4.8 arvio 

837

arvostelua

Myydään käytettyjä kultakoruja

Myydään käytettyjä kultakoruja

Myydään käytettyjä kultakoruja, mutta minne?

  • Meille myydään käytettyjä kultakoruja nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa käytetyt kultakorut?

Käytetyt kultakorut ovat koruja, jotka ovat olleet aiemmin jonkun omistuksessa ja ovat nyt saatavilla jälleenmyyntiin. Nämä korut voivat olla esimerkiksi käytettyjä kihlasormuksia, ranne- tai kaulakoruja, sormuksia tai muita kultaisia koriste-esineitä. Käytetyt kultakorut voivat olla peräisin perintönä saaduista koruista, lahjoina saaduista koruista tai niitä voi ostaa myös käytettynä korukaupoista tai verkkokaupoista.

Käytetyt kultakorut voivat olla hyvä vaihtoehto ostaa edullisemmin laadukas koru. Käytetyt kultakorut ovat usein myös uniikkeja ja persoonallisia, ja niissä voi olla historiaa ja tarinaa mukana. Ostamalla käytetyn kultakorun voi myös tehdä ekotekoja, sillä uuden korun valmistaminen kuluttaa enemmän luonnonvaroja ja energiaa kuin jo olemassa olevan korun uudelleenkäyttö.

Käytettyjen kultakorujen ostaminen voi olla myös sijoitus, sillä kulta säilyttää arvonsa pitkään. Kullan hinta voi vaihdella markkinatilanteen mukaan, mutta pitkällä tähtäimellä kullan arvo on usein säilynyt vakaana tai jopa noussut. Siksi käytettyjen kultakorujen ostaminen voi olla myös taloudellisesti järkevä päätös.

Verkkokullalta voit löytää laadukkaita ja tarkastettuja käytettyjä kultakoruja edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi tai lahjaksi upea ja ainutlaatuinen käytetty kultakoru!

Mikä vaikuttaa käytettyjen kultakorujen arvoon?

Käytettyjen kultakorujen arvoon vaikuttaa useampi eri tekijä, jotka tulisi huomioida koruja myytäessä tai ostettaessa. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on kullan puhtaus eli kultakorun kultapitoisuus. Mitä korkeampi kultapitoisuus, sitä arvokkaampi koru on. Kullan hinta maailmanmarkkinoilla vaikuttaa suuresti myös kultakorun hintaan, joten kullan hintakehitystä seuraamalla voi arvioida korun arvoa.

Lisäksi kultakorujen kunto vaikuttaa niiden arvoon. Hyväkuntoiset ja vähän käytetyt korut säilyttävät arvonsa paremmin kuin kuluneet tai vaurioituneet korut. Myös korujen design, brändi ja historian vaikutus voivat nostaa korun arvoa. Uniikit ja harvinaiset korut voivat olla arvokkaampia kuin massatuotantona valmistetut korut.

Muita tekijöitä, jotka vaikuttavat käytettyjen kultakorujen arvoon, ovat korun paino, koko ja mahdolliset koristeet kuten jalokivet. Korujen valmistustapa ja tekijä voivat myös vaikuttaa korun arvoon. On tärkeää muistaa, että kultakoruille on myös tunnearvoa, joka voi nostaa korun hintaa ostajan silmissä.

Kun myytävänä on käytettyjä kultakoruja, kannattaa korujen arvo arvioida ammattilaisen avulla saadakseen oikean arvion korujen hinnasta. Verkkokulta ostaa käytettyjä kultakoruja ja jalometalliesineitä asiakkailtaan, joten voit kääntyä meidän puoleen arvioidaksesi korujesi arvon ja saadaksesi kilpailukykyisen tarjouksen.

Mitkä ovat suosituimpia tyylejä tai malleja käytetyissä kultakoruissa?

Yksi suosituimmista tyyleistä käytetyissä kultakoruissa on klassinen ja ajaton malli, kuten esimerkiksi sormus, kaulakoru tai korvakorut. Nämä perinteiset korumuodot ovat suosittuja valintoja monien kuluttajien keskuudessa, sillä ne sopivat lähes jokaiseen tilanteeseen ja asuun.

Toinen suosittu tyyli on vintage-henkinen kultakoru, joka voi olla peräisin esimerkiksi 60- tai 70-luvuilta. Vintage-korut ovat erityisen suosittuja kuluttajien keskuudessa, jotka arvostavat vanhojen esineiden ainutlaatuista ja historiaa henkivää ilmettä.

Kolmas suosittu kategoria käytetyissä kultakoruissa ovat modernit ja minimalistiset mallit. Nämä korut ovat yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä ja sopivat hyvin nykyaikaiseen pukeutumiseen. Esimerkkejä tällaisista koruista ovat esimerkiksi ohuet kultaketjut ja pelkistetyt sormukset.

