4.8 arvio 

837

arvostelua

Kullan hintavertailu

Kullan hintavertailu

Myymässä kultaa? Tee kullan hintavertailu

  • Tee kullan hintavertailu ennen kullan myyntiä
  • Meiltä paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä kulta on?

Kulta on arvokas jalometalli, jota on käytetty korujen valmistukseen ja rahojen lyöntiin jo vuosituhansia. Kulta on kemiallisesti hyvin stabiili ja kestävä metalli, minkä vuoksi se säilyttää arvonsa pitkään. Kullan pehmeys ja taipuisuus tekevät siitä ihanteellisen materiaalin korujen valmistukseen.

Kulta on luonnostaan keltaista, mutta sitä voi sekoittaa muihin metalleihin luodakseen erilaisia värejä ja kovuusasteita. Kulta mitataan karaattijärjestelmällä, jossa 24 karaattia tarkoittaa puhdasta kultaa. Esimerkiksi 18 karaatin kulta on sekoitettu muihin metalleihin, kuten hopeaan tai kupariin, jotta siitä tulisi kestävämpi koruksi.

Kulta voi olla eri sävyjä riippuen siitä, mitä muita metalleja siihen on sekoitettu. Keltaisen kullan lisäksi markkinoilla on valkoista kultaa, johon on sekoitettu esimerkiksi palladiumia tai hopeaa. Lisäksi on olemassa myös punaista kultaa, joka saadaan lisäämällä kuparia kultaan.

Kulta on arvokas sijoituskohde, ja sen hinta määräytyy maailmanmarkkinoilla päivittäin. Kullan hinta voi vaihdella markkinatilanteen mukaan, ja siksi kannattaa seurata kullan hintakehitystä ennen sijoittamista. Verkkokulta tarjoaa palveluita kullan ostamiseen ja myyntiin, joten voit hyödyntää heidän asiantuntemustaan sijoittaessasi kultaan.

Millä tekijöillä on vaikutusta kullan hintaan maailmanmarkkinoilla?

Kullan hintaan maailmanmarkkinoilla vaikuttaa monia eri tekijöitä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on kullan kysyntä ja tarjonta. Kun kysyntä kasvaa ja tarjonta laskee, kullan hinta yleensä nousee. Päinvastoin, jos kysyntä vähenee ja tarjonta kasvaa, kullan hinta voi laskea.

Toinen tekijä kullan hintaan vaikuttavat ovat taloudelliset tekijät kuten inflaatio, valuuttakurssit ja markkinoiden epävakaus. Yleensä kullan hinta nousee, kun taloudellinen epävarmuus lisääntyy ja sijoittajat turvautuvat kultaan turvasatamana. Valuuttakurssien heikentyessä kullan hinta myös yleensä nousee, koska kullan arvo säilyy vakaana suhteessa eri valuuttoihin.

Geopoliittiset tapahtumat, kuten sodat, konfliktit ja luonnonkatastrofit voivat myös vaikuttaa kullan hintaan. Tällaiset tapahtumat voivat lisätä epävarmuutta ja saada sijoittajat siirtymään turvallisiin sijoituskohteisiin, kuten kultaan.

Lisäksi kullan tuotantokustannuksilla on merkitystä kullan hintaan. Jos tuotantokustannukset nousevat, voi kullan hintakin nousta. Toisaalta alhaisemmat tuotantokustannukset voivat alentaa kullan hintaa.

Kuinka kullan hinta määräytyy päivittäin?

Kullan hinta määräytyy päivittäin maailmanmarkkinoilla kahden päätekijän perusteella: kysynnän ja tarjonnan. Kullan hintaan vaikuttavat useat tekijät, kuten poliittiset tapahtumat, taloudelliset indikaattorit, valuuttakurssit, inflaatio ja markkinoiden epävarmuus.

Maailmanmarkkinoiden hintaa seuraavat kullan hintaa määrittävät tahot, kuten kaivosteollisuus, sijoittajat, jalometalliteollisuus ja kansainväliset kullanvälittäjät. Kullan hinta noteerataan yleensä dollarimääräisenä unssilta, ja se vaihtelee päivittäin markkinoiden reagoidessa erilaisiin tapahtumiin ja uutisiin.

Kuluttajien kannattaa seurata kullan hintaa päivittäin, jos he aikovat ostaa tai myydä kultaa. Kullan hintavertailu eri välittäjien välillä voi auttaa löytämään parhaan hinnan omalle kultaesineelle. Verkkokulta tarjoaa kullan hintavertailupalvelua, joka auttaa kuluttajia vertailemaan eri välittäjien hintoja ja valitsemaan parhaimman tarjouksen.

