4.8 arvio 

815

arvostelua

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva


Maksamme kullan hinnasta paremmin kuin kilpailijamme

Miten pystymme maksamaan kullasta paremmin kuin muut toimijat?

Ostamme kultaa, hopeaa ja muita jalometalleja lähtökohtaisesti vain internetin kautta ja siksi kustannuksemme myös alhaiset. Pitkän toimintahistoriamme aikana, olemme keskittyneet myyntiprosessin sujuvuuteen, nopeuteen ja tehokkuuteen ilman suuria kulurakenteita. Kalliit kivijalkamyymälät tai kullanostopisteet eivät ole rasittamassa kulurakenteitamme. Kultakiertueiden järjestämiseen kuluu taas paljon resursseja, jonka vuoksi maksettu hinta jää alhaiseksi. Fyysinen myynti on myös aina ostajan etu, jossa usein hinta tunnustellaan ja määräytyy täysin neuvotteluiden perusteella tämäkin vie aikaa.

Emme ole myöskään välikäsi, joka ostaa tuotteen ja myy nopeasti eteenpäin sellaisenaan. Käsittelemme ja jalostamme jalometallit aina kannattavuuden kannalta parhaalla mahdollisella tavalla vuosien kokemuksella, suhteilla ja optimoiduilla jalostusmalleillamme.

Yli 20 vuoden kokemuksella palvelumme laatu, prosessit ja kustannustehokkuutemme on räätälöitynyt ylivoimaiseksi, jonka vuoksi pystymme aidosti tarjoamaan parasta hintaa. Käytössämme on kaikki alan työkalut, jotta esineille saadaan esineen vaatimat testaukset pitoisuuden saavuttamiseen tehokkaimmalla prosessilla.

Suomalaiset sivut tai suomalaiset asiakaspalvelijat ei tarkoita, että yritys on suomalainen. Yrityksen suomalaisuuden vahvistaa ainoastaan avainlipputunnus. Ulkomaalaiset yritykset toimii myös Suomessa suomalaisilla sivuilla. Toimiminen on kuitenkin kallista, eikä välttämättä aina suomen lainsäädännän mukaista.


Tilaa myyntipakkaus

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.