4.8 arvio 

837

arvostelua

Kulta ei aina olekaan kultaa

esineitä jotka eivät olekaan kultaa

Ostamme kultaa asiakkailtamme postitse. Toisinaan kultaesineeksi luultu ei välttämättä olekaan aitoa kultaa. Vastaanotamme paljon erilaisia jalometalleja sisältämättömiä esineitä kuten koruja, kelloja, silmälaseja, ruokailuvälineitä ja koriste-esineitä. Ulkonäkö ei ole tae esineen aitoudesta. Monet jäljitelmät näyttävät todella aidolta kullalta, vaikka eivät todellisuudessa sitä olekaan. Vaikka et olisi varma ovatko esineesi aitoja, kannattaa silti lähettää ne meille. Me ostamme kultaa ja ammattilaisemme arvioivat esineiden materiaalin. Mikäli osoittautuu, että esine ei ole kultaa palautamme ne aina lähettäjälle hänen niin halutessaan ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Muista vain ilmoittaa lähetyksen yhteydessä, mikäli haluat, että palautamme esineet.

 Kultakellon erottaminen kullatusta voi olla vaikeaa

Kullattu ja kultainen eivät ole sama asia. Etenkin kelloja usein kullataan, mikä tarkoittaa sitä, että kellon pinta on käsitelty kullalla, mutta kello ei ole täyttä kultaa. Ostamme mielellämme kultaa olevia kelloja, mutta usein meille lähetetyt kellot osoittautuvat kullatuiksi tai vain kullanvärisiksi. Alla oleva kuva osoittaa, että aidon kullan tunnistaminen silmämääräisesti on haasteellista.

Kaksi keskimmäistä kelloa ovat kultaa. Oikeanpuoleinen valkokultaa ja vasemmanpuoleinen keltakultaa. Muut eivät sisällä kultaa.

Silmälasit sisältävät harvoin kultaa

Ostamme myös kultaa sisältäviä silmälaseja, vaikkakin harvoin silmälasit ovat tehty oikeasta kullasta. Linssejä tai muita osia ei tarvitse irrottaa ennen lähetystä. Me erottelemme esineistä kultaiset osat muista. Meille saapuu paljon erilaisia tavaroita kuten silmälaseja, jotka  kuitenkin osoittautuvat kultaa sisältämättömiksi. Kannattaa kuitenkin lähettää meille sellaisetkin tavarat, joista et ole täysin varma. Ammattilaisemme tutkivat esineiden materiaalit puolestasi.

Hyvin vanhat silmälasit voivat olla kultaa, tässä kuvassa alemmat lasit ovat aitoa kultaa.

Mistä aidon kullan tunnistaa?

Yksi helppo tapa tunnistaa aito esine ennen kullan myyntiä meille on katsoa löytyykö esineestä soikean muotoinen leima ja jokin seuraavista numerosarjoista 375, 585, 750, 916 ja 999.  Soikea leima tarkoittaa kultaa ja suorakaiteen muotoinen hopeaa. Numerosarja kertoo, kuinka paljon esineessä on kultaa. Esimerkiksi 585 tarkoittaa, että pitoisuus on 585 promillea, joka on prosenteissa 58,5%. Mitä suurempi pitoisuus sitä pehmeämpää materiaali on, eli sitä helpommin se taipuu. Vanha tapa on purra esinettä, jos siihen jää selvästi hampaan jälki se on merkki aidosta kullasta.

Ostamme vain aitoa kultaa ja maksamme siitä hyvän korvauksen. Hintamme on alan parasta luokkaa ja palvelumme on täysin suomalainen. Ostamme kultaa parhaaseen hintaan hintatakuumme turvin, joten sinun kannattaa myydä kultaesineesi meille. Standardien mukaan aito kulta sisältää vähintään 10% kultaa. Voit kuitenkin lähettää meille myös esineet, joiden aitoudesta olet epävarma, me tutkimme ne puolestasi ja lähetämme takaisin jalometallittomat esineet halutessasi.

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.