4.8 arvio 

828

arvostelua

Hammaskultaa

Hammaskultaa

Oletko myymässä hammaskultaa?

  • Vaihda hammaskultaa rahaksi parhaalla hinnalla
  • Nopea ja turvallinen
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on hammaskulta?

Hammaskulta on kultaseos, joka sisältää erilaisia jalometalleja, kuten kullan, hopean ja palladiumin. Monet ihmiset eivät tiedä, että heidän hammastäytteensä saattavat sisältää arvokkaita metalleja, kuten kultaa. Tämä johtuu siitä, että hammaskulta on yleinen materiaali käytettäessä paikkaamaan hampaita, erityisesti takahampaita.

Hampaiden paikkaamisessa käytetään usein amalgamia tai komposiittia, mutta hammaskultaa käytetään yhä edelleen erityisesti esteettisiin paikkauksiin. Hammaskulta on kestävä ja kestävä materiaali, joka soveltuu hyvin takahampaiden paikkaamiseen, sillä se kestää purennasta aiheutuvaa kovaa rasitusta.

Hammaskullan kierrätys on tärkeä osa kultasepänalan toimintaa, sillä vanhat hammaskultaproteesit ja paikat voidaan sulattaa uudelleen ja muokata uusiksi kultakoruiksi tai muiksi kultaesineiksi. Tämä on ympäristöystävällinen tapa hyödyntää vanhat ja käytetyt hammaskultamateriaalit.

Verkkokulta on kulta- ja jalometalliesineiden ostopalvelu, joka myös ostaa hammaskultaa asiakkailtaan. Mikäli sinulla on vanhoja hammaskultaesineitä, voit ottaa meihin yhteyttä ja saada tarjouksen niiden myynnistä. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja luotettavan palvelun kaikille asiakkaillemme.

Mistä hammaspaikoissa käytettävä kulta yleensä saadaan?

Hammaspaikoissa käytettävä kulta yleensä saadaan pääasiassa kaivoksista eri puolilta maailmaa. Kultaesiintymiä esiintyy esimerkiksi Etelä-Afrikassa, Australiassa, Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Kulta louhitaan kaivoksista ja jalostetaan erilaisiksi tuotteiksi, kuten koruiksi, rahoiksi ja myös hammaspaikkoihin käytettäväksi materiaaliksi.

Kullan louhiminen ja jalostaminen on aikaa vievää ja työlästä prosessia, joka vaatii erikoistunutta osaamista ja teknologiaa. Kullan hankinta voi myös aiheuttaa ympäristövaikutuksia ja sosiaalisia haasteita, joten vastuullisuus kullan tuotannossa on tärkeä näkökulma.

Kun hammaspaikkoihin käytettävä kulta on louhittu, jalostettu ja muunnettu sopivaksi muodoksi, se voidaan käyttää hammaslääketieteessä erilaisten hoitotoimenpiteiden yhteydessä. Kullan käyttö hammaspaikoissa perustuu sen kestävyyteen, biokompatibiliteettiin ja esteettiseen ulkonäköön.

Miksi kultaa pidetään hyvänä materiaalina hammaspaikoissa?

Kulta on erittäin arvokas ja kestävä materiaali, jota on perinteisesti käytetty hammaspaikoissa jo vuosikymmenien ajan. Kulta on erinomainen valinta hammaspaikoissa monien positiivisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Kulta on erittäin biologisesti yhteensopiva materiaali, joka aiheuttaa harvoin allergisia reaktioita tai muita haittavaikutuksia. Tämä tekee kullasta turvallisen vaihtoehdon käyttää suussa pitkäaikaisesti.

Kullan kestävyys ja pitkäikäisyys tekevät siitä houkuttelevan valinnan hammaspaikoissa. Kultanapit ovat erittäin kestäviä ja niillä on hyvä sovitus hampaan pintaan, mikä ehkäisee bakteerien pääsyä paikan alle. Näin kulta hammastäyte säilyy hyvänä useita vuosia ilman tarvetta vaihtaa sitä.

Lisäksi kultahampaat näyttävät luonnollisilta ja sulautuvat hyvin ympäröivään hampaiden väriin, mikä tekee niistä esteettisesti miellyttävän vaihtoehdon. Kulta on myös erittäin helppo työstää ja muokata tarpeiden mukaan, joten hammaslääkäri pystyy varmistamaan paikan täydellisen istuvuuden ja toimivuuden.

Miten hammaskullan kierrätysprosessi yleensä etenee?

