4.8 arvio 

815

arvostelua

Kultakorujen osto

Kultakorujen osto

Etsitkö toimijaa, joka tekee kultakorujen oston?

  • Meiltä kultakorujen osto nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on kultakorujen määritelmä?

Kultakoruilla tarkoitetaan koruja, jotka on valmistettu kullasta. Kulta on arvokas metalli, jota on käytetty korujen valmistuksessa jo vuosisatojen ajan. Kultakoruja voi olla monenlaisia, kuten sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja ja rannekoruja.

Kultakorujen määritelmä voi vaihdella riippuen siitä, kuinka paljon kultaa koruissa on. Kulta koruissa ilmoitetaan yleensä kultapitoisuus karatoissa, esimerkiksi 14K, 18K tai 24K. Mitä korkeampi karat-luku, sitä suurempi osuus kultaa korussa on.

Kultakorut voivat olla yksinkertaisia tai koristeellisia, ja niissä voi olla myös muita materiaaleja, kuten timantteja tai helmiä. Kultakorujen ostaminen voi olla hyvä sijoitus, sillä kulta säilyttää arvonsa pitkään ja sitä voi myös myydä edelleen hyvään hintaan.

Kultakoruja voi ostaa monista eri paikoista, kuten koruliikkeistä, kulta- ja jalometalliliikkeistä sekä verkkokaupoista. Ennen kultakorujen ostamista kannattaa kuitenkin varmistua korujen aitoudesta ja kultapitoisuudesta, jotta voi olla varma korujen laadusta ja arvosta.

Mistä kullasta koruja yleensä valmistetaan?

Kultaa käytetään yleisesti korujen valmistamiseen sen kauniin ulkonäön ja kestävyyden vuoksi. Kulta on arvokas ja harvinainen metalli, joka ei hapetu tai ruostu, mikä tekee siitä täydellisen materiaalin korujen valmistamiseen.

Kultakorut voivat olla valmistettu eri karaattisista kullasta, kuten 14 karaatin, 18 karaatin tai 24 karaatin kullasta. Mitä suurempi karaattimäärä, sitä korkeampi on kullan puhtaus ja arvo. 24 karaatin kulta on puhtainta, mutta samalla myös pehmeintä, mikä tekee siitä haastavampaa työstää koruihin.

Kultakoruja voidaan valmistaa erilaisista kultaseoksista, joissa kultaan on sekoitettu muita metalleja, kuten hopeaa, kuparia tai palladiumia. Nämä seokset vaikuttavat korujen värin sävyyn ja kovauteen. Esimerkiksi valkokulta saadaan lisäämällä kultaan palladiumia tai nikkelia.

Kultakorujen valmistamiseen käytetään usein erilaisia tekniikoita, kuten valu, taonta, käsittely ja kiillotus. Kulta voidaan muotoilla monin eri tavoin erilaisiksi koruiksi, kuten sormuksiksi, kaulakoruiksi, korviksiksi ja rannekoruiksi.

Minkä värinen kulta on yleisin koruissa?

Yleisin kultakoruissa käytetty kulta on 14 karaatin kulta, joka on sekoitus 58.5 % kultaa ja muita metalleja kuten kuparia tai hopeaa. Tämä kulta on tunnettu vaalean kellertävästä sävystään, joka sopii monille eri ihon sävyille ja pukeutumistyyliin.

14 karaatin kulta on yleinen valinta koruissa, koska se on kestävämpi ja kovempi kuin korkeampi kultapitoisuus, kuten 18 karaatin kulta. Tämä tekee siitä käytännöllisen valinnan koruihin, jotka altistuvat päivittäiselle kulumiselle ja käytölle.

Vaikka 14 karaatin kulta on yleisin valinta koruissa, on myös mahdollista löytää koruja 18 karaatin kullasta, joka on puhdasta kultaa (75 %) ja ylellisempi vaihtoehto. 18 karaatin kulta voi olla hieman kalliimpaa, mutta se tarjoaa koruille kauniin, lämpimän värin ja korkeamman kultapitoisuuden.

