4.8 arvio 

828

arvostelua

Valkokulta leima

Valkokulta leima

Etsitkö tietoa aiheesta valkokulta leima?

  • Lue lisää aiheesta valkokulta leima alapuolelta
  • Myy arvoesineet rahaksi nopeasti ja turvallisesti
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä valkokullalla tarkoitetaan?

Valkokulta on metalliseos, joka sisältää kultaa yhdessä muiden valkoisten metallien kanssa, kuten palladiumin, hopean ja nikkelin. Tavallisimmin valkokultaa käytetään koruissa, kuten sormuksissa, kaulakoruissa ja korvakoruissa. Valkokulta on suosittu vaihtoehto perinteiselle keltaiselle kullalle sen modernin ulkonäön ja monipuolisten mahdollisuuksien ansiosta.

Valkokulta on usein pinnoitettu rodiumilla, joka antaa sille kiiltävän ja peilimäisen pinnan. Rodiumpinnoite myös suojaa valkokultaa naarmuilta ja hapettumiselta, pitäen korut kauniina ja kiiltävinä pitkään. Rodiumpinnoite saattaa kuitenkin ajan myötä kulua pois, jolloin koru voi näyttää sameammalta.

Valkokultaa valmistettaessa kulta sulatetaan yhdessä muiden metallien kanssa, jolloin saadaan aikaan kovempi ja kestävämpi seos. Tämä tekee valkokullasta erinomaisen valinnan koruihin, jotka altistuvat päivittäiselle kulumiselle ja kovemmalle käsittelylle.

Kuluttajan kannattaa muistaa, että valkokulta voi aiheuttaa allergisia reaktioita herkimmillä ihmisillä, erityisesti jos koruissa on nikkelipitoisia seoksia. Mikäli allergiaoireita ilmenee, on hyvä vaihtoehto valita korut, jotka eivät sisällä nikkelipitoisia metalliseoksia.

Millä tavoin valkokullan leima eroaa muista jalometallien leimoista?

Valkokullan leima eroaa muista jalometallien leimoista monella tavalla. Ensinnäkin valkokullan leima sisältää usein tiedon kullattomasta metallista, kuten hopeasta, joka on sekoitettu kultaan saadakseen aikaan valkokullan. Tämä tarkoittaa sitä, että valkokullan leimassa näkyy yleensä luku "18k", mikä kertoo kullan määrästä ja laadusta seoksen sisällä.

Toiseksi, valkokullan leima voi sisältää myös valmistajan leiman, joka kertoo keneltä koru on peräisin. Tällainen leima voi olla esimerkiksi koruntekijän nimikirjaimet tai logo. Valmistajan leiman avulla kuluttaja voi tunnistaa korun alkuperän ja mahdollisen valmistajan.

Lisäksi valkokullan leima saattaa sisältää maakoodin, joka kertoo missä maassa koru on valmistettu. Tämä tieto on tärkeä erityisesti silloin, kun jalometallien valmistus- ja vientilähteitä halutaan seurata tarkemmin.

Kaiken kaikkiaan valkokullan leima on siis erityisen tärkeä jalometallien tunnistamisessa ja laadun varmistamisessa. Kuluttajan kannattaa kiinnittää huomiota näihin seikkoihin ostaessaan valkokultaa sisältäviä koruja, jotta voi olla varma korun laadusta ja alkuperästä.

Miten voi varmistaa valkokultakorun leiman aitouden?

Ensinnäkin, varmistaaksesi valkokultakorun leiman aitouden, tärkeintä on etsiä korusta valmistajan leima. Valmistajan leima osoittaa, että koru on valmistettu ammattilaisen toimesta ja se vastaa asetettuja laatustandardeja. Valmistajan leima voi olla esimerkiksi kirjainyhdistelmä, symboli tai logos.

Toiseksi, katso korua tarkasti ja etsi leimoja kuten 18K, 14K tai 10K, jotka osoittavat kultaprosentin. Valkokultakoruissa yleisimpiä ovat 14K ja 18K leimat. 14K valkokulta sisältää 58,3 % puhdasta kultaa, kun taas 18K valkokulta sisältää 75 % puhdasta kultaa.

Kolmanneksi, tarkista korun paino ja mitat. Aito valkokultakoru painaa enemmän kuin feikkikoru, sillä valkokulta on raskaampaa kuin muut materiaalit. Lisäksi voit pyytää ammattilaisen tarkastamaan korun aitouden käyttämällä erityistä testausta, kuten acid testiä.

