4.8 arvio 

815

arvostelua

Ostetaan valkokultaa

Ostetaan valkokultaa

Etsitkö paikkaa, jossa ostetaan valkokultaa?

  • Me ostetaan valkokultaa nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä on valkokulta?

Valkokulta on jalometalli, joka koostuu kullasta sekä usein muista metalleista kuten palladiumista, hopeasta tai nikkelistä. Valkokullalla on hopeanvärinen ulkonäkö, ja sitä käytetään yleisesti koruissa ja muissa arvoesineissä. Valkokulta on suosittu vaihtoehto perinteiselle kullalle sen ulkonäön ja kestävyyden vuoksi.

Valmistusprosessissa kultaan sekoitetaan muita metalleja, jotta siitä saadaan valkokultaa. Tällä tavalla saadaan aikaan kovempi ja kestävämpi materiaali, joka soveltuu hyvin käytettäväksi esimerkiksi kihla- ja vihkisormuksissa. Valkokullan suosio on kasvanut viime vuosina sen modernin ja tyylikkään ulkonäön ansiosta.

Kun ostetaan valkokultaa, on tärkeää varmistaa sen aitous ja laatu. Valkokullan hinta voi vaihdella huomattavasti riippuen sen kullan määrästä sekä käytetyistä lisämetalleista. Ostettaessa valkokultaa kannattaa kääntyä luotettavan kulta- ja jalometallialan toimijan puoleen, jotta varmistetaan ostetun tuotteen laatu ja aitous.

Miten valkokultaa valmistetaan ja mitä muita metalleja siihen yleisesti sekoitetaan?

Valkokulta valmistetaan sekoittamalla puhdasta kultaa muihin metalleihin, kuten palladiumiin, hopeaan, nikkeliseen, tai platinaan. Tämä seos antaa valkokullalle sen tunnusomaisen vaalean värin ja tekee siitä kestävämmän ja kovemman kuin pelkkä kulta.

Yleisimmin valkokultaa sekoitetaan palladiumiin, sillä se antaa hyvän värikestävyyden ja tekee valkokullasta kovempaa. Hopea puolestaan lisää kiiltoa ja nikkeliseos tekee valkokullasta kovemman. Platina antaa valkokullalle erityisen kiillon ja lisää sen kulutuskestävyyttä.

Prosessi valkokullan valmistamiseksi vaatii tarkkaa sekoitussuhdetta ja erityistä työstöä asiantuntevilta kultasepiltä. Näiden seosten avulla valkokulta on monipuolinen ja arvostettu materiaali koruissa ja jalometalliesineissä.

Mikä tekee valkokullasta suositun materiaalin koruissa ja muissa koriste-esineissä?

Valkokulta on suosittu materiaali koruissa ja muissa koriste-esineissä monien ominaisuuksiensa ansiosta. Yksi tärkeimmistä syistä valkokullan suosioon on sen kaunis ulkonäkö ja kiiltävä pinta. Valkokulta on moderni vaihtoehto perinteiselle kullalle ja sen vaalea sävy sopii moniin eri tyyleihin ja asuihin.

Toinen tärkeä tekijä valkokullan suosiossa on sen kestävyys ja pitkäikäisyys. Valkokulta on sekoitus kullasta ja muita metalliseoksia, kuten palladiumia tai platinaa, mikä tekee siitä vahvemman ja kestävämmän kuin puhdas kulta. Tämä tekee valkokullasta erinomaisen vaihtoehdon koruille ja muille koriste-esineille, jotka ovat alttiina kulumiselle ja naarmuille.

Lisäksi valkokulta on allergiaystävällinen materiaali, joka sopii monille herkille iholle. Monet ihmiset, jotka eivät voi käyttää puhdasta kultaa tai muita metalliseoksia, voivat käyttää valkokultaa ilman pelkoa allergisista reaktioista.

Valkokultaa voidaan myös helposti muokata erilaisiin muotoihin ja malleihin, mikä tekee siitä monipuolisen materiaalin korujen valmistuksessa. Valkokultaiset korut voivat olla yksinkertaisia ja klassisia tai koristeltuja ja näyttäviä, mikä tekee niistä suositun valinnan monille eri tyyleille.

Mikä tekee valkokullasta suositun materiaalin koruissa ja muissa koriste-esineissä?

Valkokulta on suosittu materiaali koruissa ja muissa koriste-esineissä monien ominaisuuksiensa ansiosta. Ensinnäkin, valkokulta on erittäin kestävä ja kestää hyvin kulutusta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan koruihin. Se myös säilyttää kiiltonsa ja kauneutensa pitkään, joten korut näyttävät aina tyylikkäiltä ja houkuttelevilta.

