4.8 arvio 

815

arvostelua

Romukullan myynti

Romukullan myynti

Romukullan myynti edessä?

  • Tee romukullan myynti nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä romukullalla tarkoitetaan?

Romukullalla tarkoitetaan käytettyjä ja korjauskelpoisia kultaesineitä, kuten rikkoutuneita koruja, kelloja, kolikoita tai muita kultaa sisältäviä esineitä, jotka ovat tulleet tarpeettomiksi omistajilleen. Näitä esineitä ei enää käytetä tai pidetä arvossa, joten ne ovat valmiita myytäväksi edelleen jalometallinkierrätykseen.

Romukulta on arvokasta materiaalia, koska se säilyttää kultametallin arvon ja voidaan sulattaa uudelleen käyttöön. Kulta ei menetä arvoaan ajan myötä, joten vanhat ja tarpeettomat kultaesineet voidaan muuttaa rahaksi myymällä ne kultasepälle tai kultaa ostavalle yritykselle.

Monet kuluttajat eivät ehkä tiedä, että heidän käyttämättömät kultaesineensä voivat olla arvokkaita. Romukullan myyminen voi olla helppo tapa saada ylimääräistä rahaa, ja samalla auttaa vähentämään ympäristön kuormitusta, kun vanhat kultaesineet kierrätetään uudelleen jalometallina.

Miten romukullan arvo määritetään markkinoilla?

Markkinoilla romukullan arvo määräytyy useiden eri tekijöiden perusteella. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on kullan päivän hinta maailmanmarkkinoilla, joka vaihtelee jatkuvasti kysynnän ja tarjonnan mukaan. Kullan hintaa seurataan muun muassa pörssien kautta ja se päivitetään usein reaaliaikaisesti.

Toinen tärkeä tekijä romukullan arvon määrittämisessä on kullan laatu eli kultapitoisuus. Kultaa on eri puhtausasteita, kuten 24 karaatin (99,9 % puhdasta kultaa), 18 karaatin (75 % kultaa) ja 14 karaatin (58,5 % kultaa). Mitä korkeampi kultapitoisuus, sitä arvokkaampaa kulta on.

Lisäksi romukullan arvoon vaikuttaa myös kullan paino. Mitä enemmän kultaa on myytävänä, sitä suurempi sen arvo on. Kullan punnitseminen onkin tärkeä osa kullan arvon määrittämistä.

Markkinoilla on myös muita tekijöitä, kuten kultaesineiden kunto ja mahdolliset lisäjalokivet, jotka voivat vaikuttaa romukullan arvoon. Käytettyjen kultaesineiden kohdalla myös niiden historiallisella arvolla ja kysynnällä voi olla vaikutusta hintaan.

Minkä tyyppistä esinettä yleisimmin pidetään romukultana?

Yleisimmin pidetään romukultana kultaesineitä, joita ei enää käytetä tai joita pidetään vanhanaikaisina. Tällaisia esineitä voivat olla esimerkiksi rikkoutuneet kultakorut, vanhat kultasormukset, kulta- tai jalometallikellot tai muut kulta- ja jalometalliesineet, jotka eivät enää ole käytössä tai halutaan vaihtaa uusiin esineisiin.

Romukullan myynnillä tarkoitetaan näiden vanhojen ja käytöstä poistettujen kultaesineiden myyntiä jalometallin arvoa hyödyntäen. Monet kuluttajat myyvät romukultaa saadakseen siitä rahaa tai vaihtaakseen sen uusiin kultaesineisiin. Romukullan hinta perustuu sen painoon ja kulta- tai jalometallin puhtausasteeseen, eli kuinka suuri osuus esineessä olevasta materiaalista on kultaa.

Verkkokulta on erikoistunut kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailtaan. Meillä voit myydä romukultasi turvallisesti ja helposti, saaden parhaan mahdollisen hinnan kullastasi. Tarjoamme luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun jokaiselle asiakkaallemme, ja ostamme erilaisia kultaesineitä aina kulta- ja hopeakoruista kulta- ja jalometallikelloihin.

Mikä on prosessi, jolla romukulta puhdistetaan ja jalostetaan uudelleen käytettäväksi?

