Suomen nopein ja luotetuin jalometallien ostopalvelu

Ostamme kultaa ja hopeaa nopeasti, sekä parhaalla hinnalla!
Kullan hinta
8K/333
Lue lisää
9K/375
Lue lisää
10K/417
Lue lisää
14K/585
Lue lisää
18K/750
Lue lisää
20K/833
Lue lisää
21K/875
Lue lisää
22K/916
Lue lisää
23K/958
Lue lisää
24K/999
Lue lisää
Näytä kullan hinta

Turvallisuus

Hinta

Verkkokulta Oy on erikoistunut kullan ostamiseen internetissä. Kalliiden kivijalkamyymälöiden sijaan panostimme turvalliseen kultakauppaan internetin ja postin välityksellä. Kiinteiden kustannusten ollessa alhaiset, pystymme maksamaan parempaa hintaa kullasta.

Hinnoittelullamme takaamme parhaan hinnan niin isoille kuin pienille lähetyksille. Hinta ja maksaminen

 

Kultakaupan peruminen

Verkkokulta Oy:n tärkein prioriteetti on asiakastyytyväisyys. Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen palveluumme tai kauppasummaan, voi kaupan perua kolmen päivän sisällä.

 

Kaupan peruminen onnistuu vaivattomasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Vakuutettu, turvallinen kultalähetys

Verkkokulta Oy on maksanut ja vakuuttanut kaikki kullan myyntipakkauksien ohessa toimitettavat palautuskuoret. Katoamisriski vakuutetussa lähetyksessä on niin pieni, että mikäli palautuskuori katoaisi postin toimesta, maksaa Verkkokulta Oy asiakkaalle vakuutusarvon lisäksi 1000 euroa. 

 

Verkkokulta Oy ei jatkolähetä kultalähetyksiä ulkomaille arvioitavaksi, vaan koko yrityksen toiminta tapahtuu Suomessa yhdessä toimipisteessä. 

 

Verkkokulta Oy:n palvelua on käyttänyt jo tuhannet suomalaiset, eikä yksikään lähetys ole koskaan kadonnut. 

 

Emme vaadi henkilötunnusta

 

Henkilötunnusrekisterit ovat jatkuvasti hakkereiden mielenkiinnon kohteena. Välttääksemme tietoturvauhat ja -rikkeet, Verkkokulta Oy ei pyydä henkilötunnustasi missään kaupanteon vaiheessa.

 

Uutisointia

 

“Yli 16 000 suomalaisen tiedot hakkeroitiin. F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen pitää vuotoa vakavana. Internetiin päätyi muun muassa ihmisten henkilötunnuksia.”

 

Verkkokulta Oy – Suomen nopein ja luotetuin palvelu

 

Verkkokullan konsepti on luotettava, korkealaatuinen ja kustannustehokas. Kun monet alan yritykset panostivat useisiin uusiin liiketiloihin, me pyrimme luomaan asiakkaille turvallisen ja helpon tavan myydä kultaa postin välityksellä. Ostopisteitä ja liiketiloja avanneet yritykset eivät pysty tarjoamaan kullasta yhtä korkeaa hintaa kuin Verkkokulta Oy.

 

Tiedämme kokemuksesta, että hintatasomme on alan parhaita. 

 

Lisää kommentti

*

Turvallisuus (Turvallisuus)
0 0.0 out of 5