Toiseksi, valkokulta on erittäin monipuolinen materiaali, jota voidaan helposti muokata erilaisiin muotoihin ja malleihin. Tämä mahdollistaa monien erilaisten korujen ja koriste-esineiden valmistuksen valkokullasta. Lisäksi valkokulta voidaan yhdistää muihin materiaaleihin, kuten timantteihin tai muihin korukiviin, luoden upeita ja yksilöllisiä koruja.

Kolmanneksi, valkokulta on myös hyvin ajaton ja klassinen materiaali, joka sopii monenlaiseen tyyliin ja tilaisuuteen. Se on siis turvallinen valinta niin arkipäivän käyttöön kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Lisäksi valkokulta sopii hyvin erilaisille iho­sävyille ja vaatetyyleille, mikä tekee siitä suositun valinnan monille ihmisille.

Kaiken kaikkiaan valkokulta on suosittu materiaali koruissa ja muissa koriste-esineissä sen kestävyyden, monipuolisuuden ja ajattoman tyylin ansiosta. Valitessasi valkokultaisen korun voit siis olla varma, että saat laadukkaan ja kauniin korun, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Miten valkokulta kannattaa säilyttää ja hoitaa pitääkseen sen kiillon ja sävyn hyvänä?

Valkokulta on arvokas materiaali, joka vaatii erityistä hoitoa säilyttääkseen kiiltonsa ja sävynsä. Se kannattaa säilyttää omassa rasiassaan tai pehmeässä kankaassa estääkseen naarmuja ja kolhuja. Vältä valkokullan altistamista kemikaaleille, kuten hajuvedelle, kosmetiikalle ja puhdistusaineille, jotka voivat vahingoittaa sen pintaa.

Valkokullan puhdistamiseen voi käyttää mietoa saippualiuosta tai kultaan tarkoitettuja puhdistusaineita. Puhdista valkokulta säännöllisesti pehmeällä harjalla tai liinalla poistaaksesi lika ja rasva, jotka voivat himmentää sen kiiltoa. Kullanhoitoliot yleensä soveltuvat myös valkokullalle.

Valkokullan sävyn ylläpitämiseksi kannattaa välttää kovaa työtä tai urheilua sen käytön aikana, sillä se voi aiheuttaa naarmuja ja kulumia. Otathan myös huomioon, että valkokultaan voi ajan myötä muodostua patinoitumia, joiden poistamiseksi kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen.

Muista myös vakuuttaa valkokultakoru asianmukaisesti kodin vakuutuksessa, jotta se on turvattu varkauden, katoamisen tai vahingon varalta. Näin voit olla huoleti ja nauttia korun kauneudesta ja arvosta pitkään.

Miksi valkokullan myyminen on järkevää?

Valkokullan myyminen on järkevää useista eri syistä. Ensinnäkin, valkokultaa on arvokas metalli, joka säilyttää arvonsa hyvin pitkään. Kun myyt valkokultaa, voit saada siitä huomattavan summan rahaa, mikä voi olla hyödyllistä esimerkiksi taloudellisissa vaikeuksissa tai yllättävien menojen kattamisessa.

Toiseksi, monet ihmiset omistavat valkokultaa, jota he eivät enää käytä tai tarvitse. Myymällä turhat kultakorut tai -esineet voit saada niistä rahaa, jota voit käyttää johonkin muuhun tarpeellisempaan tai haluamaasi asiaan.

Kolmanneksi, valkokultaa myymällä voit myös edistää kestävää kulutusta ja kierrätystä. Kierrättämällä käyttämättömät kultaesineet voit säästää luonnonvaroja ja vähentää ympäristön kuormitusta, mikä on tärkeä askel kohti kestävämpää elämäntapaa.

Lisäksi, kun myyt valkokultaa luotettavalle ja ammattitaitoiselle kullan ostajalle, kuten Verkkokullalle, voit saada parhaan mahdollisen hinnan kullastasi. Verkkokulta tarjoaa reilun ja kilpailukykyisen hinnan kullasta sekä luotettavan ja turvallisen tavan myydä kultaesineesi.

Yhteenvetona, valkokullan myyminen on järkevää monista eri syistä, kuten taloudellisista syistä, kestävän kulutuksen tukemisesta ja parhaan hinnan saamisesta kullastasi. Kun harkitset valkokullan myymistä, kannattaa kääntyä ammattitaitoisen kullan ostajan puoleen ja varmistaa, että saat reilun korvauksen kullastasi.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.