000 euroon asti. Katoamistapauksessa voit olla suoraan yhteydessä Itellaan tai pyytää neuvoa asiakaspalvelustamme. Toistaiseksi Verkkokullalla ei ole ollut yhtään katoamistapausta, vaikka lähetyksiä on käsitelty kymmeniä tuhansia.

Miten seuraan lähetystä, kunnes se on teillä?

Voit seurata lähetystäsi Itellan sivuilta. Ota postivakuutetusta lähetyksestä talteen lähetystunnus (malli: VV012345678FI). Syötä tunnus Itellan sivuilla lähetyksenseuranta osioon, ja näet missä vaiheessa lähetyksesi on.

Miksi postivakuutettu lähetys täytyy viedä postikonttoriin?

Postivakuutettu lähetys tulee luovuttaa postivirkailijalle. Näin vakuutus tulee voimaan ja saat itsellesi leimatun todistuksen, joka osoittaa, että vakuutus on voimassa.

Tilaaminen

Miten seuraan lähetystäni?

Kun olet tilannut myyntipakkauksen, saat sähköpostiisi tai tekstiviestillä puhelimeesi linkin, josta näet lähetyksesi tiedot ja tilan.  Järjestelmä päivittyy sitä mukaan, kun prosessi etenee. Näin olet perillä kultalähetyksesi vaiheista alusta loppuun saakka.

Veloitatteko kullan myyntipakkauksesta?

Kullan myyntipakkaus on sinulle täysin ilmainen lähettäessäsi kultaa. Kaikki kulut on laskettu maksettaviin hintoihimme. Käyttämättä jääneistä ja palautumattomista kullan myyntipakkauksista pidätämme oikeuden veloittaa 30 euroa, joten älä tilaa myyntipakkausta turhaan.

Koska kullan myyntipakkaus saapuu minulle?

Kullan myyntipakkaus saapuu sinulle jo seuraavana arkipäivänä. Mikäli et ole saanut myyntipakkausta kahden arkipäivän kuluessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikä on kullan myyntipakkaus?

Kullan myyntipakkaus on kullan myyntiin tarkoitettu pakkaus, joka sisältää ohjeet kullan lähettämistä varten, sopimuspaperit, turvapussin ja postivakuutetun valmiiksi maksetun palautuskuoren.