Kaiken kaikkiaan valinta kultakorun kultapitoisuudesta riippuu omista mieltymyksistäsi, budjetistasi ja siitä, miten ja missä aiot korua käyttää. On tärkeää tehdä harkittu päätös korua ostaessa, jotta varmistat korun sopivan juuri sinulle ja tarpeisiisi.

Mitä eroa on vaalealla ja keltaisella kullalla?

Vaalean ja keltaisen kullan ero on niiden värisävyissä. Vaalea kulta on sekoitus kultaa ja muita metalleja, kuten hopeaa tai palladiumia, mikä antaa sille vaalean sävyn. Keltaisen kullan väri taas johtuu kuparin sekoittamisesta kultaan. Keltaisessa kullassa korkea kuparipitoisuus antaa sille lämpimän ja syvän keltaisen värin.

Toinen ero vaalean ja keltaisen kullan välillä on niiden käyttötarkoitus koruissa. Vaalea kulta on suosittua erityisesti moderneissa ja minimalistisissa koruissa, kun taas perinteisemmät ja klassisemmat korut valmistetaan usein keltaisesta kullasta. Vaalea kulta sopii hyvin esimerkiksi timanttien ja värikkäiden jalokivien kanssa, kun taas keltaisessa kultakoruissa korostuvat kullan lämpimät sävyt.

Kulta on arvokas ja kestävä materiaali korujen valmistuksessa, ja sekä vaalea että keltainen kulta ovat suosittuja valintoja erilaisiin koruihin. Valitessa kultaista korua on hyvä ottaa huomioon oma henkilökohtainen maku ja tyyli sekä korun käyttötarkoitus, jotta löytää juuri itselleen sopivan vaihtoehdon.

Mikä on yleisin kullasta valmistettu korutyyppi?

Kullan yleisin korutyyppi on sormus. Kultasormuksia käytetään usein vihkisormuksina ja kihlasormuksina, mutta niitä käytetään myös koristeena arjessa ja juhlassa. Kultainen sormus on ajaton ja arvokas koru, joka sopii niin miehille kuin naisille.

Kullan lisäksi suosittuja korutyyppejä ovat kultakaulakorut, kultakorvakorut ja kultariipukset. Nämä korut kruunaavat asukokonaisuuden ja tuovat ripauksen luksusta arkiseenkin lookiin. Kultakoruja voi käyttää yksinään tai yhdistellä eri kultakoruja luodakseen persoonallisen ja tyylikkään ilmeen.

Kultakorut ovat investointi, joka säilyttää arvonsa vuosikymmenestä toiseen. Kullan hinta vaihtelee markkinoiden mukaan, mutta kultakoru on aina arvokas ja ajaton lahjaidea. Kultakoruja valmistetaan eri kultaseoksista, kuten 14 karaatin ja 18 karaatin kullasta, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Miksi muuttaa kultakorut likvideiksi varoiksi?

Kultakorujen muuttaminen likvideiksi varoiksi voi olla järkevää monista eri syistä. Ensinnäkin, kultakorut ovat usein arvokkaita ja niiden arvo voi vaihdella markkinatilanteen mukaan. Muuttamalla kultakorut rahaksi, saat konkreettista käteistä, jota voit käyttää esimerkiksi säästämiseen, sijoittamiseen tai muiden hankintojen tekemiseen.

Toiseksi, kultakorut voivat olla myös perintöesineitä tai lahjoja, jotka eivät välttämättä vastaa omaa tyyliä tai makua. Muuttamalla kultakorut rahaksi voit sijoittaa varat johonkin sellaiseen, mikä vastaa paremmin omia tarpeitasi ja toiveitasi.

Kolmanneksi, kultakorujen muuttaminen likvideiksi varoiksi voi myös olla järkevää hätätilanteessa, kuten odottamattomien menojen tai taloudellisten vaikeuksien kohdatessa. Kulta säilyttää arvonsa hyvin ja sitä on helppo vaihtaa rahaksi tarvittaessa.

Verkkokulta on erikoistunut kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailta. Me tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua kultakorujen muuttamiseen rahaksi. Voit luottaa siihen, että saat meiltä kilpailukykyisen hinnan ja nopean palvelun kultakorujesi arvioinnissa ja oston yhteydessä.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.