On tärkeää pitää mielessä, että kulta on arvometalli, jonka hinta voi vaihdella voimakkaasti lyhyessä ajassa. Siksi suosittelemme seuraamaan kullan hintakehitystä säännöllisesti ja tekemään päätökset ostoista ja myynneistä harkiten. Kullan hintavertailu auttaa löytämään parhaan tarjouksen ja varmistamaan, että saat parhaan mahdollisen hinnan kultaesineellesi.

Hintavertailu: mikä on ollut kullan korkein ja matalin hinta historiassa?

Kullan hinta on vaihdellut historiansa aikana merkittävästi, ja se on ollut sekä korkeimmillaan että matalimmillaan eri aikoina. Kullan kaikkien aikojen korkein hinta saavutettiin vuonna 2011, jolloin kullan hinta oli noin 1900 Yhdysvaltain dollaria unssilta. Tämä korkea hinta oli seurausta monista tekijöistä, kuten taloudellisesta epävarmuudesta, inflaatiosta ja sijoittajien kasvavasta kiinnostuksesta kultaa kohtaan.

Toisaalta kullan matalin hinta historiassa on ollut 2000-luvun alussa, jolloin kullan hinta oli alle 300 Yhdysvaltain dollaria unssilta. Tämä matala hinta oli seurausta maailmantalouden vakaudesta ja vähäisemmästä kiinnostuksesta kultaa kohtaan sijoituskohteena. Kullan hinta on siis vaihdellut voimakkaasti eri aikoina, ja siihen vaikuttavat monet eri tekijät.

Miten talouden ja politiikan muutokset vaikuttavat kullan hintaan?

Talouden ja politiikan muutokset voivat vaikuttaa kullan hintaan monella eri tavalla. Yleisesti ottaen kullan hinta nousee silloin, kun talous on epävakaa tai inflaatio kiihtyy. Tämä johtuu siitä, että sijoittajat pitävät kultaa turvasatamana vaikeina aikoina, ja sen kysyntä kasvaa.

Toisaalta, kun talous on vakaalla pohjalla ja sijoittajat etsivät korkeamman tuoton omaavia sijoituskohteita, kullan hinta voi laskea. Myös dollariarvon muutokset voivat vaikuttaa kullan hintaan, sillä kullan hinta on yleensä kääntäen verrannollinen Yhdysvaltain dollariin.

Lisäksi poliittiset päätökset ja tapahtumat voivat vaikuttaa kullan hintaan. Esimerkiksi geopoliittiset jännitteet tai sotilaalliset konfliktit saattavat lisätä kullan kysyntää ja siten nostaa sen hintaa. Samoin päätökset esimerkiksi keskuspankkien rahapolitiikasta voivat vaikuttaa kullan hintaan.

On tärkeää seurata talouden ja politiikan kehitystä, mikäli harkitsee sijoittamista kultaan. Kullan hinta voi vaihdella nopeastikin eri tekijöiden vaikutuksesta, ja hyvin ennakoitu markkinatilanne voi auttaa tekemään parempia päätöksiä sijoituksien suhteen.

Mitkä ovat kullan myymisen hyödyt?

Kullan myymisellä on monia hyötyjä, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen päätöstä kultaesineiden myynnistä. Yksi suurimmista hyödyistä on tietysti ansaitseminen ylimääräistä rahaa. Kulta on arvokasta ja sen hinta on pysynyt vakaana vuosien varrella, joten sen myyminen voi tuoda mukavan summan rahaa käyttöösi.

Toinen hyöty kultaa myytäessä on mahdollisuus päästä eroon tarpeettomista tai käyttämättömistä kultaesineistä. Monilla meistä on kaapeissa tai laatikoissa kultaesineitä, joita emme enää käytä tai jotka eivät ole meille tärkeitä. Kullan myyminen antaa mahdollisuuden tehdä tilaa ja järjestää omia tavaroita uudelleen.

Lisäksi kullan myyminen voi auttaa säästämään ympäristöä. Kierrättämällä kultaesineitä vähennetään tarvetta louhia uutta kultaa, mikä puolestaan vähentää ympäristön kuormitusta. Kullan kierrättäminen on siis ekologinen tapa hyödyntää arvokasta materiaalia uudelleen.

Vaikka kullan myyminen voi tuntua aluksi haastavalta tai jopa pelottavalta, kannattaa muistaa että ammattitaitoiset kultasepät kuten Verkkokulta ovat apunasi koko prosessin ajan. Voit luottaa siihen, että saat reilun hinnan kultaesineistäsi ja asiantuntevaa palvelua kullan myynnissä.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.