4.8 arvio 

837

arvostelua

Ostetaan kultakoruja

Ostetaan kultakoruja

Etsitkö paikkaa, jossa ostetaan kultakoruja?

  • Me ostetaan kultakoruja nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on kultakorun määritelmä?

Kultakorun määritelmä voidaan tiivistää seuraavasti: kultakoru on koru, joka on valmistettu kullasta. Kulta on arvokas ja kestävä metalli, jota käytetään korujen valmistuksessa ympäri maailmaa. Kultakoruja valmistetaan eri muodoissa ja tyyleissä, ja ne voivat sisältää erilaisia korukiviä ja muita koristeita. Kultakoruja pidetään usein arvokkaina ja niillä on usein emotionaalinen merkitys omistajalleen.

Kultakorujen ostaminen ja myyminen on yksi Verkkokullan liiketoiminta-alueista. Verkkokulta ostaa kulta- ja jalometalliesineitä asiakkailtaan ja tarjoaa reilun hinnan käytetyistä koruista. Asiakkaat voivat tuoda korunsa liikkeeseen arvioitavaksi ja saada tarjouksen niiden myymisestä.

Kultakorujen ostaminen on suosittua erityisesti kierrätysnäkökulmasta, koska kulta on arvokas raaka-aine, jota voidaan hyödyntää uudelleen ja uudelleen ilman laadun heikkenemistä. Ostamalla kultakoruja ja kierrättämällä niitä voidaan vähentää uuden kullan louhimisen tarvetta, mikä säästää luonnonvaroja ja vähentää ympäristövaikutuksia.

Kultakorujen ostaminen ja myyminen on turvallista ja helppoa Verkkokullasta, joka tarjoaa luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun asiakkailleen. Mikäli sinulla on kulta- tai jalometalliesineitä, joista haluat päästä eroon tai saada niistä hyvän hinnan, ota yhteyttä Verkkokultaan ja pyydä arviota koruistasi.

Mikä erottaa aitojen kultakorujen ja kullattujen korujen materiaaliltaan toisistaan?

Aitojen kultakorujen ja kullattujen korujen pääasiallinen ero on niiden materiaalissa. Aito kultakoru valmistetaan puhtaasta kullasta, kun taas kullattu koru on valmistettu jostain muusta metallista, kuten pronssista tai teräksestä, ja päällystetty kullanvärisellä kullalla.

Aito kultakoru on merkitty leimoilla, jotka osoittavat korun kultapitoisuuden ja valmistajan tiedot. Yleisimpiä kultapitoisuuksia ovat 14 karaatin (585), 18 karaatin (750) ja 24 karaatin (999). Kullattu koru voi joskus olla leimattu myös, mutta leimojen puuttuminen voi viitata siihen, että kyseessä on kullattu koru eikä aito kultakoru.

Kullan hinta vaihtelee markkinoiden mukaan, ja sitä mitataan yleensä kultagrammoina. Aito kultakoru säilyttää arvonsa paremmin ajan kuluessa verrattuna kullattuun koruun, sillä puhdas kulta on kestävä ja arvokas jalometalli.

Kun ostaa kultakorua, kannattaa ottaa huomioon korun materiaali ja mahdolliset leimat. Aito kultakoru on pitkäaikainen sijoitus, kun taas kullattu koru on edullisempi vaihtoehto, mutta se ei säilytä arvoaan samalla tavalla kuin aito kultakoru.

Miten kullan laatu vaikuttaa kultakorujen hintaan ja kestävyyteen?

Kullan laatu vaikuttaa merkittävästi kultakorujen hintaan ja kestävyyteen. Laadukkaampi kulta on yleensä kalliimpaa ja kestävämpää. Kullan puhtaus ilmoitetaan karaattimääränä, ja koruissa käytetään yleisimmin 14 karaatin, 18 karaatin ja 24 karaatin kultaa. Mitä suurempi karaattimäärä, sitä korkealaatuisempaa kulta on.

Korujen hinta nousee kullan puhtauden ja karaattimäärän mukaan. 24 karaatin kulta on puhtainta kultaa ja siten kalleinta. Kultakoruissa käytetään usein myös erilaisia seoksia ja pintakäsittelyjä, jotka voivat vaikuttaa korun hintaan. Kullan laadun lisäksi korujen hintaan vaikuttavat myös kultasepän työ ja mahdolliset koristeet tai jalokivet.

Kullan laatu vaikuttaa myös kultakorujen kestävyyteen. Korkeampi karaattimäärä tarkoittaa yleensä pehmeämpää kultaa, joka voi olla alttiimpi naarmuille ja vaurioille. Siksi esimerkiksi 24 karaatin kultaa käytettäessä koruihin saattaa tulla helpommin jälkiä päivittäisessä käytössä. Toisaalta korkealaatuisempi kulta myös säilyttää paremmin arvonsa ajan kuluessa.

Jotta kuluttaja voisi tehdä tietoisen päätöksen kultakorun ostamisessa, on tärkeää ottaa huomioon kullan laatu ja sen vaikutukset korun hintaan ja kestävyyteen. Laadukas kultakoru voi olla sijoitus, joka säilyttää arvonsa ja kauneutensa vuosiksi eteenpäin.

