4.8 arvio 

837

arvostelua

Korujen osto

Korujen osto

Etsitkö toimijaa, joka tekee korujen oston?

  • Meiltä korujen osto nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä korut ovat?

Korut ovat yleisesti ottaen koriste-esineitä, jotka on tarkoitettu kehon koristamiseen. Koruja käytetään yleisesti kauneuden korostamiseen ja itsensä ilmaisemiseen. Korujen valikoima on laaja ja niihin kuuluu erilaisia esineitä, kuten kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia, korvakoruja ja riipuksia. Korut voivat olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten kullasta, hopeasta, jalokivistä, helmistä tai jopa muovista.

Korut voivat olla myös symbolisia ja niillä voi olla henkilökohtainen merkitys käyttäjälleen. Esimerkiksi kihlasormus symboloi sitoutumista ja yhteistä tulevaisuutta, kun taas amuletit voivat tuoda onnea ja suojaa käyttäjälleen. Korut voivat myös olla perintöesineitä, jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle ja kantavat mukanaan tarinoita ja muistoja.

Korujen valintaan vaikuttavat usein käyttäjän oma tyyli, mieltymykset ja persoona. Jotkut pitävät näyttävistä ja koristeellisista koruista, kun taas toiset suosivat minimalistisempaa ja pelkistettyä tyyliä. Korujen käytöllä voi olla myös erilaisia kulttuurisia merkityksiä ja perinteitä eri puolilla maailmaa.

Korut voivat olla myös arvokkaita sijoituskohteita, varsinkin jos ne on valmistettu jalometalleista ja korkealaatuisista jalokivistä. Kulta ja timantit ovat tunnetusti arvokkaita materiaaleja, jotka säilyttävät arvonsa pitkään. Korujen ostaminen voi siis olla myös taloudellinen sijoitus tulevaisuuteen. On tärkeää huolehtia koruista asianmukaisesti säilyttämällä niitä turvallisessa paikassa ja puhdistamalla ne säännöllisesti.

Millaisia erilaisia koruja on olemassa?

Koruja on olemassa monenlaisia ja monentyyppisiä. Yleisimpiä koruja ovat esimerkiksi sormukset, korvakorut, kaulakorut ja rannekorut. Nämä korut voivat olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten kullasta, hopeasta, timanteista, helmistä tai muista jalometalleista.

Lisäksi koruissa voidaan käyttää erilaisia koristelu- ja kivisomisteita, kuten rubiineja, smaragdeja, safiireja tai muita jalokiviä. Korujen muotoilu ja tyyli vaihtelevat suuresti riippuen esimerkiksi kulttuurista, ajankohdasta ja muodista.

Jotkut korut ovat perinteisiä ja klassisia, kun taas toiset ovat moderneja ja trendikkäitä. Korut voivat olla minimalistisia ja pelkistettyjä tai näyttäviä ja yksityiskohtaisia. Valikoima koruja on siis todella laaja, ja jokaiselle löytyy varmasti mieluisa vaihtoehto.

Lisäksi korujen käyttötarkoitus vaihtelee. Jotkut korut ovat arvokoruja, joita käytetään erityistilaisuuksissa ja joihin liittyy sentimentaalisia arvoja. Toiset korut puolestaan ovat arkikäytössä korostamassa vaatteiden ja tyylin kokonaisuutta.

On tärkeää valita koru, joka sopii omaan tyyliin ja persoonallisuuteen. Koruilla voi korostaa omaa tyyliään ja antaa asulle viimeisen silauksen. Siksi onkin hyvä tutustua erilaisiin korumalleihin ja -materiaaleihin ennen korun ostoa, jotta löytää juuri itselleen sopivan vaihtoehdon.

Mitä merkitystä koruilla voi olla eri kulttuureissa?

Koruilla on ollut merkittävä rooli eri kulttuureissa jo vuosisatojen ajan. Korut eivät ole pelkästään kauniita koristeita, vaan ne voivat kertoa paljon kantajastaan ja hänen taustastaan. Erilaiset korut voivat symboloida esimerkiksi henkilön statusta, perhettä, uskontoa tai perinteitä. Korut voivat myös toimia amuletteina tai suojeluskeinoina erilaisten vaarojen varalta.

Erilaiset korut voivat myös olla tärkeä osa seremonioita ja juhlia eri kulttuureissa. Esimerkiksi hääkorut voivat olla erityisen tärkeitä symboloidessaan avioliiton solmimista ja sitoutumista toiseen henkilöön. Korut voivat myös olla perinteinen lahja erityisissä elämäntilanteissa, kuten syntymäpäivinä, häissä tai muissa juhlatilaisuuksissa.

Korujen merkitys voi vaihdella suuresti eri kulttuureiden välillä. Esimerkiksi tietyissä kulttuureissa tietyn tyyppiset korut voivat olla ehdottoman kiellettyjä tai ne voivat olla ainoastaan tietyn sosiaalisen luokan edustajille. Toisaalta joissain kulttuureissa korut voivat olla täysin vapaaehtoisia ja niitä voidaan käyttää pelkästään muodin tai persoonallisuuden ilmaisemisen välineenä.

On siis tärkeää ottaa huomioon kulttuuriset näkökulmat koruja ostaessa. Korut voivat olla paljon enemmän kuin vain kaunistusta – ne voivat olla kulttuurinen merkki, joka kertoo paljon kantajansa identiteetistä ja arvoista. Siksi onkin tärkeää kunnioittaa eri kulttuurien tapoja ja perinteitä koruja valitessa.

