4.8 arvio 

815

arvostelua

Vanhat sormukset

Vanhat sormukset

Oletko myymässä arvoesinettä vanhat sormukset?

  • Vaihda vanhat sormukset rahaksi parhaalla hinnalla
  • Nopea ja turvallinen
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa vanha sormus?

Vanha sormus voi viitata monenlaisiin sormuksiin, jotka ovat olleet käytössä jo pitkään ja jotka voivat olla arvokkaita joko tunnearvoiltaan tai materiaaleiltaan. Vanhoilla sormuksilla voi olla historiallista merkitystä, esimerkiksi perintösormuksina tai antiikkisormuksina. Ne voivat olla peräisin eri aikakausilta ja niillä voi olla erityisiä tyylejä tai koristeita, jotka ovat olleet suosittuja tietyllä aikakaudella.

Joillekin vanhoille sormuksille voi olla myös taloudellista arvoa riippuen käytetyistä materiaaleista, kuten kullasta, hopeasta tai jalokivistä. Vanhat sormukset voivat usein olla käsityönä valmistettuja ja niissä voi olla yksityiskohtia, jotka tekevät niistä uniikkeja ja arvokkaita keräilyesineitä.

Jos harkitset vanhan sormuksen ostamista tai myymistä, on tärkeää kääntyä asiantuntijan puoleen arvioimaan sormuksen kuntoa, alkuperää ja arvoa. Verkkokulta voi auttaa sinua arvioimaan vanhan sormuksesi arvon ja tarjoamaan oikean hinnan siitä.

Yhteenvetona, vanha sormus voi olla arvokas sekä tunnearvoiltaan että materiaaleiltaan, ja sen arvo kannattaa arvioida huolellisesti ennen kuin teet päätöksen sen myymisestä tai ostamisesta.

Miten vanhojen sormusten aitoutta voidaan arvioida?

Vanhojen sormusten aitoutta voidaan arvioida useilla eri tavoilla. Yksi tapa on tarkastella sormuksen leimoja ja merkintöjä, jotka voivat kertoa sormuksen valmistajasta ja valmistusajankohdasta. Leimojen avulla voidaan selvittää esimerkiksi sormuksen valmistusmaa ja valmistajan tunnusmerkkejä.

Toinen tapa arvioida sormuksen aitoutta on tehdä kemiallinen analyysi sormuksesta, joka voi paljastaa sormuksen koostumuksen ja mahdolliset epäaitoudet. Kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen erikoistuneet yritykset voivat suorittaa näitä analyyseja ja antaa luotettavaa tietoa sormuksen aitoudesta.

Lisäksi vanhojen sormusten aitoutta voidaan arvioida ulkonäön perusteella, kuten sormuksen tyylissä, kivien laadussa ja mahdollisissa kulumisjäljissä. On tärkeää ottaa huomioon myös sormuksen tarina ja mahdollinen dokumentaatio sen alkuperästä, joka voi olla merkityksellinen osa aitouden arviointia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vanhojen sormusten aitoutta voidaan arvioida monipuolisesti eri näkökulmista, kuten leimojen, kemiallisten analyysien, ulkonäön ja tarinan perusteella. Paras tapa varmistaa sormuksen aitous on kääntyä ammattilaisten puoleen, jotka voivat tarjota asiantuntemustaan ja luotettavaa arviota sormuksen alkuperästä.

Millaisia materiaaleja on tyypillisesti käytetty vanhoissa sormuksissa?

Vanhoissa sormuksissa on tyypillisesti käytetty monenlaisia materiaaleja, jotka vaihtelevat aikakauden, alueen ja valmistustekniikan mukaan. Yleisiä materiaaleja vanhoissa sormuksissa ovat esimerkiksi kulta, hopea, platina ja pronssi. Kulta on ollut perinteisesti arvokkain ja suosituin materiaali sormusten valmistuksessa, ja sitä on käytetty eri sävyissä ja karatissa riippuen sormuksen tyylistä ja aikakaudesta.

Lisäksi vanhoissa sormuksissa saattaa olla käytetty erilaisia jalokiviä, kuten timantteja, smaragdeja, safiireja ja helmikoristeita. Jalokivet ovat korostaneet sormuksen kauneutta ja arvoa, ja ne ovat olleet suosittuja koristeita erityisesti kihla- ja vihkisormuksissa.

Vanhojen sormusten valmistuksessa saattoi myös käyttää muita materiaaleja, kuten lasia, emalia, puuta tai norsunluuta. Näiden materiaalien käyttö on antanut sormuksille erilaisia tyylejä ja ilmeitä, ja ne ovat olleet suosittuja erityisesti antiikin ja keskiajan sormuksissa.

Ostamme mielellämme vanhoja sormuksia, oli niiden kunto tai materiaali mikä tahansa. Voit tulla näyttämään sormuksesi meille ja saat meiltä reilun ja kilpailukykyisen tarjouksen niistä. Myymällä vanhat sormuksesi meille voit saada niistä hyvän hinnan ja samalla tehdä ekologisen teon kierrättämällä vanhoja koruja.

Mitä historiallisia kausia vanhat sormukset useimmiten edustavat?

Vanhat sormukset voivat edustaa monia eri historiallisia kausia riippuen niiden valmistusajankohdasta ja tyylisuunnasta. Yleisimmin vanhat sormukset voidaan jakaa seuraaviin historiallisiin kausiin:

1. Antiikin ajan sormukset: Antiikin aikainen sormus on yleensä valmistettu pronssista, hopeasta tai kullasta ja siinä saattaa olla kaiverrettuja koristeita tai kiviä. Antiikin ajan sormukset voivat olla peräisin esimerkiksi Rooman, Kreikan tai Egyptin kulttuureista.

