4.8 arvio 

717

arvostelua

Kannattaako timantteja uhrata kullan myyntiin?

Kullan myyntiin tulleita timantteja

Moni suomalainen uskoo, että kultakauppiaat myyvät sormuksista löytyvät timantit. Keskustelufoorumeilla väitetäänkin, että kullanostajat tienaavat suuria summia myymällä timantteja ostamistaan koruista. Kullan myynti meille on kuitenkin täysin turvallista. Me emme myy irrotettuja timantteja ja muita jalokiviä eteenpäin, vaan palautamme ne lähettäjälle, mikäli lähettäjä niin toivoo. Ilmoita lähetyksen yhteydessä, mikäli haluat jalokivet takaisin. Yhtään timanttia emme ole koskaan myyneet eteenpäin, joten voit olla huoletta.

Kannattaa kuitenkin miettiä kannattaako timanttikoruja käyttää kullan myyntiin. Usein ehjissä timanttikoruista voi saada korkeamman hinnan myymällä se kokonaisena eteenpäin. Mikäli joku kullanostaja maksaisi hyvityksen timanteista, esineen arvo voi olla kokonaisena myytynä jopa kymmenkertainen. Mikäli siis sormuksessa tai muussa esineessä on suuria timantteja, ne kannattaa myydä esimerkiksi huuto.net -verkkopalvelussa, mikäli ostaja löytyy. Näin saat paremman hinnan esineestä kuin myymällä sen kullaksi.

Timanteille ei valitettavasti löydy kannattavia jälkimarkkinoita, joten timanttikoruja ei kannata hyödyntää kullan myynnissä. Jos kuitenkin haluat käyttää timanttikoruja kullan myyntiin, halutessasi palautamme kivet aina, mikäli niiden irrottaminen on mahdollista.

Timanttikorut suositellaan myytäväksi kokonaisina parhaan hinnan saamiseksi.

Irrotetut timantit palautetaan asiakkaalle.

Timanteille ei löydy kannattavia jälkimarkkinoita

Kullan myynti meille kannattaa

Jos kuitenkin haluat hieman lisätienestiä, kannattaa tarpeettomat ja rikkinäiset kultaesineet myydä meille. Kullan myynti kannattaa, sillä hintatakuumme ansiosta saat parhaan hyvityksen kultaesineistäsi. Hinta muodostuu esineen kultapitoisuudesta ja painosta. Kullan myynti meille on helppoa, nopeaa ja luotettavaa. Pakkaat vain kultaesineesi kullan myyntiä varten  tarkoitettuun pakkaukseemme, jonka voit helposti tilata verkkosivuiltamme. Lähetys on vakuutettu sekä postimaksu on valmiiksi maksettu. Kun paketti on saapunut meille, arvioimme esineiden arvon ja maksamme hyvityksen tilillesi. Muistathan lisätä lähetykseen omat yhteystietosi sekä tilinumerosi, jotta voimme maksaa palkkion.

Etsitkö luotettavaa kullan ostajaa?

Verkkokulta on täysin suomalainen yritys toisin kuin monet muut kultaa ostavat yritykset. Palvelumme on erittäin luotettava ja voit olla varma, että saat kunnollisen hyvityksen kullastasi. Kullan myynti meille on myös nopeaa ja helppoa, sillä saat rahat tilillesi 12 tunnin sisällä lähetyksen saapumisesta meille. Vakuutetut kullanmyyntipakkauksemme ovat turvallisia. Hintatakuumme varmistaa sinulle parhaan hinnan kullastasi. Voit myös luotettavasti seurata tilaustasi verkkopalvelumme kautta, ja näet milloin myyntipakkaus saapuu perille. Ei kannata epäröidä tarpeettoman kullan myyntiä, sillä hintamme on alan parhaimmistoa.

Vaikka et olisi varma kultasi aitoudesta, voit lähettää sen meille. Saat aina takaisin kultaa sisältämättömät esineet halutessasi, kun muistat mainita lähetyksessäsi, että haluat meidän lähettävän ne takaisin. Timanttikorut suosittelemme myymään kokonaisina suoraan eteenpäin, jotta saat niistä parhaan hinnan. Neuvomme mielellämme sinua kaikissa kullan myyntiin liittyvissä kysymyksissä puhelimitse numerossa 010 229 2080.

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK