4.8 arvio 

828

arvostelua

Myy kultaa

Myy kultaa

Haluatko lisätuloja? Myy kultaa meille

  • Myy kultaa nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa kulta?

Kulta on harvinaista ja arvokasta metallia, jolla on pitkä historia eri kulttuureissa. Kulta on yksi vanhimmista tunnetuista metallista ja se on ollut arvostettu koruissa ja rahoissa ympäri maailmaa. Kulta on myös säilyttänyt arvonsa hyvin ja se on usein toiminut turvasatamana taloudellisissa epävarmuuksissa.

Kullan arvo määräytyy sen puhtauden ja painon mukaan. Kultaa mitataan yleensä karaattien avulla, ja täysin puhdasta kultaa kutsutaan 24 karaatin kullaksi. Seoskultaa kutsutaan usein valkokullaksi tai punakullaksi, riippuen sekoituksen määrästä. Kullan hinta vaihtelee markkinoiden mukaan ja sitä käydään kauppaa eri pörsseissä ympäri maailmaa.

Myy kultaa on helppo tapa saada rahaa nopeasti. Monet ihmiset omistavat kultaesineitä, joita he eivät enää tarvitse, ja nämä esineet voi helposti vaihtaa käteiseksi. Verkkokulta ostaa kulta- ja jalometalliesineitä asiakkailtaan ja tarjoaa kilpailukykyistä hintaa. Asiakkaat voivat lähettää kultaesineensä postitse Verkkokullalle, joka arvioi niiden arvon ja maksaa asiakkaalle korvauksen.

Mikä on kullan myymisen ympäristövaikutus?

Kullan myymisellä on useita ympäristövaikutuksia, jotka on syytä ottaa huomioon ennen kuin päätät myydä kullan. Kullan louhinta on usein ympäristölle haitallista, sillä se vaatii suuria määriä energiaa ja vettä, sekä aiheuttaa maaperän ja vesistöjen pilaantumista. Lisäksi kullan louhinta tuottaa suuria määriä päästöjä ja jätettä, mikä voi vahingoittaa niin paikallista ekosysteemiä kuin ilmastonkin kannalta.

Lisäksi kullan kierrätysprosessi ei ole täysin ongelmaton. Kullan kierrätys vaatii myös energiankulutusta ja vettä, sekä aiheuttaa jätettä ja päästöjä ympäristöön. Vaikka kierrätetty kulta on yleisesti ottaen ekologisempi vaihtoehto kuin uuden kullan louhinta, on silti hyvä huomioida myös tämän prosessin ympäristövaikutukset.

Tästä syystä on tärkeää harkita tarkkaan, haluatko myydä kullan vai pitää sen itselläsi. Jos kuitenkin päätät myydä kullan, on suositeltavaa etsiä luotettava ja vastuullinen kulta-ostaja, joka huomioi ympäristönäkökohdat toiminnassaan. Verkkokulta on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan ja kiinnittää erityistä huomiota ympäristövaikutuksiin kultaa ostaessaan ja kierrättäessään.

Miten teknologian kehitys vaikuttaa kullan käyttöön ja kysyntään?

Teknologian kehitys vaikuttaa kullan käyttöön ja kysyntään monin eri tavoin. Yksi merkittävä vaikutus on elektroniikkateollisuuden kasvu, joka käyttää suuria määriä kultaa muun muassa piirilevyjen valmistuksessa. Lisäksi teknologian kehittyessä ja digitalisaation yleistyessä kullan tarve esimerkiksi älypuhelimissa ja tietokoneissa kasvaa jatkuvasti.

Toisaalta teknologian kehitys on myös mahdollistanut uusien käyttötapojen kehittämisen kullalle, kuten esimerkiksi kultaoptiikka tai kultapohjaiset lääketieteelliset sovellukset. Tämä voi osaltaan lisätä kullan kysyntää eri teollisuudenaloilla.

Kuluttajien käyttäytymisen muutokset ovat myös vaikuttaneet kullan kysyntään. Nykyään yhä useammat kuluttajat haluavat sijoittaa kultaan turvatakseen varallisuuttaan epävarmoina aikoina. Teknologian avulla tämä on helpompaa kuin koskaan aiemmin, esimerkiksi verkkokauppojen ja sijoitussovellusten avulla.

Kokonaisuudessaan voidaan todeta, että teknologian kehitys on sekä lisännyt että muokannut kullan kysyntää eri sektoreilla. Kullan käyttömahdollisuudet ovat monipuolistuneet ja sen kysyntä voi vaihdella eri tekijöiden mukaan. Tämä asettaa haasteita, mutta myös mahdollisuuksia kullankaupalle ja sijoittamiselle.

Miten kullan hinta määräytyy kansainvälisillä markkinoilla?

