4.8 arvio 

837

arvostelua

Paljonko kullasta maksetaan

Paljonko kullasta maksetaan

Haluatko tietää, paljonko kullasta maksetaan?

  • Selvitä paljonko kullasta maksetaan tilaamalla ilmainen myyntipakkaus
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on kullan määritelmä?

Kulta on jalometalli, jota pidetään arvokkaana ja kysyttyä materiaalina ympäri maailmaa. Kultaa käytetään koruissa, sijoitusvälineenä, elektroniikassa ja monissa muissa sovelluksissa sen kestävyyden, kauneuden ja korroosionkestävyyden vuoksi.

Kullan arvo määräytyy maailmanmarkkinoilla 24 tunnin päivittäisten kaupankäyntien perusteella. Kullan hinta vaihtelee päivittäin tarjonnan ja kysynnän mukaan, ja hintoihin vaikuttavat myös muun muassa talouden tila, inflaatio, valuuttakurssit ja geopoliittiset tapahtumat.

Kullan hintaan vaikuttavat myös kullan puhtaus ja paino. Kulta mitataan yleensä karaattien tai hienouden avulla, ja kullan hinta perustuu pääosin sen painoon ja puhtausasteeseen.

Kullan määritelmä voi siis vaihdella sen käyttötarkoituksen ja markkinahinnan mukaan, mutta yleisesti ottaen kulta voidaan määritellä arvokkaaksi ja kestäväksi jalometalliksi, jonka arvo perustuu sen fyysisiin ominaisuuksiin ja kysyntään maailmanmarkkinoilla.

Mitkä tekijät vaikuttavat kullan hintaan maailmanmarkkinoilla?

Kullan hintaan maailmanmarkkinoilla vaikuttavat useat eri tekijät. Yksi merkittävimmistä tekijöistä on kullan tarjonta ja kysyntä. Kun kysyntä kasvaa ja tarjonta pysyy samana tai vähenee, kullan hinta yleensä nousee. Toisaalta, jos tarjonta kasvaa nopeammin kuin kysyntä, kullan hinta voi laskea.

Toinen tekijä kullan hintaan vaikuttamisessa on maailmanpoliittinen tilanne. Esimerkiksi geopoliittiset jännitteet tai talouskriisit voivat vaikuttaa kullan hintaan. Sijoittajat turvaavat usein sijoituksiaan kullalla epävakaissa tilanteissa, mikä voi nostaa kullan hintaa.

Lisäksi valuuttojen arvon muutokset vaikuttavat kullan hintaan. Koska kulta käydään kauppaa Yhdysvaltain dollareissa, dollarin vahvistuminen yleensä nostaa kullan hintaa ja päinvastoin.

Kullan hintaan vaikuttaa myös kysynnän muutos eri sektoreilla, kuten koru- ja elektroniikkateollisuudessa sekä sijoittajien keskuudessa. Näiden tekijöiden lisäksi kullan louhimisen kustannukset ja kullan määrä markkinoilla vaikuttavat kullan hintaan maailmanmarkkinoilla.

Miten kullan hinta on muuttunut viime vuosikymmenen aikana?

Kullan hinta on viime vuosikymmenen aikana ollut melkoisen vaihteleva. Vuonna 2011 kullan hinta saavutti huippunsa lähes 1900 dollariin unssilta, mutta sittemmin hinta laski ja vuosina 2014-2015 se oli alle 1200 dollaria unssilta. Vuodesta 2019 alkaen kullan hinta on noussut jälleen ja vuonna 2020 se saavutti uuden huippunsa yli 2000 dollarissa unssilta.

Kullan hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten maailmantalouden tila, inflaatio, kysyntä ja tarjonta sekä geopoliittiset jännitteet. Kullan kysyntä on kasvanut erityisesti kiinalaisten ja intialaisten keskuudessa, jotka perinteisesti ovat olleet suuria kullan ostajia.

On tärkeää huomioida, että kullan hinta voi vaihdella päivittäin markkinoiden reagoidessa erilaisiin tapahtumiin ja uutisiin. Siksi on hyvä seurata kullan hintakehitystä ja tehdä päätökset ostoista tai myynneistä harkiten.