On tärkeää huomioida, että kultakorujen suosio vaihtelee ajan ja trendien mukaan, joten kannattaa aina valita sellainen koru, joka tuntuu omalta ja joka miellyttää omaa silmää. Käytettyjen kultakorujen valikoima voi olla laaja ja vaihteleva, joten kannattaa ottaa aikaa ja harkita erilaisia vaihtoehtoja ennen lopullisen valinnan tekemistä.

Kuinka käytettyjen kultakorujen aitouden voi varmistaa?

Käytettyjen kultakorujen aitouden varmistaminen on tärkeää, kun ostaa korua toiselta henkilöltä tai liikkeestä. Aitouden varmistaminen antaa kuluttajalle mielenrauhaa ja varmuutta siitä, että koru on todella valmistettu aidosta kullasta.

Yksi tapa varmistaa kultakorun aitous on tarkistaa korun leimat ja merkinnät. Aito kultakoru on yleensä leimattu siten, että siinä on valmistajan tunnus, kultapitoisuusmerkintä ja koodeja, jotka kertovat korun valmistusajankohdasta ja -paikasta.

Toinen tapa varmistaa kultakorun aitous on käyttää ammattilaisen apua. Kulta- ja jalometallialan asiantuntijat pystyvät tarkistamaan korun aitouden erilaisilla testeillä, kuten happotestillä tai magneettitestillä.

On myös hyvä muistaa, että aito kultakoru voi olla hieman painavampi kuin muovikoru tai muu metallikoru, joten painon tunnustelu voi myös auttaa aitouden varmistamisessa.

Kuluttajan kannattaa olla tarkkana ja varovainen ostotilanteessa sekä tarvittaessa kysyä neuvoa alan ammattilaisilta. Näin varmistetaan, että käytetty kultakoru on aito ja arvokas sijoitus.

Miten käytetyn kultakorun kierrättäminen voi auttaa ympäristöä?

Kun kierrätät käytetyn kultakorun, autat ympäristöä monin eri tavoin. Ensinnäkin, kierrättämällä kultakorun vähennät tarvetta louhia uusia kultamalmiesiintymiä. Kultaesiintymien louhinta vaatii suuria määriä energiaa ja luonnonvaroja, joten kierrättämällä kultaa säästetään arvokkaita resursseja. Tämä puolestaan vähentää ympäristön rasitusta ja hidastaa luonnonvarojen ehtymistä.

Toiseksi, kierrättämällä kultakoruja vähennetään jätteen määrää. Kulta on arvokas materiaali, jota voidaan kierrättää uudelleen ja uudelleen ilman laadun laskemista. Kun vanhat kultakorut sulatetaan uudelleen ja käytetään uuden korun valmistukseen, vähennetään tarvetta valmistaa uusia koruja alusta asti. Tämä puolestaan vähentää jätteen määrää ja säästää luonnonvaroja sekä energiaa.

Lisäksi, kierrättämällä kultakoruja vähennetään ympäristön pilaantumista. Kultaesiintymien louhinta ja kultan jalostaminen aiheuttavat usein ympäristön pilaantumista esimerkiksi vesistöissä ja maaperässä. Kierrättämällä vanhoja kultakoruja vähennetään uuden kullan tuotannon tarvetta ja siten myös ympäristön pilaantumisriskiä. Näin ollen, käytetyn kultakorun kierrättäminen on ympäristön kannalta erittäin kestävä ja vastuullinen teko.

Miksi myydä käytetyt kultakorut likvideiksi varoiksi?

Myydessä käytettyjä kultakoruja likvideiksi varoiksi, on useita hyviä syitä harkita tätä vaihtoehtoa. Yksi tärkeimmistä syistä on taloudellinen hyöty. Kullan hinta on yleisesti ottaen pysynyt vakaana tai jopa noussut vuosien varrella, mikä tekee siitä hyvän sijoituksen. Myymällä käytetyt kultakorut saat niistä rahallista hyötyä, jonka voi käyttää johonkin itselle tärkeään tai vaikka uuden korun ostamiseen.

Toinen merkittävä syy myydä käytetyt kultakorut on niiden muuttunut käyttötarkoitus. Jos koru on esimerkiksi mennyt muodista tai et enää pidä siitä, voi olla järkevämpää myydä se ja sijoittaa rahat johonkin muuhun käyttökohteeseen.

Lisäksi kierrättäminen on ekologinen vaihtoehto. Kullan kaivaminen ja jalostaminen kuormittaa ympäristöä, joten vanhan kullan kierrättäminen on kestävä valinta. Myymällä käytetyt kultakorut saat ne kiertoon uudelle omistajalle, joka ehkä arvostaa niitä enemmän kuin sinä.

Verkkokulta tarjoaa helpon ja turvallisen tavan myydä käytetyt kultakorut. Voit lähettää korut postitse ja saat niistä reilun hinnan nopeasti. Verkkokulta arvostaa asiakkaidensa luottamusta ja takaa ammattitaitoisen ja luotettavan palvelun jokaiselle asiakkaalle.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.