Romukullan puhdistus- ja jalostusprosessi on monivaiheinen prosessi, joka vaatii erityistä ammattitaitoa ja tarkkuutta. Prosessi alkaa romukullan vastaanottamisella ja punnituksella. Romukulta sulatetaan korkeassa lämpötilassa uunissa, jolloin epäpuhtaudet poistuvat ja kulta muuttuu nestemäiseksi.

Seuraavaksi kulta kaadetaan muottiin, jossa se jähmettyy ja muodostaa kultaharkon. Kultaharkko hienonnetaan ja sulatetaan uudelleen, jotta voidaan poistaa loput epäpuhtaudet. Tämän jälkeen kulta muokataan haluttuun muotoon esimerkiksi kultakoruiksi tai -kolikoiksi.

Viimeinen vaihe prosessissa on kultatuotteiden kiillotus ja viimeistely, jolloin ne saavat lopullisen ulkonäkönsä. Valmiit kultatuotteet tarkastetaan ja testataan huolellisesti varmistaen niiden laadun ennen kuin ne päätyvät uudelleen myyntiin kuluttajille.

On tärkeää, että romukullan puhdistus- ja jalostusprosessi suoritetaan asianmukaisesti ja vastuullisesti, jotta lopputuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia käyttäjille. Verkkokulta varmistaa, että kaikki sen romukullasta valmistetut tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat jäljitettävissä aina alkuperäiseen raaka-aineeseen saakka.

Mitä hyötyjä romukullan eteenpäin myymisestä voi olla ympäristölle?

Romukullan eteenpäin myymisellä on monia hyötyjä ympäristölle. Yksi tärkeimmistä hyödyistä on se, että romukultaa kierrättämällä säästetään luonnonvaroja. Kullan louhiminen on ympäristölle haitallista, sillä se voi aiheuttaa maaperän ja vesistöjen saastumista sekä muuta ympäristötuhoa. Kun kuluttaja myy vanhat kultaesineensä eteenpäin, säästetään uuden kullan louhimisesta aiheutuvaa ympäristökuormitusta.

Toinen merkittävä hyöty romukullan myymisestä on energiansäästö. Kullan kierrättäminen vaatii huomattavasti vähemmän energiaa kuin uuden kullan louhiminen. Tämä johtuu siitä, että kierrätysprosessi on monin verroin energiatehokkaampi kuin kaivostoiminta. Näin ollen romukullan myyminen auttaa vähentämään energiankulutusta ja siten myös ilmastopäästöjä.

Lisäksi romukullan kierrättäminen voi auttaa vähentämään elektronisen jätteen määrää. Monissa elektronisissa laitteissa ja koruissa käytetään kultaa, ja kun nämä esineet kierrätetään asianmukaisesti, vähennetään niiden päätyminen kaatopaikoille. Tämä puolestaan auttaa ehkäisemään ympäristön saastumista ja luonnonvarojen tuhlausta.

Mitkä ovat romukullan myynnin hyödyt?

Romukullan myynti voi tarjota useita hyötyjä kuluttajalle. Yksi suurimmista hyödyistä on tietenkin rahallinen korvaus, jonka saa myymällä käyttämättömät kultaesineet. Romukullan hinta on usein korkea, joten sillä voi tienata mukavasti ylimääräistä rahaa.

Toinen hyöty romukullan myynnistä on ympäristön kannalta kestävä teko. Kullan kierrättäminen vähentää tarvetta kaivosten toiminnalle ja siten säästää luonnonvaroja. Kierrättämällä kullan vähennetään myös tarvetta louhia uutta kultaa, mikä on usein ympäristölle haitallista.

Lisäksi romukullan myynti voi auttaa järjestämään kodin ja pääsemään eroon turhista esineistä. Käyttämättömät kultaesineet voivat olla turhanpäiväisiä ja ottaa tilaa kaapeissa. Myymällä ne voi tehdä tilaa uusille esineille tai järjestää kodin paremmin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että romukullan myynnillä voi saada rahallista korvausta, edistää ympäristön kestävää kehitystä ja järjestellä omaa kotia paremmin. Näiden hyötyjen avulla romukullan myynti voi olla houkutteleva vaihtoehto kuluttajille, jotka haluavat hyödyntää käyttämättömiä kultaesineitä.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.