4.8 arvio 

813

arvostelua

Kihlasormuksen myynti

Kihlasormuksen myynti

Kihlasormuksen myynti edessä?

  • Tee kihlasormuksen myynti nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on kihlasormus?

Kihlasormus on perinteisesti sormukseen tehty sitoumus avioliittoon. Se on yleensä kihlanajan aikana lahjaksi annettava sormus, joka symboloi pariin sitoutumista ja tulevaa avioliittoa. Kihlasormus on usein valmistettu kullasta tai muusta jalometallista ja siihen voi liittyä timantti tai muu jalokivi. Kihlasormuksen valinta on tärkeä ja merkittävä askel parisuhteessa, ja se kantaa symbolista arvoa sekä kauneutta yllään.

Verkkokulta tarjoaa laajan valikoiman kauniita ja laadukkaita kihlasormuksia asiakkailleen. Meiltä löydät perinteiset kultaiset kihlasormukset, moderneilla twistillä varustetut sormukset sekä upeilla jalokivillä koristellut kihlasormukset. Olemme erikoistuneet kulta- ja jalometalliesineiden myyntiin, ja voimme taata korkean laadun kaikille tuotteillemme.

Kun valitset kihlasormusta, kannattaa ottaa huomioon kumppanin mieltymykset ja tyyli. Verkkokullan asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään sinua löytämään juuri sopivan kihlasormuksen, joka ilahduttaa ja ilmentää rakkauttanne toisianne kohtaan. Panostamme asiakaspalveluun ja haluamme varmistaa, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen ostokseensa ja saamaansa palveluun.

Minkälaisia materiaaleja yleensä käytetään kihlasormusten valmistuksessa?

Yleisimpiä materiaaleja, joita käytetään kihlasormusten valmistuksessa, ovat kulta, platina, palladium ja hopea. Kulta on suosituin valinta kihlasormuksille, ja sitä on saatavilla eri väreissä, kuten keltainen, valkoinen ja punakulta. Platina on kestävä ja harvinaisempi metalli, joka sopii hyvin arvokkaisiin kihlasormuksiin. Palladium on kevyt ja kestävä metalli, joka muistuttaa platinaa mutta on edullisempi vaihtoehto. Hopea on myös suosittu materiaali kihlasormusten valmistuksessa, erityisesti budjettitietoisille pareille.

Lisäksi kihlasormuksissa voidaan käyttää erilaisia kiviä koristeina. Yleisimmin käytetyt kivet kihlasormuksissa ovat timantit, mutta myös muut jalokivet kuten safiirit, smaragdit ja rubiinit ovat suosittuja vaihtoehtoja. Timantit ovat erittäin kovia ja kestäviä kiviä, jotka antavat sormukselle arvokkuutta ja kauneutta.

Kihlasormusten valmistuksessa käytettävät materiaalit vaikuttavat sormuksen ulkonäköön, kestävyyteen ja hintaan. On tärkeää valita materiaali, joka sopii omaan tyyliin, budjettiin ja käyttötarkoitukseen. Ammattitaitoinen kultaseppä osaa auttaa oikean materiaalin valinnassa ja kertoa eri vaihtoehdoista sekä niiden ominaisuuksista.

Mikä merkitys kihlasormuksella on perinteenä ja symbolina?

Kihlasormuksella on vuosisatojen mittaan kehittynyt vankka perinne ja symboliikka. Se symboloi sitoutumista, rakkautta ja sitä, että kaksi ihmistä ovat valmiita sitoutumaan toisiinsa elämänsä aikana. Kihlasormus on konkreettinen merkki siitä, että suhde on vakava ja pyrkii kohti avioliittoa.

Kihlasormus on yleensä valmistettu arvokkaasta materiaalista, kuten kullasta tai timanteista, mikä korostaa sitoutumisen ja arvostuksen merkitystä. Kihlasormus on myös kaunis koru, joka kantajansa sormessa muistuttaa päivittäin rakkaudesta ja sitoutumisesta.

Perinteisesti kihlasormus annetaan merkiksi siitä, että kaksi ihmistä ovat valmiita kihlautumaan ja sitoutumaan toisiinsa. Kihlasormuksen vaihto on tärkeä rituaali, joka yhdistää parin sitoutumisen symboliikan kautta.

Kihlasormuksen merkitys voi vaihdella kulttuurista toiseen, mutta yhteistä niille kaikille on sitoutumisen ja rakkauden symboliikka. Kihlasormus on siis paljon enemmän kuin pelkkä koru, se on syvällinen symboli parisuhteen vakaudesta ja kestävyydestä.

Miten kihlasormuksen kokoa tulisi mitata oikein?