Kullan hinta määräytyy kansainvälisillä markkinoilla monien eri tekijöiden vaikutuksesta. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on kullan kysyntä ja tarjonta. Kullan hinta nousee yleensä silloin, kun kysyntä kasvaa ja tarjonta vähenee. Tämä voi johtua esimerkiksi maailmantalouden epävarmuudesta, inflaation noususta tai geopoliittisista jännitteistä. Toisaalta kullan hinta voi myös laskea, jos kysyntä vähenee tai tarjonta kasvaa.

Kullan hintaan vaikuttaa myös Yhdysvaltain dollarin kurssi. Koska kulta hinnoitellaan Yhdysvaltain dollareissa maailmanmarkkinoilla, dollarin vahvistuminen tekee kullan ostamisesta kalliimpaa muissa valuutoissa. Toisaalta dollarin heikentyessä kullan hinta voi laskea.

Lisäksi kullan hintaan vaikuttavat myös sijoittajien mielenkiinto ja spekulaatiot. Kulta on perinteisesti ollut turvasatama epävarmoina aikoina, joten sijoittajat saattavat ostaa kultaa suojautuakseen markkinoiden epävakaudelta. Tämä voi nostaa kullan hintaa.

Kaiken kaikkiaan kullan hinta on siis monimutkainen kokonaisuus, johon vaikuttavat monet eri tekijät. Kullan hintakehityksen seuraaminen ja ymmärtäminen on tärkeää niin sijoittajille kuin kuluttajille, jotka harkitsevat kultaa sijoituskohteeksi tai haluavat myydä kultaa.

Miten kulta arvioidaan ja hinnoitellaan myyntiä varten?

Kulta arvioidaan ja hinnoitellaan myyntiä varten useilla eri tavoilla riippuen siitä, millainen kultakoru tai -esine on kyseessä. Yleisesti ottaen kulta arvioidaan sen painon, puhtauden ja markkinahinnan perusteella. Kullan paino mitataan grammoina tai karaatteina, ja puhtaus ilmoitetaan yleensä kultaprosenttina, kuten 14K tai 18K.

Kultaesineen hintaan vaikuttaa myös kultapitoisuuden lisäksi sen kunto, mahdolliset koristeet ja jalokivet, sekä valmistusvuosi ja merkinnät. Kulta voidaan arvioida myös sen historiallisen arvon perusteella, esimerkiksi jos kyseessä on harvinainen antiikkikoru.

Kulta voidaan hinnoitella myyntiä varten joko kullan päivän markkinahinnan perusteella tai asiantuntijan arvion perusteella. Kullan päivän markkinahinta vaihtelee päivittäin ja se perustuu kullan maailmanmarkkinahintaan. Asiantuntija arvioi kultaesineen huomioiden kaikki edellä mainitut seikat ja tekee hinta-arvion sen perusteella.

Verkkokulta ostaa kulta- ja jalometalliesineitä asiakkailtaan ja tarjoaa reilun hinnan niistä. Jos olet kiinnostunut myymään kultaesineitäsi, voit ottaa yhteyttä Verkkokultaan saadaksesi arvion kultaesineesi arvosta ja mahdollisesta myyntihinnasta.

Mitkä ovat kullan myymisen hyödyt?

Kullan myymisellä on monia hyötyjä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun harkitset kultaesineidesi myymistä. Yksi tärkeimmistä hyödyistä on tietysti rahallinen hyöty. Kulta on arvokas metalli, ja sen hinta voi vaihdella markkinatilanteen mukaan. Myymällä kultaesiäsi voit saada mukavan summan rahaa, jota voit käyttää esimerkiksi säästöihin, laskujen maksuun tai muiden tarpeidesi kattamiseen.

Toinen hyöty kultaesiinmyynnissä on tilan vapautuminen. Monilla meistä on kultaesineitä, joita emme enää käytä tai tarvitse. Myymällä nämä esineet saat lisää tilaa kotiisi ja voit hyödyntää tilaa jollain muulla tavalla. Lisäksi saatat yllättyä, miten paljon ylimääräistä kultaa sinulla saattaa olla kaapeissasi lojumassa.

Kullan myymisellä voit myös olla mukana kierrättämässä ja säästää luonnonvaroja. Kulta on arvokas resurssi, ja sen uuttaminen maaperästä vaatii paljon työtä ja luonnonvaroja. Kierrättämällä kultaa voit auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia ja säästää luontoa tuleville sukupolville.

Lisäksi kultaesineiden myyminen voi olla hyvä tapa saada nopeasti rahaa tarpeen tullen. Jos esimerkiksi tarvitset äkillisesti rahaa esimerkiksi äkillisen laskun maksuun tai matkalle lähtöön, voit myydä kultaesineesi nopeasti ja helposti saadaksesi tarvitsemasi summan rahaa.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.