4.8 arvio 

828

arvostelua

9K kulta hinta

9K kulta hinta

Mistä paras 9K kulta hinta?

  • Meiltä paras 9K kulta hinta hintatakuulla
  • Myy arvoesineet rahaksi nopeasti ja turvallisesti
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa 9K kulta?

9K kulta tarkoittaa kultaa, joka on sekoitettu muiden metalliseosten kanssa. Kullan puhtaus ilmoitetaan karaattimäärällä, ja 9K kulta tarkoittaa, että korussa on 37,5 % puhdasta kultaa. Tämä tarkoittaa, että loput 62,5 % seoksesta on muita metalleja, kuten kuparia, sinkkiä tai hopeaa. 9K kultaa käytetään usein edullisemmissa koruissa ja se on kestävämpi kuin korkeampi kultapitoisuus.

9K kulta on yleinen valinta esimerkiksi sormuksissa ja kaulakoruissa, jotka altistuvat enemmän kulumiselle ja naarmuille. Seoksen ansiosta koru on kestävämpi ja säilyttää paremmin muotonsa pitkäaikaisessa käytössä. 9K kulta voi myös olla hyvä valinta niille, jotka ovat allergisia puhtaammalle kullalle, sillä seoksen ansiosta koru on vähemmän altis aiheuttamaan ihoärsytystä.

Hintatasoltaan 9K kulta on yleensä edullisempi kuin korkeamman kultapitoisuuden korut. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat kultakorun edullisemmin. Vaikka 9K kulta ei välttämättä ole yhtä arvokasta kuin korkeamman kultapitoisuuden korut, se voi silti olla kaunis ja kestävä valinta arkeen ja juhlaan.

Mistä 9K kulta koostuu ja miten se eroaa korkeammista kultapitoisuuksista?

9K kulta koostuu seoksesta, joka sisältää 37,5% puhdasta kultaa ja 62,5% muita metalleja, kuten hopeaa, kuparia ja sinkkiä. Tämä tekee 9K kullasta suhteellisen edullisen vaihtoehdon verrattuna korkeamman kultapitoisuuden omaaviin kultaseoksiin.

9K kultaa käytetään usein koruissa ja muissa kultaseoksissa, koska se on kestävämpi ja kestää paremmin ajan hammasta kuin korkeamman kultapitoisuuden omaavat seokset. Lisäksi 9K kulta on myös kovempi ja kestävämpi naarmuuntumista vastaan.

Toisin kuin korkeamman kultapitoisuuden omaavat kultaseokset, kuten 14K tai 18K kulta, 9K kulta voi olla hieman kellertävämpää sävyltään johtuen muiden metallien suuremmasta osuudesta seoksessa. Tämä kannattaa ottaa huomioon, kun valitsee korua tai esinettä, joka sisältää 9K kultaa.

Kaiken kaikkiaan 9K kulta on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät edullista ja kestävää kultaseosta, mutta haluavat silti nauttia kullalle ominaisesta hohtavasta ulkonäöstä ja arvokkuudesta. Verkkokulta tarjoaa laajan valikoiman 9K kultakoruja ja -esineitä, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin tyyleihin ja tarpeisiin.

Miten 9K kullasta voidaan määrittää sen todellinen arvo?

9K kultaa on seosmateriaali, joka koostuu 37,5% kullasta ja muista metalliseoksista. Kullan todellinen arvo määräytyy sen painon ja pitoisuuden perusteella. Kullan hinta on maailmanmarkkinoilla jatkuvassa muutoksessa, joten sen todellinen arvo vaihtelee päivittäin.

9K kullan todellisen arvon määrittämiseksi täytyy ensin punnita kultaesineen paino tarkasti. Seuraavaksi täytyy ottaa huomioon kultaseoksen pitoisuus eli kuinka paljon kultaa seoksessa on. Tämä voidaan määrittää käyttämällä erikoisvälineitä, kuten kulta-analysaattoreita. Näiden tietojen perusteella voidaan laskea kultaesineen todellinen kulta-arvo.

On myös tärkeää ottaa huomioon, että kultaesineen todellinen arvo voi vaihdella eri ostajien kesken. Jotkut ostajat saattavat tarjota paremman hinnan kuin toiset, joten kannattaa vertailla eri ostajien tarjouksia ennen kuin myy kultaesineitä.