Kihlasormuksen koon mittaaminen on tärkeä askel, jotta varmistetaan sormuksen sopivuus käyttäjän sormeen. Oikean koon valinta on erityisen tärkeää, koska sormus on yleensä vaikea saada pienennettäväksi tai suurennettavaksi jälkikäteen.

Yleisin tapa mitata kihlasormuksen kokoa on käyttää sormusta, joka jo sopii kyseiseen sormeen. Tämä sormus voi olla esimerkiksi toinen sormus, joka käyttäjällä jo on, tai sormus lainataan ystävältä tai perheenjäseneltä.

Kun sopiva sormus on löytynyt, sitä voidaan käyttää mittana kihlasormuksen kokoa varten. On tärkeää varmistaa, että mittasormus on samaa leveyttä kuin harkittu kihlasormus, jotta saadaan tarkempi mittaus.

Muita tapoja mitata kihlasormuksen koko ovat esimerkiksi käyttää sormen ympärysmitan mittaamista tai käyttää valmiita mittasormuksia, joita kulta- ja jalometallialan ammattilaiset usein tarjoavat.

Kun oikea koko on löydetty, kannattaa varmistaa, että sormuksen koko on sopiva sekä kesä- että talvikuukausina, sillä sormen koko voi vaihdella lämpötilan mukaan. Ammattilainen osaa myös neuvoa oikean koon valinnassa ja tarvittaessa tehdä tarvittavat säädöt sormukseen.

Mistä tekijöistä kihlasormuksen hinta tai arvo muodostuu?

Kihlasormuksen hinta tai arvo muodostuu useista eri tekijöistä, jotka kaikki vaikuttavat lopulliseen hintaan. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on käytetyn materiaalin laatu ja määrä. Kihlasormuksissa käytetään yleisesti kultaa, platinaa, hopeaa tai muita arvometalleja, joiden hinta vaihtelee markkinatilanteen mukaan. Mitä korkeampi käytetyn materiaalin karaattipitoisuus on, sitä korkeampi on yleensä myös sormuksen hinta.

Lisäksi sormuksen arvoon vaikuttaa sen valmistustapa ja -tekniikka. Käsin valmistetut tai uniikit kihlasormukset voivat olla arvokkaampia kuin massatuotantona valmistetut sormukset. Myös kivien laatu ja määrä vaikuttavat sormuksen hintaan. Esimerkiksi timantit tai muut jalokivet lisäävät sormuksen arvoa merkittävästi.

Kihlasormuksen brändi ja suunnittelija voivat myös vaikuttaa sen hintaan. Tunnettujen ja arvostettujen suunnittelijoiden luomat kihlasormukset voivat olla kalliimpia kuin tuntemattomien suunnittelijoiden luomat sormukset. Brändin maine ja historiallinen tausta voivat myös vaikuttaa sormuksen hintaan.

Viimeisenä tekijänä kihlasormuksen hinnan muodostumisessa on markkinakysyntä ja -tarjonta. Mikäli tietyntyyppiset kihlasormukset ovat suuressa suosiossa, niiden hinta saattaa nousta. Toisaalta ylikylläisyys markkinoilla voi laskea sormuksen hintaa. Myös yleinen taloustilanne ja valuuttakurssit voivat vaikuttaa kihlasormuksen hintaan.

Mitkä ovat kihlasormuksen myynnin hyödyt?

Kihlasormuksen myynti voi tarjota useita hyötyjä niin myyjälle kuin ostajallekin. Yksi suurimmista hyödyistä on mahdollisuus saada rahallista korvausta vanhasta tai käyttämättömästä kihlasormuksesta. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, mikäli sormus ei enää ole käytössä esimerkiksi eron tai muun syyn vuoksi. Kihlasormuksen myyntituloilla voi esimerkiksi hankkia jotain uutta ja merkityksellistä elämässä, tai säästää rahaa tulevia tarpeita varten.

Lisäksi kihlasormuksen myynti voi olla ympäristön kannalta kestävä valinta, sillä käyttämättömän kihlasormuksen uudelleenkäyttö vähentää tarvetta uusien korujen valmistamiseen. Tämä voi auttaa vähentämään luonnonvarojen käyttöä ja ympäristön kuormitusta. Ostajalle kihlasormuksen ostaminen käytettynä voi myös olla ekologinen valinta, sillä se kannustaa kierrättämiseen ja kulutuksen harkintaan.

Lisäksi kihlasormuksen myynti voi tarjota myös henkistä hyötyä, kun pääsee eroon menneisyyteen liittyvästä tavarasta ja saa tilalle jotain uutta ja ehkä jopa enemmän itselleen sopivaa. Myös mahdollisuus saada rahallista hyötyä vanhasta kihlasormuksesta voi auttaa pääsemään yli menneistä kokemuksista ja rakentamaan uutta tulevaisuutta.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.