Lopuksi, hanki koru luotettavalta myyjältä tai kultasepältä. Valitse liike, jolla on hyvä maine ja joka tarjoaa takuun korun aitoudesta. Varmista myös, että saat mukaasi kirjallisen todistuksen korun alkuperästä ja aitoudesta.

Näiden vinkkien avulla voit varmistaa, että valkokultakorusi on aito ja arvokas sijoitus. Muista aina olla huolellinen ja tarkka korua ostaessasi, jotta vältyt mahdollisilta petoksilta ja huijauksilta.

Mitä tietoa valkokullan leima tyypillisesti sisältää?

Valkokullan leima on tärkeä merkki, joka kertoo kuluttajalle arvokkaan tiedon valkokultaan liittyen. Tyypillisesti valkokullan leima sisältää seuraavat tiedot:

1. Valmistajan leima: Tämä on valkokullan valmistajan tunnusmerkki, joka kertoo, kuka on valmistanut kyseisen korun tai esineen. Valmistajan leima voi olla esimerkiksi kirjainyhdistelmä tai logo.

2. Kultapitoisuus: Valkokullan leima sisältää yleensä tiedon kultapitoisuudesta eli siitä, kuinka suuri osa esineestä on puhdasta kultaa. Kultapitoisuus ilmoitetaan yleisimmin karatiina, esim. 18K tai 14K.

3. Valmistusmaa: Joissain tapauksissa valkokullan leima voi sisältää myös tiedon valmistusmaasta, mikä voi olla merkittävä tieto kuluttajalle esineen alkuperästä.

On tärkeää, että kuluttaja kiinnittää huomiota valkokullan leimaan ennen ostopäätöstä, sillä se antaa arvokasta tietoa esineen alkuperästä, laadusta ja kultapitoisuudesta. Verkkokullalla on laaja valikoima valkokultaesineitä, joissa on asianmukaiset ja selkeät leimat, jotta kuluttajat voivat tehdä tietoisen päätöksen ostoprosessin aikana. Tästä syystä on suositeltavaa ostaa valkokultaesineitä luotettavilta ja ammattitaitoisilta kultasepiltä ja myyjiltä, jotka tarjoavat asiakkailleen läpinäkyvää ja luotettavaa tietoa tuotteistaan.

Kuinka valkokullan leima vaikuttaa korun arvoon markkinoilla?

Kun ostaa koruja, joissa on valkokullan leima, voi olla varma siitä, että kyseessä on todellinen valkokultakoru. Valkokullan leima takaa korun aitouden ja laadun, joten se voi nostaa korun arvoa markkinoilla. Leima kertoo myös valkokullan pitoisuuden, mikä voi vaikuttaa korun hintaan. On tärkeää varmistaa, että valkokullan leima on aina näkyvillä korussa, jotta ostaja voi olla varma korun alkuperästä ja arvosta.

Korujen markkinoilla aitojen ja laadukkaiden korujen arvo on usein korkeampi kuin epäselvissä tai ei-leimatun korun. Valkokullan leima antaa ostajalle varmuuden siitä, että koru on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ammattitaidolla. Tämä voi tehdä korusta arvokkaamman ja halutumman kuluttajien keskuudessa, mikä voi nostaa korun myyntihintaa markkinoilla.

Verkkokulta ostaa kulta- ja jalometalliesineitä asiakkailta, ja valkokullan leiman merkitys on tärkeä myös yritykselle. Ostajana Verkkokulta haluaa varmistaa, että ostettavat korut ovat aitoja ja laadukkaita, jotta ne voidaan myydä edelleen luotettavasti ja reilulla hinnalla. Valkokullan leiman avulla Verkkokulta voi taata ostajilleen korujen laadun ja arvon, mikä on tärkeä osa yrityksen liiketoimintaa.

Miksi valkokullan realisoiminen on järkevää?

Valkokulta on arvokas ja kestävä jalometalli, joka sisältää kultaa, palladiumia ja muita metalleja. Sen kaunis ulkonäkö tekee siitä suositun valinnan koruissa ja muissa koriste-esineissä.

Valkokulta on myös hyvä sijoituskohde, sillä sen arvo säilyy hyvin ajan kuluessa. Sen realisoiminen voi tuoda kuluttajalle merkittävää taloudellista hyötyä, varsinkin jos valkokullan hinta on kohonnut sen ostohetkestä.

Verkkokullan liiketoiminnassa valkokullan realisoiminen on järkevää, koska he ostavat kulta- ja jalometalliesineitä asiakkailtaan. Tämä antaa kuluttajille mahdollisuuden saada rahaa käyttämättömistä tai tarpeettomiksi käyneistä koruistaan tai muista kultaesineistään.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.