Mitkä ovat yleisimmät kultakorujen valmistusmenetelmät ja -tekniikat?

Kultakorujen valmistuksessa käytetään useita erilaisia menetelmiä ja tekniikoita. Yleisimmät valmistusmenetelmät ovat käsityö, valssaaminen, valettaminen ja koneistaminen. Kultakoruja voidaan valmistaa joko kokonaan käsityönä tai osittain koneellisesti, riippuen korun monimutkaisuudesta ja halutusta lopputuloksesta.

Käsityönä valmistettaessa kultakoruja kultaseppä työstää kullan muotoonsa erilaisilla työkaluilla. Tämä perinteinen valmistusmenetelmä takaa uniikin ja yksilöllisen lopputuloksen, mutta se voi olla myös aikaa vievää ja kalliimpaa kuin koneellinen valmistus.

Valssaamalla valmistettaessa kulta levitetään ja muotoillaan valssien avulla. Tämä menetelmä sopii erityisesti tasalaatuisten ja yksinkertaisten korujen valmistukseen, kuten sileiden renkaiden tai levyjen valmistukseen.

Valettamalla valmistettaessa kulta sulatetaan ja kaadetaan valumuottiin, jolloin saadaan halutun muotoinen kappale. Tämä menetelmä soveltuu monimutkaisten ja detaljirikkaiden korujen valmistukseen, mutta se voi olla myös haastavampaa ja vaatia tarkkuutta.

Mekaanisesti koneistamalla valmistettaessa kulta työstetään erilaisten koneiden avulla, esimerkiksi jyrsimällä tai sorvaamalla. Tämä tekninen valmistusmenetelmä on nopeampaa ja tarkempaa kuin käsityö, mutta se voi vaatia erikoisosaamista ja kalliita laitteistoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kultakorujen valmistuksessa käytetään monipuolisesti erilaisia menetelmiä ja tekniikoita, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Kultasepät valitsevat valmistusmenetelmän yleensä korun tyylin, monimutkaisuuden ja laadun perusteella.

Kuinka kultakoruja tulisi säilyttää ja hoitaa pitkäaikaisen kauneuden ja kestävyyden varmistamiseksi?

Kultakoruja tulisi säilyttää ja hoitaa asianmukaisesti pitkäaikaisen kauneuden ja kestävyyden varmistamiseksi. Ensinnäkin, kultakorut tulisi säilyttää erillään muista koruista, jotta ne eivät naarmuunnu tai vahingoitu. Parasta on säilyttää koruja erillisissä pehmeissä pussukoissa tai korurasioissa.

Kultakoruja tulisi myös suojata kemikaaleilta. Vältä käyttämästä koruja esimerkiksi hajusteiden, hiustenlaittotuotteiden tai pesuaineiden kanssa, sillä nämä voivat vahingoittaa kultaa ja sen kiiltoa. Kulta kannattaa puhdistaa säännöllisesti pehmeällä liinalla, jotta lika ja rasva eivät kerry pintaan.

Lisäksi on tärkeää välttää kultakorujen altistumista äkillisille lämpötilan vaihteluille. Älä esimerkiksi pidä kultakoruja saunassa tai porealtaassa, sillä lämpötilan vaihtelut voivat vahingoittaa korua ja sen kiinnityksiä.

Kultakorut kannattaa myös tarkastuttaa ja huollattaa säännöllisesti ammattilaisella. Ammattilainen osaa arvioida korujen kunnon ja tarvittaessa korjata mahdolliset viat ennen kuin ne aiheuttavat suurempia vahinkoja. Tällä tavoin kultakorujen kauneus ja kestävyys säilyvät pitkään.

Miksi kultakorujen myyminen on järkevää?

Miksi kultakorujen myyminen on järkevää? Kultakorujen myyminen voi olla erittäin järkevää monista eri syistä.

Ensinnäkin, kullalla on aina ollut vahva arvo ja se säilyttää arvonsa pitkään. Kultakorut voivat olla arvokkaita perintöesineitä tai sijoituskohteita, jotka kannattaa muuttaa käteiseksi tarvittaessa.

Toiseksi, myymällä kultakorut voi saada helposti nopeasti rahaa. Jos tarvitset äkillisesti rahaa esimerkiksi yllättävän laskun tai muun rahoituksen tarpeeseen, kultakorujen myyminen voi olla nopea tapa saada tarvittava summa käteistä.

Kolmanneksi, kultakorut voivat olla käyttämättömiä tai vanhentuneita ja niitä ei enää käytetä. Myymällä kultakorut voit saada tilaa kaapissa uusille koruille tai löytää paremman käyttötarkoituksen rahoille, jotka saat myymällä kultakorut.

Verkkokulta tarjoaa luotettavan ja ammattimaisen palvelun kultakorujen ostamiseen. Voit luottaa siihen, että saat reilun hinnan koruistasi ja asiantuntevaa palvelua koko prosessin ajan. Älä siis epäröi myydä kultakoruja, sillä se voi olla erittäin järkevä päätös monista eri syistä!

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.