Mistä materiaaleista korut yleensä valmistetaan?

Korut voidaan valmistaa monista eri materiaaleista riippuen siitä, millaisia koruja halutaan valmistaa. Yleisimpiä korujen valmistusmateriaaleja ovat kulta, hopea, jalokivet, timantit, muovi, lasi, puu, akryyli, tekstiili ja luonnonmateriaalit kuten helmet ja simpukankuoret.

Kulta on ylellinen ja arvokas materiaali, jota käytetään usein arvokkaiden korujen valmistamiseen. Kullan lisäksi myös hopeaa käytetään paljon korujen valmistuksessa, ja se on hieman edullisempi vaihtoehto kullalle. Jalokivillä, kuten timanteilla, rubiineilla, smaragdeilla ja safiireilla, koruja voidaan koristella antamaan niihin arvokasta ja näyttävää ulkonäköä.

Muita yleisiä materiaaleja korujen valmistuksessa ovat esimerkiksi muovi ja lasi, jotka tarjoavat valmistajille mahdollisuuden luoda monenlaisia värikkäitä ja muotoilultaan monipuolisia koruja. Puusta valmistetut korut ovat ekologinen vaihtoehto, ja ne voivat olla sekä perinteisen että modernin näköisiä. Akryyli on kevyt materiaali, jota käytetään usein muotikorujen valmistuksessa. Tekstiilimateriaaleja, kuten nahkaa, kangasta ja naruja, käytetään myös koruissa erilaisina yksityiskohtina tai kokonaisina koruosina. Luonnonmateriaaleista valmistetut korut, kuten helmet ja simpukankuoret, ovat suosittuja niiden kauniin ja uniikin ulkonäön takia.

Jokaisella korumateriaalilla on omat ominaisuutensa ja hintaluokkansa, joten koruja valittaessa kannattaa ottaa huomioon materiaalin kestävyys, ulkonäkö ja yksilöllisyys. Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä koruja etsit, löydät varmasti juuri sinulle sopivan korun valtavasta valikoimastamme!

Minkälaista hoitoa eri korumateriaalit tarvitsevat säilyäkseen hyvässä kunnossa?

Korujen materiaalista riippuen niiden hoito vaatii erilaisia toimenpiteitä säilyäkseen hyvässä kunnossa. Kulta on yleensä helppo pitää hyvässä kunnossa, mutta se saattaa tummua ajan myötä. Kullan puhdistamiseen voi käyttää mietoa saippualiuosta ja pehmeää harjaa. Hopea taas tummuu helposti ilman oikeaa hoitoa. Hopeakorut kannattaa säilyttää ilmatiiviissä pussissa tai rasiassa estääkseen tummumisen. Hopean puhdistamiseen voi käyttää hopean puhdistusaineita tai luonnollisempia keinoja, kuten soodaa ja alumiinifoliaa.

Rodinoitua terästä ei yleensä tarvitse juurikaan huoltaa, mutta se saattaa menettää kiiltonsa ajan myötä. Teräskoruja voi puhdistaa miedolla saippuavedellä ja pehmeällä liinalla. Muovikorut ovat herkempiä naarmuuntumaan, joten niitä kannattaa säilyttää erillään kovista materiaaleista. Muovikorut voi puhdistaa vedellä ja miedolla saippualla.

Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää myös jalokiviin. Esimerkiksi timantit ja helmet saattavat menettää kiiltonsa, jos niihin kertyy likaa tai rasvaa. Jalokivet kannattaa puhdistaa hellävaraisesti esimerkiksi siihen tarkoitetuilla puhdistusaineilla tai pehmeällä harjalla. On myös tärkeää säilyttää korut erillään toisistaan, jotta ne eivät naarmuunnu tai vahingoitu käytön aikana.

Yleisesti ottaen koruja kannattaa aina säilyttää huolellisesti omassa rasiassaan tai pussissaan ja välttää niiden altistamista kosteudelle, kemikaaleille tai voimakkaalle lämmölle. Jos koruissa ilmenee korjaustarpeita, kannattaa ne viedä ammattilaisen tarkastettavaksi ja huollettavaksi.

Miksi muuttaa korut likvideiksi varoiksi?

Korujen muuttaminen likvideiksi varoiksi voi olla hyvä vaihtoehto monista eri syistä. Yksi tärkeä syy on se, että korut, erityisesti kulta- ja jalometallikorut, säilyttävät yleensä arvonsa hyvin pitkään. Näin ollen korut voivat olla hyvä tapa sijoittaa varojaan ja turvata omaisuuttaan. Kun muutat korut likvideiksi varoiksi, saat käyttöösi rahaa, jota voit käyttää esimerkiksi muihin sijoituksiin tai tarpeellisiin hankintoihin.

Toinen syy muuttaa korut likvideiksi varoiksi voi olla taloudellinen tilanne. Jos tarvitset nopeasti rahaa esimerkiksi yllättävien menojen kattamiseen tai sijoitusmahdollisuuden hyödyntämiseen, korujen myyminen voi olla nopea ja helppo tapa saada tarvittava rahasumma käyttöön.

Lisäksi korut voivat olla henkilökohtaisesti merkityksellisiä, mutta niiden säilyttäminen voi olla haastavaa tai turvatonta. Muuttamalla korut likvideiksi varoiksi voit varmistaa niiden säilymisen arvonsa mukaisesti ja käyttää rahaa esimerkiksi turvallisempaan sijoitukseen tai muihin tärkeisiin hankintoihin.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.