Verkkokulta on alan asiantuntija, joka ostaa kulta- ja jalometalliesineitä asiakkailta. Voit tuoda kultaesineesi meille arvioitavaksi ja saat reilun hinnan niistä. Luotettava ja ammattitaitoinen palvelumme varmistaa, että saat parhaan mahdollisen hinnan kultaesineistäsi.

Minkälaisia tuotteita tai esineitä yleensä valmistetaan 9K kullasta?

9K kulta on sekoitus kultaa ja muita metalleja, josta valmistetaan erilaisia koruja ja esineitä. 9K kullasta valmistetut tuotteet ovat yleensä edullisempia kuin korkeamman kultapitoisuuden omaavat korut, mutta ne säilyttävät silti kultaisen ulkonäön ja arvon.

Yleisimpiä 9K kullasta valmistettuja tuotteita ovat esimerkiksi sormukset, korvakorut, kaulakorut ja rannekorut. Lisäksi 9K kultaa voidaan käyttää esimerkiksi kellonkehistä, riipuksista ja muista koriste-esineistä.

9K kulta on suosittu valinta koruissa, sillä se on kestävä ja sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Lisäksi sen edullisempi hinta tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille kuluttajille, jotka haluavat laadukkaan ja kauniin korun edulliseen hintaan.

Verkkokulta tarjoaa laadukkaita ja kauniita 9K kultaisia koruja ja esineitä asiakkailleen. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen 9K kultakoru itsellesi tai lahjaksi!

Miten 9K kullan hinta määrittyy markkinoilla?

9K kullan hinta markkinoilla määräytyy useiden eri tekijöiden perusteella. Ensinnäkin kullan maailmanmarkkinahinta vaikuttaa suuresti kullan hintaan. Maailmanmarkkinahinta määräytyy kullan kysynnän ja tarjonnan perusteella sekä kullan louhinnan ja tuotannon kustannusten mukaan. Näiden tekijöiden vaihtelut voivat vaikuttaa kullan hintaan päivittäin.

Lisäksi kullan hintaan vaikuttavat myös muut tekijät, kuten valuuttakurssit, maailmanpoliittinen tilanne, kullan jalostuskustannukset sekä kultaesineiden valmistuskustannukset. Kaikki nämä tekijät vaikuttavat siihen, miten 9K kullan hinta määräytyy markkinoilla.

Asiakkaan kannattaa seurata kullan hintakehitystä markkinoilla ja tarvittaessa kysyä ammattilaisilta neuvoa ennen kullan ostamista tai myymistä. Verkkokulta tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ajankohtaista tietoa kullan hintakehityksestä, jotta asiakas voi tehdä parempia päätöksiä kultaostojen suhteen.

Miksi 9k kulta kannattaa myydä?

9k kulta kannattaa myydä monista eri syistä. Ensinnäkin, 9 karaatin kulta on yleisesti tunnettu matalamman kullan pitoisuuden materiaalina verrattuna esimerkiksi 14k tai 18k kultaan. Tämä tarkoittaa sitä, että 9k kulta on usein halvempaa valmistaa ja sen hinta markkinoilla voi olla alempi kuin korkeampien karaattien kullan.

Toiseksi, jos sinulla on 9k kultaa korussa tai esineessä, joka ei enää ole sinulle tärkeä tai ajankohtainen, kannattaa harkita sen myymistä. Kulta on arvokas materiaali ja sen hinta voi vaihdella markkinoilla. Myymällä 9k kultaa voit saada rahaa tilillesi ja samalla päästä eroon turhasta esineestä.

Kolmanneksi, jos haluat sijoittaa rahojasi johonkin muuhun kohteeseen tai tarvitset rahaa kiireellisiin menoihin, myymällä 9k kultaa voit saada nopeasti käteistä. Verkkokulta tarjoaa helpon ja nopean tavan myydä kultaa verkossa, ilman tarvetta lähteä kaupunkiin kultaostoksille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että 9k kulta kannattaa myydä, jos haluat päästä eroon turhasta kullasta, tarvitset rahaa tai haluat hyödyntää kullan korkeaa markkina-arvoa. Verkkokulta tarjoaa turvallisen ja luotettavan tavan myydä kultaa ja saat parhaan hinnan 9k kullastasi.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.