2. Keskiajan sormukset: Keskiajan sormukset ovat usein massiivisia ja koristeellisia, ja niissä saattaa olla uskonnollisia symboleja tai kiviä. Keskiajan sormuksia voi löytyä erityisesti Euroopasta, ja ne kertovat omaa tarinaansa keskiajan aikakaudesta.

3. Renaissance-sormukset: Renessanssin aikakaudella eli 1400–1600-luvuilla valmistetut sormukset ovat usein hienostuneita ja taidokkaasti koristeltuja. Renaissance-sormuksissa saatetaan käyttää jalokiviä ja niissä voi olla monimutkaisia kaiverruksia.

4. Barokki- ja rokokoo-sormukset: Barokki- ja rokokoo-aikakausien sormukset ovat tunnettuja runsaasta koristelusta ja koreista muodoista. Barokki-sormuksissa saattaa olla suuria jalokiviä ja rokokoo-sormukset voivat olla herkkiä ja koristeellisia.

5. Victorian aikakauden sormukset: 1800-luvun Victorian aikakauden sormukset ovat usein romanttisia ja koristeellisia. Victorian aikakauden sormuksissa saatetaan käyttää esimerkiksi helmia, kiviä ja koralleja.

Näiden historiallisten kausien lisäksi vanhat sormukset voivat edustaa myös muita aikakausia ja tyylejä. Jokainen vanha sormus kertoo oman tarinansa menneisyydestä ja voi olla arvokas aarre niin kantajalleen kuin keräilijällekin. On tärkeää arvostaa vanhojen sormusten historiaa ja säilyttää niiden alkuperäinen kauneus.

Miten vanhojen sormusten kuntoa tulisi ylläpitää niiden arvon säilyttämiseksi?

Vanhojen sormusten kuntoa tulisi ylläpitää säännöllisellä huollolla ja puhdistuksella. Ensinnäkin, on tärkeää säilyttää sormuksia oikein niiden arvon säilyttämiseksi. Sormukset tulisi säilyttää erillään muista koruista ja mahdollisimman kaukana kosteudesta ja voimakkaasta valosta. Suositeltava tapa säilyttää sormuksia on säilyttää ne pehmeässä korurasialla tai kangaspussissa.

Kun sormuksia käytetään, on hyvä välttää niiden altistamista voimakkaille kemikaaleille tai hankaaville aineille. Esimerkiksi käsien pesun yhteydessä on suositeltavaa poistaa sormukset, jotta ne eivät altistu saippuille tai pesuaineille. Lisäksi on tärkeää välttää sormusten kulumista esimerkiksi urheillessa tai raskasta fyysistä työtä tehdessä.

Säännöllinen puhdistus on myös tärkeä osa vanhojen sormusten kunnosta huolehtimista. Sormukset tulisi puhdistaa säännöllisesti pehmeällä harjalla ja miedolla saippuavedellä. Kullan ja jalometallien puhdistukseen on myös saatavilla erityisiä puhdistusaineita, joita voi käyttää ajoittain. Lisäksi on suositeltavaa viedä sormukset ammattilaisen tarkastettavaksi ja mahdollisesti huollettavaksi ajoittain, esimerkiksi kullanhuoltoliikkeeseen.

Näiden ohjeiden avulla vanhojen sormusten kuntoa voi ylläpitää parhaalla mahdollisella tavalla ja varmistaa niiden arvon säilymisen vuosiksi eteenpäin. Jos sinulla on vanhoja sormuksia, kannattaa ehdottomasti panostaa niiden asianmukaiseen hoitoon ja ylläpitoon.

Miksi myydä vanhat sormukset juuri nyt?

On monia syitä, miksi nyt kannattaa myydä vanhat sormukset. Yksi tärkeä syy on taloudellinen hyöty – vanhoista sormuksista voidaan saada hyvä hinta, erityisesti jos ne ovat korkealaatuisia ja sisältävät arvokkaita materiaaleja kuten kultaa tai timantteja. Kulta ja jalometallien hinnat ovat tällä hetkellä korkealla, joten vanhoista sormuksista voi saada hyvän hinnan myymällä ne nyt.

Toinen syy on kierrätys ja ympäristöystävällisyys. Myymällä vanhat sormukset eteenpäin, ne pääsevät uuteen elämään ja vältämme tarpeettoman tuotannon ja luonnonvarojen käytön uusien korujen valmistuksessa. Ympäristötietoisuus on kasvava trendi ja monet kuluttajat arvostavat mahdollisuutta kierrättää vanhoja korujaan.

Lisäksi vanhat sormukset voivat olla muodin tai omien mieltymysten vastaisia. Jos et enää käytä vanhoja sormuksia tai ne eivät sovi tyyliisi, niiden myyminen on hyvä tapa tehdä tilaa uusille koruille ja päivittää oma koruvalikoima vastaamaan paremmin nykyisiä mieltymyksiäsi.

Verkkokulta on luotettava kulta- ja jalometallien ostopaikka, joka tarjoaa asiakkailleen helpon ja turvallisen tavan myydä vanhat sormukset. Meillä saat reilun hinnan vanhoista koruistasi ja varmistat, että ne päätyvät hyvään kotiin tai jalometallien kierrätykseen asianmukaisesti.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.