Yleensä hammaskullan kierrätysprosessi etenee seuraavasti:

1. Asiakas tuo vanhat, käyttämättömät tai korjauskelpoiset hammaskultansa Verkkokullan liikkeeseen tai lähettää ne postitse.

2. Verkkokullan ammattitaitoinen henkilökunta arvioi saapuneet hammaskultaerät ja tekee niistä tarjouksen asiakkaalle.

3. Mikäli asiakas hyväksyy tarjouksen, Verkkokulta maksaa korvauksen hammaskullasta asiakkaan valitsemaan maksutapaan, kuten tilisiirtona tai lahjakorttina.

4. Hammaskulta käsitellään ja jalostetaan kierrätysprosessin eri vaiheiden kautta. Kulta sulatetaan ja puhdistetaan, minkä jälkeen siitä voidaan valmistaa uusia koruja tai muita kultaesineitä.

5. Hoitamalla hammaskullan kierrätyksen asianmukaisesti, pystymme hyödyntämään vanhat materiaalit uudelleen ja säästämään luonnonvaroja. Lisäksi kierrättäminen vähentää tarvetta louhia uutta kultaa, mikä puolestaan auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että hammaskullan kierrätysprosessi on helppo tapa saada vanhat ja käyttämättömät kultaesineet hyötykäyttöön sekä edistää kestävää kehitystä ja ympäristönsuojelua. Mikäli sinulla on hammaskultaa, josta haluat päästä eroon tai saada korvauksen, voit aina kääntyä Verkkokullan puoleen ja hyödyntää kierrätyspalvelujamme.

Millaisia etuja ja haittoja hammaskullalla on verrattuna muihin hammaskorjausmateriaaleihin?

Hammaskulta on yksi vanhimmista ja perinteisimmistä materiaaleista, jota käytetään hammaskorjauksessa. Sen etuna verrattuna muihin hammaskorjausmateriaaleihin on sen kestävyys ja kestävä kiilto. Hammaskulta ei värjäydy eikä aiheuta allergisia reaktioita, mikä tekee siitä monille potilaille hyvän vaihtoehdon.

Toisaalta hammaskullan hinta voi olla huomattavasti korkeampi verrattuna muihin materiaaleihin, kuten amalgaamiin tai keraamisiin täytteisiin. Tämä voi olla haitaksi niille, jotka haluavat säästää kustannuksissa. Lisäksi jotkut pitävät hammaskultaa esteettisesti epämiellyttävänä vaihtoehtona, sillä se erottuu selvästi hampaista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että hammaskullalla on etuja kestävyyden ja allergiaystävällisyyden muodossa, mutta sen korkeampi hinta ja mahdollinen esteettinen haitta voivat olla haittoja. Jokaisen potilaan kannattaa harkita omaa tilannettaan ja tarpeitaan ennen hammaskullan valitsemista hammaskorjaukseen.

Miksi myydä hammaskultaa juuri nyt?

Myydä hammaskultaa juuri nyt kannattaa monestakin syystä. Ensinnäkin, maailmanmarkkinoilla kulta on tällä hetkellä korkeassa arvossa, joten saat todennäköisesti hyvän hinnan hammaskullastasi. Kulta on perinteisesti ollut turvallinen sijoituskohde, joten sen arvo on säilynyt hyvin myös taloudellisesti epävarmoina aikoina. Tämä tekee hammaskullan myymisestä houkuttelevan vaihtoehdon, varsinkin jos tarvitset nopeasti ylimääräistä rahaa.

Toiseksi, hammaskullan myynti voi olla ekologinen valinta. Monet hammaskullasta valmistetut kultakorut tai -esineet saattavat pölyyntyä laatikoissa eivätkä enää tule käytetyksi. Myymällä hammaskultasi voit olla mukana kierrättämässä arvokasta materiaalia ja vähentämässä uuden kullan louhintaa, joka on ympäristön kannalta haitallista toimintaa.

Kolmanneksi, Verkkokulta tarjoaa luotettavan ja helpon tavan myydä hammaskultaa. Verkkokulta on erikoistunut kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailta, joten voit luottaa saavasi reilun hinnan hammaskullastasi. Lisäksi Verkkokullan toiminnan läpinäkyvyys ja asiakaspalvelu tekevät hammaskullan myymisestä vaivatonta ja turvallista.

Joten, jos harkitset hammaskullan myymistä, nyt voisi olla oikea aika toimia. Hyödynnä korkeaa kullan arvoa, tee ekologinen teko kierrättämällä kullan ja valitse luotettava kumppani, kuten Verkkokulta, tekemään kanssasi kaupat.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.