4.8 arvio 

828

arvostelua

Käytetyt pöytähopeat

Käytetyt pöytähopeat

Oletko myymässä arvoesinettä käytetyt pöytähopeat?

  • Vaihda käytetyt pöytähopeat rahaksi parhaalla hinnalla
  • Nopea ja turvallinen
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa käytetyt pöytähopeat?

Käytetyt pöytähopeat viittaavat hopeaesineisiin, kuten ruokailuvälineisiin, tarjoiluvälineisiin ja koriste-esineisiin, joita on käytetty aiemmin. Näitä esineitä voidaan myydä tai ostaa joko yksittäisinä kappaleina tai kokonaisina astiastoina. Käytetyt pöytähopeat voivat olla peräisin esimerkiksi antiikkiliikkeistä, kirpputoreilta tai perintönä saaduista kokoelmista.

Käytetyt pöytähopeat voivat olla valmistettu erilaisista hopeaseoksista, kuten 800 hopeasta tai sterling-hopeasta. Sterling-hopea on korkealaatuinen hopeaseos, joka koostuu vähintään 92,5 prosentista hopeaa ja enintään 7,5 prosentista muita metalleja, yleensä kuparia. Näitä esineitä voidaan käyttää niiden alkuperäiseen tarkoitukseen tai koriste-esineinä kodin sisustuksessa.

Ostamalla käytettyjä pöytähopeita voi saada laadukkaita ja kauniita esineitä edulliseen hintaan verrattuna uusiin vastaaviin tuotteisiin. Lisäksi vanhoissa pöytähopeissa voi olla historiallista arvoa tai niillä voi olla tiettyä nostalgista merkitystä ostajalleen.

On tärkeää varmistaa, että käytetyt pöytähopeat ovat hyvässä kunnossa ennen niiden ostamista. Esineiden kuntoa kannattaa tarkastella huolellisesti, ja tarvittaessa niihin voidaan tehdä pieniä korjauksia tai kiillotuksia. Näin varmistetaan, että ostetut pöytähopeat säilyvät kauniina ja käyttökelpoisina pitkään.

Millaisia merkkejä tai leimoja tulisi tarkastella tunnistaakseen aitoja käytettyjä pöytähopeita?

Käytettyjen pöytähopeiden aitouden tunnistamiseen on useita merkkejä ja leimoja, joita kannattaa tarkastella ennen ostoa. Yksi tärkeimmistä merkeistä on valmistajan leima, joka voi olla esimerkiksi lyöntimerkki tai kirjaintunnus. Leima voi olla hopeaesineen pohjassa, kyljessä tai kannessa. Toinen tärkeä merkki on hopean pitoisuusleima, joka kertoo kuinka paljon hopeaa esine sisältää. Yleisimpiä pitoisuusleimoja ovat esimerkiksi 800, 830 ja 925, joista viimeinen kertoo sterling-hopeasta eli 92,5%:sta hopeaa.

Lisäksi kannattaa tarkastella mahdollisia vuosi- tai kaupunkimerkkejä, jotka voivat auttaa paikantamaan esineen valmistusajankohdan tai -paikan. Joissain tapauksissa myös taiteilijan tai suunnittelijan signeeraus voi olla merkki aitoudesta. On myös hyvä kiinnittää huomiota esineen kuntoon ja yksityiskohtiin, kuten mahdollisiin koristeisiin ja kaiverruksiin.

Käytettyjä pöytähopeita ostaessa kannattaa aina käyttää ammattilaista apuna, jos epäilyttää esineen aitous. Kulta- ja jalometallialan ammattilainen osaa tunnistaa aitojen esineiden lisäksi myös väärennöksiä ja huijauksia. Lisäksi ammattilainen osaa arvioida esineen kuntoa ja arvoa oikein, jolloin vältytään mahdollisilta pettymyksiltä jälkikäteen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että aitojen käytettyjen pöytähopeiden tunnistaminen vaatii tarkkuutta, ammattitaitoa ja hieman taustatietoa. Tarkkailemalla valmistajan leimoja, pitoisuusleimoja, vuosi- ja kaupunkimerkkejä sekä muita yksityiskohtia, voit varmistaa ostamasi käyttöesineen aitouden ja laadun. Ammattilaisen apu on aina suositeltavaa, jos et ole varma esineen aitoudesta tai arvosta.

Miten käytettyjen pöytähopeiden hoito eroaa uusien hopeaesineiden hoidosta?

Käytettyjen pöytähopeiden hoito eroaa hieman uusien hopeaesineiden hoidosta. Ensinnäkin, käytettyjä pöytähopeita ei ole tarpeen puhdistaa niin usein kuin uusia esineitä. Tämä johtuu siitä, että ajan myötä hopeaesineet saavat patinoitumista, joka tuo niihin kauniin, vanhanhopeisen ulkonäön.

Toiseksi, kun hoidat käytettyjä pöytähopeita, sinun tulisi välttää käyttämästä voimakkaita hankaavia puhdistusaineita, jotka voisivat vahingoittaa esineen pintaa tai poistaa sen patinaa. Sen sijaan suositeltavaa on käyttää hellävaraista puhdistusainetta ja pehmeää liinaa. Myös hopean kiilloitusliinoja voi käyttää, mutta varoen, jotta patina säilyy osittain.