Miten taloudelliset kriisit ovat historiallisesti vaikuttaneet kullan hintaan?

Taloudelliset kriisit ovat vaikuttaneet kullan hintaan historiallisesti monin eri tavoin. Yleensä kriisiaikoina sijoittajat hakevat turvaa ja vakautta kullasta, mikä nostaa kullan kysyntää ja sitä kautta hintaa. Esimerkiksi finanssikriisi vuonna 2008 johti kullan hinnan merkittävään nousuun, kun epävarmuus markkinoilla lisääntyi ja sijoittajat etsivät turvasatamaa.

Toisaalta, taloudelliset kriisit voivat myös laskea kullan hintaa, jos sijoittajat joutuvat myymään kultaa nopeasti saadakseen käteistä selviytyäkseen kriisistä. Näin ollen kullan hinta voi heilahdella voimakkaasti talouskriisien aikana riippuen siitä, miten markkinat reagoivat ja millainen on yleinen talous- ja sijoitusilmapiiri.

On tärkeää muistaa, että kullan hintaan vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten globaalit talousnäkymät, inflaatio, kysyntä ja tarjonta sekä geopolitiikka. Siksi kullan hintakehitystä on vaikea ennustaa varmasti, mutta historiallisesti taloudelliset kriisit ovat usein vaikuttaneet kullan hintaan nostavasti.

Kuinka kullan hintaa seurataan ja raportoidaan globaalisti?

Kullan hintaa seurataan ja raportoidaan globaalisti monin eri tavoin. Yksi keskeisimmistä tavoista on seurata kullan hintakehitystä Lontoon metallipörssin (London Bullion Market) kautta. Lontoon metallipörssissä kullan hinta päivittyy jatkuvasti ja tätä hintaa käytetään usein vertailukohtana maailmanlaajuisesti.

Lisäksi kullan hintaa seurataan eri markkinatutkimuslaitosten ja analyytikoiden raporteista. Näitä raportteja julkaistaan säännöllisesti ja ne antavat arvokasta tietoa kullan hintakehityksestä sekä tulevista ennusteista.

Kullan hintaa voi seurata myös erilaisten talousuutissivustojen ja -lehtien kautta, jotka päivittävät kullan hintaa reaaliaikaisesti. Näiden lisäksi myös kullan hintaan vaikuttavien tekijöiden, kuten kullan louhintakustannusten, valuuttakurssien ja markkinatilanteen seuraaminen on tärkeää kullan hinnan kehityksen ymmärtämiseksi.

Kuluttajana on hyvä olla tietoinen kullan hinnan seuraamisen eri mahdollisuuksista ja käyttää näitä tietolähteitä hyväkseen arvioidessaan esimerkiksi kullan ostamista tai myymistä. Näin voi tehdä parempia päätöksiä ja hyötyä kullan hinnan mahdollisista vaihteluista.

Mitkä ovat kullan myynnin hyödyt?

Kullan myynti voi tarjota monia hyötyjä kuluttajalle. Yksi suurimmista hyödyistä on mahdollisuus saada rahallista korvausta käyttämättömästä tai tarpeettomasta kullasta. Kullan hinta on historiallisesti ollut korkea, ja hyödyntämällä sitä myymällä voi saada merkittävän summan rahaa.

Toinen etu kullan myynnissä on mahdollisuus sijoittaa saadut varat uudelleen muihin kohteisiin. Esimerkiksi säästötilille tallettaminen tai muiden sijoituskohteiden harkitseminen voi tuoda pitkällä aikavälillä suurempaa tuottoa kuin kullan omistaminen.

Lisäksi kullan myynti voi tarjota myös tilaa ja järjestystä kotona. Kulta- tai jalometalliesineiden myyminen voi auttaa vähentämään turhaa tavaramäärää ja tehdä tilaa uusille asioille.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että ennen kullan myyntiä on hyvä selvittää sen arvo ja mahdolliset vaihtoehdot. Ammattitaitoinen ja luotettava ostaja, kuten Verkkokulta, voi auttaa arvioimaan kullan arvon ja tarjoamaan reilun hinnan siitä.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.