Kolmanneksi, kun säilytät käytettyjä pöytähopeita, on tärkeää pitää ne suojattuina ilmalta ja kosteudelta. Säilytyslaatikko tai -pussi voi auttaa pitämään esineet hyvässä kunnossa ja ehkäisemään niiden hapettumista. Lisäksi on hyvä muistaa säilyttää hopeaesineitä erillään muista metalliesineistä, jotta naarmuilta vältytään.

Yhteenvetona voidaan todeta, että käytettyjen pöytähopeiden hoito vaatii hieman erilaista lähestymistapaa kuin uusien hopeaesineiden hoito. Huolellinen puhdistus, lempeät puhdistusaineet ja oikea säilytystapa auttavat säilyttämään käytettyjen pöytähopeiden kauneuden ja arvon vuosiksi eteenpäin.

Mikä vaikuttaa käytettyjen pöytähopeiden arvoon ja keräilyarvoon?

Käytettyjen pöytähopeiden arvoon ja keräilyarvoon vaikuttaa useita eri tekijöitä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on materiaali, josta pöytähopea on valmistettu. Arvokkaimpia pöytähopeoita ovat yleensä ne, jotka ovat valmistettu korkealaatuisesta sterlinghopeasta tai 800 hopeasta. Mitä korkeampi hopeaprosentti, sitä arvokkaampi pöytähopea yleensä on.

Toinen tärkeä tekijä on valmistaja. Tunnettujen ja arvostettujen hopeaseppien valmistamat pöytähopeat voivat olla arvokkaampia kuin tuntemattomien valmistajien hopeaesineet. Tunnustetut hopeasepät, kuten Georg Jensen tai Tiffany & Co., voivat nostaa pöytähopean arvoa merkittävästi.

Kunnostus- ja säilytystila voivat myös vaikuttaa pöytähopean arvoon. Hyvin hoidettu ja säilytetty pöytähopea säilyttää paremmin arvonsa ja keräilyarvonsa. Puhdistus- ja kunnostustoimenpiteet voivat myös parantaa käytetyn pöytähopean arvoa.

Lopuksi kysyntä ja tarjonta vaikuttavat myös käytetyn pöytähopean arvoon. Jos tiettyä pöytähopean mallia tai valmistajaa halutaan paljon keräilijöiden keskuudessa, sen arvo saattaa nousta merkittävästi. Toisaalta, jos markkinoilla on paljon samanlaisia pöytähopeaesineitä tarjolla, niiden arvo saattaa pysyä alhaisempana.

Millaisia trendejä on havaittavissa käytettyjen pöytähopeiden markkinoilla viime vuosina?

Viime vuosina käytettyjen pöytähopeiden markkinoilla on havaittavissa useita trendejä. Yksi merkittävimmistä trendeistä on kierrättämisen ja kestävän kehityksen kasvava merkitys kuluttajille. Monet ihmiset ovat alkaneet arvostaa vanhojen esineiden kauneutta ja historiaa, ja siksi käytettyjen pöytähopeiden kysyntä on kasvanut. Toinen trendi on vintage-hopeaesineiden suosion lisääntyminen. Antiikkiset ja retrohenkiset pöytähopeat ovat saavuttaneet suuren suosion sisustuksessa ja keräilykohteina. Tämä on tuonut markkinoille entistä enemmän erilaisia hopeaesineitä ja lisännyt valinnanvaraa kuluttajille.

Lisäksi modernien pöytähopeiden kysyntä on myös säilynyt vahvana. Monet valmistajat yhdistävät perinteistä hopeatyötä nykyaikaisiin muotoihin ja designiin, mikä houkuttelee erityisesti nuorempia ostajia. Tämä on luonut monipuolisen valikoiman erilaisia käytettyjä pöytähopeita, joissa yhdistyvät perinteinen taito ja moderni muotoilu.

Yhteenvetona voidaan todeta, että käytettyjen pöytähopeiden markkinoilla on nähtävissä kasvava kiinnostus kierrätystä kohtaan, suosio vintage-hopeaesineitä kohtaan sekä modernien hopeaesineiden jatkuva kysyntä. Kuluttajille on tarjolla entistä monipuolisempi valikoima erilaisia pöytähopeita, joiden joukosta jokainen voi löytää juuri omiin tarpeisiinsa sopivan esineen.

Miksi myydä käytetyt pöytähopeat juuri nyt?

Tällä hetkellä on hyvä aika myydä käytetyt pöytähopeat, koska arvometallien hinta on korkealla. Pöytähopeat ovat yleensä valmistettu sterling-hopeasta, joka sisältää 92,5% hopeaa. Tämä tekee niistä arvokkaita kierrätettäviä materiaaleja, jotka voivat tuoda hyvän hinnan myyjälleen.

Lisäksi monet ihmiset hakevat tällä hetkellä tapoja kierrättää ja saada ylimääräistä rahaa, ja käytettyjen pöytähopeiden myyminen voi olla hyvä tapa tehdä tilaa uusille esineille. Pöytähopeat voivat olla perintöesineitä, joita ei enää käytetä tai pidetä arvossa, joten niiden myyminen voi olla järkevää taloudelliselta ja käytännölliseltä kannalta.

Verkkokulta on erikoistunut kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailta, joten voimme tarjota reilun hinnan käytetyistä pöytähopeista. Ostamalla käytetyt pöytähopeat nyt voit saada hyvän korvauksen niistä ja samalla tehdä ympäristöteon kierrättämällä arvokkaita materiaaleja.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.